lumoamo-4876%2520(1)_edited_edited.jpg

Luota taitoosi luoda vaikuttava yhteys yleisöösi - löydä tekniikka ja aito äänesi, jolla vakuutat ja inspiroit muita. 

AIDON ÄÄNEN   

VALMENNUS


 

On sinun vuorosi astua esille - sydän jyskyttää, kädet hikoaa ja unohdat, mitä olit tekemässä, mielessä pyörii vain: “Mitä, jos epäonnistun?” 

Oma ääni on mukana kulkeva käyntikorttisi, se kertoo sinusta enemmän kuin sanat. 

 

Olen huomannut, kuinka useat lankeavat äänenkäytössä ja esiintymisessä sudenkuoppiin, jotka estävät  vakuuttamasta kuulijan.

Nämä sudenkuopat on täysin vältettävissä. Ääni voi olla täydellinen osa itseä! Voit aidosti aistia yleisön ilmapiirin käpertymättä itseesi, ja ammattitaitosi välittyy kuulijoille.

Valmennusmetodeina käytetään mm. valmennuksellisia menetelmiä, Core Sound Method, Hoitava Hengitys HB -menetelmää, Heather Lyle method, sekä kehollisia ja äänenhuollon menetelmiä.

TESTIMONIALS

Oman äänenkäyttöni kehittymisessä on oleellista oman mielen harjoittaminen sekä kehoa avaavien ja siihen yhteyttä lisäävien harjoitteiden tekeminen. Oli mielenkiintoista myös kuulla, että kielessä on niin monta lihasta ja miten hyvä niitä on myös harjoittaa. Jenni oli opettajana olemukseltaan iloinen ja hymyilevä, valmennustilanteessa oli helppo olla oma itsensä.

Jenni hienolla tavalla löysi ne oleelliset asiat, joissa haluan kehittyä. Yllätyin, miten monta hyvää vinkkiä ja opastusta sain äänenkäytön kehittämiseeni lyhyessä valmennuksessa. Jennistä huokuu vahva osaaminen ja asiantuntijuus ääneen liittyvissä asioissa. Tunnelma oli kannustava ja positiivinen.

Parasta oli selkeät harjoitteet ja vinkit, joiden avulla voin ottaa askeleita oman äänenkäyttöni kehittämiseksi.

KATRI

Todella hyvä ote, selkeästi rakenne hallussa ja sisältö suhteutettu hyvin käytettävissä olevaan aikaan. Oma käsiteltävästä aiheesta johtuva jännitys katosi session aikana. Jenni haki hyvin perusharjoitusten kokeilulla omaan tilanteeseeni sopivimmat harjoitukset itsenäisesti jatkettavaksi.

Konkreettiset harjoitukset antoivat mahdollisuuden havainnoida nimenomaan äänentuottoon liittyviä kehon tuntemuksia. Tästä heräsi ajatus uudentyyppisistä mindfulness-harjoituksista itselleni.

JUSSI HÖLTTÄ

Verkkokurssit itseopiskeluun

01

MINIÄÄNIKURSSI: VOIMALLINEN ÄÄNESI JENNIN KANSSA

02

VOIMALLINEN ÄÄNESI -ITSEOPISKELU

03

MINILAULUKURSSI: 4 ASKELTA AITOON JA ROHKEAAN ÄÄNEEN

04

LAULA ROHKEUDELLA - ITSEOPISKELU

 
lumoamo-4739_edited.jpg
Pink Shape Beauty Hair Facebook Cover (3)_edited.jpg

KUKA JENNI?

Hei, olen Jenni, äänihäpeän karkoittaja, musiikin maisteri, laulu- ja äänivalmentaja.

 

Yli kymmenen vuoden ajan satoja laulajia, puhujia ja esiintyjiä eteenpäin oman äänensä kanssa auttaneena tiedän, miten ääni on itsestäänselvyys niin kauan kuin se toimii kuten ennenkin. 

