Luota taitoosi luoda vaikuttava yhteys yleisöösi - löydä häpeilemätön ja aito äänesi, jolla vakuutat ja inspiroit muita. 

AIDON ÄÄNEN   

VALMENNUS


 

On sinun vuorosi astua esille - sydän jyskyttää, kädet hikoaa ja unohdat, mitä olit tekemässä, mielessä pyörii vain: “Mitä, jos epäonnistun?” 

Oma ääni on mukana kulkeva käyntikorttisi, se kertoo sinusta enemmän kuin sanat. 

 

Olen huomannut, kuinka useat lankeavat äänenkäytössä ja esiintymisessä sudenkuoppiin, jotka estävät  vakuuttamasta kuulijan.

Nämä sudenkuopat on täysin vältettävissä. Ääni voi olla täydellinen osa itseä! Voit aidosti aistia yleisön ilmapiirin käpertymättä itseesi, ja ammattitaitosi välittyy kuulijoille.

Valmennusmetodeina käytetään mm. valmennuksellisia menetelmiä, Core Sound Method, Hoitava Hengitys HB -menetelmää sekä kehollisia ja äänenhuollon menetelmiä.

TESTIMONIALS

Oman äänenkäyttöni kehittymisessä on oleellista oman mielen harjoittaminen sekä kehoa avaavien ja siihen yhteyttä lisäävien harjoitteiden tekeminen. Oli mielenkiintoista myös kuulla, että kielessä on niin monta lihasta ja miten hyvä niitä on myös harjoittaa. Jenni oli opettajana olemukseltaan iloinen ja hymyilevä, valmennustilanteessa oli helppo olla oma itsensä.

Jenni hienolla tavalla löysi ne oleelliset asiat, joissa haluan kehittyä. Yllätyin, miten monta hyvää vinkkiä ja opastusta sain äänenkäytön kehittämiseeni lyhyessä valmennuksessa. Jennistä huokuu vahva osaaminen ja asiantuntijuus ääneen liittyvissä asioissa. Tunnelma oli kannustava ja positiivinen.

Parasta oli selkeät harjoitteet ja vinkit, joiden avulla voin ottaa askeleita oman äänenkäyttöni kehittämiseksi.

KATRI

Todella hyvä ote, selkeästi rakenne hallussa ja sisältö suhteutettu hyvin käytettävissä olevaan aikaan. Oma käsiteltävästä aiheesta johtuva jännitys katosi session aikana. Jenni haki hyvin perusharjoitusten kokeilulla omaan tilanteeseeni sopivimmat harjoitukset itsenäisesti jatkettavaksi.

Konkreettiset harjoitukset antoivat mahdollisuuden havainnoida nimenomaan äänentuottoon liittyviä kehon tuntemuksia. Tästä heräsi ajatus uudentyyppisistä mindfulness-harjoituksista itselleni.

JUSSI HÖLTTÄ

lumoamo-4739_edited_edited.jpg

Verkkovalmennukset

01

VOMALLINEN ÄÄNESI -ITSEOPISKELU

02

LAULA ROHKEUDELLA -VERKKO-OHJELMA

03

USKALLA ESIINTYÄ -VERKKOVALMENNUS

04

VOIMAANNU ÄÄNESTÄSI -RYHMÄVALMENNUS

 

YKSILÖVALMENNUKSET

ELO - esiinny ja loista! 

 

Äänesi ja esiintymisesi hiomiseen. Valmennus voi sisältää valintasi mukaan äänenkäytön, laulun ja esiintymisen osa-alueita - teemme yhdessä suunnitelman, jonka mukaan autan sinua etenemään kohti tavoitteitasi. 10 viikon valmennus sisältää 6 x 60 min Zoom-tapaamiset, jotka sovitaan valmennuksen ajalle yksilöllisesti ja tarpeesi mukaan. Kaikista valmennustapaamisista saat nauhoitteet rajattomaan käyttöösi.

Esiintyjän äänen alkemia VIP-valmennus

Aivan uusi, 6kk mittainen kokonaisvaltainen ja personoitu valmennus uudelleenkalibroi äänesi ja esiintymisesi.

 

Valmennus sopii esiintyjälle, laulajalle, puhujalle, ja sellaiseksi haluavalle kokonaisvaltaisen muodonmuutoksen luomiseen äänityöskentelyn, mentaalivoiman herättämisen ja kehollisen harjoittelun avulla.

Esiintymisen alkemia sisältää

 • fokusoivan 90min aloitustapaamisen,

 • Zoom-yksilötapaamiset kolme kertaa kuukaudessa,

 • viikottaisen sähköpostituen (sis. teksti/video/audio), ja saat tarvitsemasi tuen etenemiseen

 • KAKSI LIVE VIP-päivää: intensiivityöskentelyä potentiaalisi herättämiseen - sisältää kehollisia, äänen ja mentaaliharjoitteita, ja saat valmentajan jakamattoman huomion koko päivän ajan

 • nauhoitteet valmennustapaamisista rajattomaan käyttöösi, jotta voit palata yhä uudelleen oppimaasi 

 • vapaapääsy vuoden aikana kaikkiin toteutuviin verkkovalmennuksiin

  • Voimaannu äänestäsi,

  • Uskalla esiintyä,

  • Loistelias ääni ja

  • Laula rohkeudella.

Varaa konsultaatioaika ja jutellaan, olisiko valmennus sinulle sopiva!

Investointisi 10 000€ (sis. alv 24%)