top of page
lumoamo-4876%2520(1)_edited_edited.jpg

VAIKUTTAVAN    ÄÄNEN   

VERKKOVALMENNUS

Opi, kuinka luotat taitoosi luoda vaikuttava yhteys yleisöösi - löydä tekniikka ja uniikki äänesi, jolla vakuutat ja inspiroit muita, ja luotat itseesi!

Valmennukset paikkariippumattomasti verkon välityksellä sinne, missä olet.


 

On sinun vuorosi astua esille - sydän jyskyttää, kädet hikoaa ja unohdat, mitä olit tekemässä, mielessä pyörii vain: “Mitä, jos epäonnistun?” 

Oma ääni on mukana kulkeva käyntikorttisi, se kertoo sinusta enemmän kuin sanat.

 

Useimmat ovat jatkuvasti äänessä työssään, ja sekä äänen- että esiintymisenhallinta on oleellisen tärkeää, kun halutaan vaikuttaa kuulijaan.

 

Äänenhallinta on yksi viidestä tärkeimmästä tulevaisuuden työelämätaidosta - ota kilpailuetu äänellä vaikuttamisen ja esillä olon taitojen avulla!

 

Olen huomannut, kuinka useat lankeavat äänenkäytössä ja esiintymisessä sudenkuoppiin, jotka estävät vakuuttamasta kuulijan - ja mikä oleellisinta - saa sinut tuntemaan alisuoriutujaksi.

Nämä sudenkuopat on täysin vältettävissä. Ääni voi olla täydellinen osa itseä! Voit aidosti aistia yleisön ilmapiirin käpertymättä itseesi, ja välittää osaamisesi kuulijoille.

Valmennusmetodeina käytetään mm. valmennuksellisia menetelmiä, Core Sound Method, Hoitava Hengitys HB -menetelmää, Heather Lyle Vocal Yoga Method, ratkaisukeskeistä hypnoosia, EFT, NLP, psyykkistä valmennusta sekä kehollisia, lauluteknisiä ja äänenhuollon menetelmiä.

PALAUTTEITA

Oman äänenkäyttöni kehittymisessä on oleellista oman mielen harjoittaminen sekä kehoa avaavien ja siihen yhteyttä lisäävien harjoitteiden tekeminen. Oli mielenkiintoista myös kuulla, että kielessä on niin monta lihasta ja miten hyvä niitä on myös harjoittaa. Jenni oli opettajana olemukseltaan iloinen ja hymyilevä, valmennustilanteessa oli helppo olla oma itsensä.

Jenni hienolla tavalla löysi ne oleelliset asiat, joissa haluan kehittyä. Yllätyin, miten monta hyvää vinkkiä ja opastusta sain äänenkäytön kehittämiseeni lyhyessä valmennuksessa. Jennistä huokuu vahva osaaminen ja asiantuntijuus ääneen liittyvissä asioissa. Tunnelma oli kannustava ja positiivinen.

Parasta oli selkeät harjoitteet ja vinkit, joiden avulla voin ottaa askeleita oman äänenkäyttöni kehittämiseksi.

KATRI

Todella hyvä ote, selkeästi rakenne hallussa ja sisältö suhteutettu hyvin käytettävissä olevaan aikaan. Oma käsiteltävästä aiheesta johtuva jännitys katosi session aikana. Jenni haki hyvin perusharjoitusten kokeilulla omaan tilanteeseeni sopivimmat harjoitukset itsenäisesti jatkettavaksi.

Konkreettiset harjoitukset antoivat mahdollisuuden havainnoida nimenomaan äänentuottoon liittyviä kehon tuntemuksia. Tästä heräsi ajatus uudentyyppisistä mindfulness-harjoituksista itselleni.

JUSSI HÖLTTÄ

Tarjonta

Valitse alta sinulle sopiva muoto kehittää rajatonta kapasiteettiasi puhujana, esiintyjänä tai laulajana - tutustu tarjontaan!