Olen huomannut, kuinka pidämme negatiivisista käsityksistä tiukasti kiinni, ja pienennämme äänen lisäksi itsemme.

Ääni elää sisällä, se on osa identiteettiä - ja sen voiman valjastettuasi olet se, mikä todella olet!

Ryhmäverkkovalmennukset

01

VAIKUTA ÄÄNELLÄSI

02

USKALLA ESIINTYÄ

03

LAULA ROHKEUDELLA

04

 LOISTELIAS ÄÄNI

Mulla on helpompi olla työssä ja yksityiselämässä. Ja ihanaa on, että tunneista jää tallenne, joihin voi palata milloin vain!

Jenni, opetusalan ammattilainen

Yksilövalmennukset

Äänesi voima -tekniikkatunnit

Olitpa laulava tai puhuva, tekniikkaa voi hioa yksinkertaisesti - ja nopeasti, jotta voit saada äänesi kuuluviin myös niissä haastavissa tilanteissa.

Kasvata työvälinepalettisi juuri sinulle sopivaksi, jotta omaat välineet huoltaa ääntä ja saada tekninen taitosi loistamaan - sillä tosiasia on se, että olemme jokainen yksilöitä! Harjoitus, joka sopii ystävällesi, ei välttämättä ole sinua parhaiten auttava treeni.

Siksi autan sinut löytämään täsmäharjoitukset juuri sinun ominaisuuksille sopivina!

Tekniikkatunnit järjestetään virtuaalisti Zoomissa, ja saat nauhoitteet tapaamisista itsellesi. 

Äänesi voima -tekniikkatunnit räätälöidään jokaisen tarpeen mukaan niin kestoltaan kuin sisällöltään. Hinta alkaen 297€.

ELO - esiinny ja loista! -muutosvalmennus 

 

Äänesi, esiintymisesi ja mindsetin hiomiseen. Valmennus voi sisältää valintasi mukaan äänenkäytön, laulun ja esiintymisen osa-alueita, ja näihin nivoutuu aina ajatusmallien purkaminen ja uudelleen ohjelmointi - teemme yhdessä suunnitelman, jonka mukaan autan sinua etenemään kohti tavoitteitasi.

16 viikon valmennus sisältää 8x 40 min Zoom-tapaamiset, jotka sovitaan valmennuksen ajalle yksilöllisesti ja tarpeesi mukaan. Kaikista valmennustapaamisista saat nauhoitteet rajattomaan käyttöösi.

lumoamo-4703-2.jpg

Esiintyjän äänen alkemia VIP-valmennus

Aivan uusi, 12kk mittainen kokonaisvaltainen ja personoitu valmennus uudelleenkalibroi äänesi ja esiintymisesi.

 

Valmennus sopii esiintyjälle, laulajalle, puhujalle, ja sellaiseksi haluavalle kokonaisvaltaisen muodonmuutoksen luomiseen äänityöskentelyn, mentaalivoiman herättämisen ja kehollisen harjoittelun avulla.

Esiintymisen alkemia sisältää

 • fokusoivan 90min aloitustapaamisen,

 • Zoom-yksilötapaamiset kaksi kertaa kuukaudessa,

 • viikottaisen sähköpostituen (sis. teksti/video/audio), ja saat tarvitsemasi tuen etenemiseen

 • KAKSI LIVE VIP-päivää: intensiivityöskentelyä potentiaalisi herättämiseen - sisältää kehollisia, äänen ja mentaaliharjoitteita, ja saat valmentajan jakamattoman huomion koko päivän ajan

 • nauhoitteet valmennustapaamisista rajattomaan käyttöösi, jotta voit palata yhä uudelleen oppimaasi 

 • vapaapääsy vuoden aikana kaikkiin toteutuviin verkkovalmennuksiin

  • Vaikuta äänelläsi,

  • Uskalla esiintyä,

  • Loistelias ääni ja

  • Laula rohkeudella.

Varaa konsultaatioaika ja jutellaan, olisiko valmennus sinulle sopiva!

Investointisi 10 000€ (sis. alv 24%)