lumoamo-4876%2520(1)_edited_edited.jpg

Luota taitoosi luoda vaikuttava yhteys yleisöösi - löydä tekniikka ja aito äänesi, jolla vakuutat ja inspiroit muita. 

AIDON ÄÄNEN   

VALMENNUS


 

On sinun vuorosi astua esille - sydän jyskyttää, kädet hikoaa ja unohdat, mitä olit tekemässä, mielessä pyörii vain: “Mitä, jos epäonnistun?” 

Oma ääni on mukana kulkeva käyntikorttisi, se kertoo sinusta enemmän kuin sanat. 

 

Olen huomannut, kuinka useat lankeavat äänenkäytössä ja esiintymisessä sudenkuoppiin, jotka estävät  vakuuttamasta kuulijan.

Nämä sudenkuopat on täysin vältettävissä. Ääni voi olla täydellinen osa itseä! Voit aidosti aistia yleisön ilmapiirin käpertymättä itseesi, ja ammattitaitosi välittyy kuulijoille.

Valmennusmetodeina käytetään mm. valmennuksellisia menetelmiä, Core Sound Method, Hoitava Hengitys HB -menetelmää, Heather Lyle Vocal Yoga Method, EFT, NLP sekä kehollisia ja äänenhuollon menetelmiä.

TESTIMONIALS

Oman äänenkäyttöni kehittymisessä on oleellista oman mielen harjoittaminen sekä kehoa avaavien ja siihen yhteyttä lisäävien harjoitteiden tekeminen. Oli mielenkiintoista myös kuulla, että kielessä on niin monta lihasta ja miten hyvä niitä on myös harjoittaa. Jenni oli opettajana olemukseltaan iloinen ja hymyilevä, valmennustilanteessa oli helppo olla oma itsensä.

Jenni hienolla tavalla löysi ne oleelliset asiat, joissa haluan kehittyä. Yllätyin, miten monta hyvää vinkkiä ja opastusta sain äänenkäytön kehittämiseeni lyhyessä valmennuksessa. Jennistä huokuu vahva osaaminen ja asiantuntijuus ääneen liittyvissä asioissa. Tunnelma oli kannustava ja positiivinen.

Parasta oli selkeät harjoitteet ja vinkit, joiden avulla voin ottaa askeleita oman äänenkäyttöni kehittämiseksi.

KATRI

Todella hyvä ote, selkeästi rakenne hallussa ja sisältö suhteutettu hyvin käytettävissä olevaan aikaan. Oma käsiteltävästä aiheesta johtuva jännitys katosi session aikana. Jenni haki hyvin perusharjoitusten kokeilulla omaan tilanteeseeni sopivimmat harjoitukset itsenäisesti jatkettavaksi.

Konkreettiset harjoitukset antoivat mahdollisuuden havainnoida nimenomaan äänentuottoon liittyviä kehon tuntemuksia. Tästä heräsi ajatus uudentyyppisistä mindfulness-harjoituksista itselleni.

JUSSI HÖLTTÄ

Verkkokurssit itseopiskeluun

01

LOISTA LAULAEN -MINIKURSSI

Laulutekniikan ja ajatusten vahvan voiman valjastamiseen sinulle, joka haluat kasvattaa rajatonta laulupotentiaaliasi.

02

VAIKUTA ÄÄNELLÄSI -ITSEOPISKELU

Toimivan ja kuulijaan vaikuttavan äänen kurssi niin asiantuntijatyötä tekevälle kuin laulutekniikan haasteita kokeneelle.

 
lumoamo-4739_edited.jpg
Pink Shape Beauty Hair Facebook Cover (3)_edited.jpg

KUKA JENNI?

Hei, olen Jenni, äänihäpeän karkoittaja, musiikin maisteri, lauluvalmentaja ja esiintymiskouluttaja.

 

Yli kymmenen vuoden ajan satoja laulajia, puhujia ja esiintyjiä eteenpäin oman äänensä kanssa auttaneena tiedän, miten ääni on itsestäänselvyys niin kauan kuin se toimii kuten ennenkin. 

Olen huomannut, kuinka pidämme negatiivisista käsityksistä tiukasti kiinni, ja pienennämme äänen lisäksi itsemme.

Ääni elää sisällä, se on osa identiteettiä - ja sen voiman valjastettuasi olet se, mikä sinun on ollut aina tarkoitus olla!

Mulla on helpompi olla työssä ja yksityiselämässä. Ja ihanaa on, että tunneista jää tallenne, joihin voi palata milloin vain!

Jenni, opetusalan ammattilainen

Ryhmäverkkovalmennus

01

LAULA ROHKEUDELLA

Laula sitä, mitä haluat - eikä vain sitä, mihin pystyt!
Tule näkyvästi ja kuuluvasti LAULAJAKSI omaksumalla Laula rohkeudella -menetelmän välineet.

Yksilövalmennus

lumoamo-4703-2.jpg

01

USKALLA ESIINTYÄ -YKSILÖVALMENNUS

Erityisesti asiantuntijatyössä toimiville suunnattu vaikuttavan vuorovaikutuksen kokonaisuus - ota haltuun kokonaisvaltainen esiintyminen, vuorovaikutus ja äänenkäyttö.

02

ELO - ESIINNY JA LOISTA! -MUUTOSVALMENNUS

Laulajaidentiteettisi kirkastaja!
Kun haluat saada koko potentiaalin laulajana valjastettua tueksesi JA astua isosti esiin artistina - tämä on sinulle.