Minipalat

Itseopiskelu

Ryhmä- ja yksilövalmennus

Mentaalivalmennus

Anchor 1
Anchor 2

Itseopiskeluun

01

LAULUTEKNIIKAN KICK START

Hio laulutekniikkasi timantteiseksi! Löydä tekniset välineet, joiden avulla viimein pystyt laulamaan sitä, mitä haluat.

02

VAIKUTA ÄÄNELLÄSI

Toimivan ja kuulijaan vaikuttavan äänen kurssi niin asiantuntijatyötä tekevälle kuin äänenkäytössä haasteita kokeneelle.

03

USKALLA ESIINTYÄ

Luota
 itseesi esiintyessä, ja kasvata karismaasi!
Omaksu välineet, joilla selätät esiintymisjännityksen.

lumoamo-4739_edited.jpg
Pink Shape Beauty Hair Facebook Cover (3)_edited.jpg

KUKA JENNI?

Hei, olen vocal & mental coach Jenni, äänihäpeän karkoittaja, musiikin maisteri, lauluvalmentaja ja esiintymiskouluttaja.

 

Yli kymmenen vuoden ajan satoja laulajia, puhujia ja esiintyjiä eteenpäin oman äänensä kanssa auttaneena tiedän, miten ääni on itsestäänselvyys niin kauan kuin se toimii kuten ennenkin. 

Olen huomannut, kuinka pidämme negatiivisista käsityksistä tiukasti kiinni, ja pienennämme äänen lisäksi itsemme.

Ääni elää sisällä, se on osa identiteettiä - ja sen voiman valjastettuasi olet se, mikä sinun on ollut aina tarkoitus olla!

Anchor 3

Mulla on helpompi olla työssä ja yksityiselämässä. Ja ihanaa on, että tunneista jää tallenne, joihin voi palata milloin vain!

Jenni, opetusalan ammattilainen - yksilövalmennusasiakas

Ryhmä- ja yksilövalmennus

01

LAULA ROHKEUDELLA -RYHMÄ

Laula sitä, mitä haluat - eikä vain sitä, mihin pystyt!
Tule näkyvästi ja kuuluvasti LAULAJAKSI omaksumalla Laula rohkeudella -menetelmän välineet.

02

HYPNOOSIVALMENNUS
 
Vapaudu esiintymisjännityksestä ja äänenkäyttöön liittyvistä lukoista hypnoosin avulla!Ratkaisukeskeisessä hypnoosissa valjastat mielesi toimimaan hyödyksesi - ei itseäsi vastaan.

KATSO TIEDOT

03

TEKNIIKKAVALMENNUS
 
Äänenkäyttö on tekniikkalaji, ja sitä voi kehittää yksinkertaisesti, kun harjoitukset ovat sinulle sopivia. Tekniikkavalmennuksessa saat välineet, joilla tiedät äänen toimivan sitä tarvitessasi - puhuen tai laulaen.

KATSO TIEDOT
Anchor 4

Mentaalivalmennus

lumoamo-4703-2.jpg

01

USKALLA ESIINTYÄ -YKSILÖVALMENNUS

Erityisesti asiantuntijatyössä / valmentajana toimiville suunnattu vaikuttavan vuorovaikutuksen kokonaisuus -  omaksu ilmaisu ja äänenkäyttö, jolla vakuutat kuulijan tärkeissä tilanteissa.

02

ELO - ESIINNY JA LOISTA! -MUUTOSVALMENNUS

Laulajaidentiteettisi kirkastaja!
Kun haluat saada koko potentiaalin laulajana valjastettua tueksesi JA astua isosti esiin artistina - tämä on sinulle.

03

RÄÄTÄLÖITY MENTAALIVALMENNUS

Haluatko itsellesi tai ryhmällesi räätälöidyn kokonaisuuden? Voimme poimia juuri teidän tarvitsemanne elementit (mm. hypnoosi, EFT, NLP, rentoutumismenetelmät, Vocal Yoga) ja kestot.

bottom of page