VERKKOVALMENNUS

Jääkö äänesi kiinni kurkkuun, kun puhut yleisön edessä? Ääni narisee, väsyy, olet epävarma, etkä kuulosta oikein uskottavalta. Haluaisitko vakuuttaa äänelläsi tilanteesta riippumatta ja jännittämättä, miltä äänesi kuulostaa?

Autan urallaan eteenpäinpyrkiviä naisia löytämään häpeilemättömän ja aidon äänensä vakuuttaakseen ja inspiroidakseen muita. 

Jos et ole valmis muuttamaan käsityksiäsi itsestäsi ja äänestäsi, en voi auttaa sinua. 

Olen sinua varten, kun olet valmis heittäytymään äänesi vietäväksi ja ottamaan vastaan myös pintaan nousevat tunteet ja rajoitteet, joita olet voinut kantaa mukanasi vuosia. Asuitpa missä päin maailmaa tahansa, pääset mukaan vaikka omalta kotisohvaltasi tai aurinkorannalta - paikkariippumattomat verkkovalmennukset räätälöidään aina yksilöllisesti tarpeiden mukaan!

Kun ääni toimii haluamallasi tavalla, voit nauttia äänestäsi ja ilmaisustasi häpeilemättä, täysin sanomasi takana. 

Tiesitkö, että voit äänelläsi ja ilmaisullasi saada juuri haluamasi paikan, sillä äänensävyillä on alitajuinen merkitys ihmisten välisessä kommunikoinnissa. 

Opit olemaan varma itsestäsi, ja tiedät mitä ja miten asiasi sanot niin, että sinut muistetaan ja sinuun luotetaan - myös sinä itse!

Muistan elävästi toukokuisen päivän vuonna 2014, jolloin olin esiintymislavalla laulamassa päättökonserttini. Minulla oli epävarma olo, halusin toteuttaa laulunopettajani minulle iskostamat ajatukset niin täydellisesti kuin vain pystyisin. Olin aina halunnut olla hyvä, toteuttaa opettajien opetuksia mahdollisimman täydellisesti kuitenkaan koskaan siinä onnistumatta. Löin päätäni seinään, suoritin, epäilin itseäni.

Kun tajusin tuon konsertin jälkeen, että en ulkoisilla keinoilla pysty muuttamaan ääntäni ja tekniikkaani, päästin irti, luovutin, päätin jopa, että tämä oli nyt sitten tässä. 

Hetken aikaa ryvettyäni itsesäälissä ryhdyin kasaamaan itseäni jälleen kokoon. Sallin olla huono, sallin rumat äänet ja sallin tapahtua sitä, mitä tapahtuu. Jooga oli yksi loistava keino saada keho ja hengitys haltuun, ja sitä myötä ryhdyin kasvattamaan uutta ääntä sisälläni, aitoa ja vapaata ääntäni.

Löysin keinot purkaa lukkojani, ja kun testasin keinojani asiakkaideni kanssa, huomasin niiden oikeasti toimivan!

Halusitpa sitten saavuttaa uuden työpaikan, edetä urallasi eteenpäin (ja mietit varmaa, että mitä ihmettä? Mutta kyllä, tasavahvojen hakijoiden kesken intuitiivisesti ääni ja ilmaisutapa painaa vaakakupissa aika paljon!), olla varma ilmaisusta ja äänestäsi, autan sinua saavuttamaan tavoitteesi. Autan sinua myös muuttamaan käsitystä itsestäsi ja äänestäsi, sillä kaikki on jo sinussa - sinun tarvitsee vain päästää irti. Pystyt mihin vain.

Oletko valmis päästämään irti olettamuksista ja itsekriittisyydestä, ja mullistamaan ajatusmaailmasi?

Varaa aika ilmaiseen DEMO -valmennukseen, ja astu ensimmäinen askel kohti aitoa ääntäsi.

TESTIMONIALS

Inspiroidu äänestäsi -pilottiverkkokurssilaisilta

Tällä kurssilla kuka tahansa äänenkäytöstään kiinnostunut tavallinenkin ihminen saa avukseen hyvää ohjausta ja hyviä työkaluja. Opetus on monipuolista - ohjaaja antaa niin helposti lähestyttävää perustietoa kuin syvällisempääkin informaatiota eri tarpeisiin ja toiveisiin. Kurssiin osallistumista ei tarvinnut lainkaan jännittää, mikä onkin tärkeä asia. Tuli jopa sellainen tunne, että haluaisi olla muutoinkin Jennin oppilaana. Hän osaa selittää asiat selkeästi ja ymmärrettävästi, sekä tulee luontevasti oppilaan tasolle. Muun muassa tällaisista asioista tunnistaa todellisen ammattilaisen. 

Suurimmat oivallukset liittyvät anatomisiin analyyseihin. Tieto kehollisista tapahtumista antaa merkitystä säännöllisille harjoituksille sekä pyydettyjen mielikuvien toteuttamiselle laulun yhteydessä. On paljon motivoivampaa keskittyä harjoitteisiin, kun tietää mihin ne tarkalleen ottaen tähtäävät, eli mitä kehossa halutaan saada tapahtuvaksi. Olen jo pitkään kaivannut teknisiä selityksiä. 

Yleisesti ottaen parasta oli se, että ohjaajalla oli halu ja kyky huomioida kurssiin osallistujien yksilölliset tarpeet. Jopa niin, että harjoituksia räätälöitiin ja niistä annettiin vaihtoehtoisia malleja, jotta ne toimisivat eri henkilöillä mahdollisimman hyvin.

Kiitos Jenni huikeasta kurssista. Pystyit antamaan neljässä viikossa enemmän kuin moni muu vuosien aikana.

ERJA JÄÄSKELÄINEN

Kiitos, että sain uutta näkökulmaa omaan itseeni ,ja konkreettista opetusta äänen käyttöön/puhumiseen <3. Vaikkakin tällainen kurssi osui aikaan, että mietin, jaksanko edes hoitaa osuuteni, olen oikeastaan saanut innostusta uudesta asiasta. Että sittenkin oikeaan aikaan. 

Kannattaa osallistua, sillä et arvaakaan, millaisia asioita omasta äänenkäytöstä voi huomata. Kurssilla saa tehtäväksi hyviä harjoituksia, joilla saa äänenkäytön/puheen helpommaksi.

PÄIVI KUOKKANEN

Valmennusten punaisena lankana on jokaisen yksilöllisen tilanteen työstäminen, kehollisten ja mentaalisten lukkojen avaaminen. Verkkovalmennusten sisältönä on äänenhuolto ja äänen kehittäminen, olipa kyseessä lauluääni tai puheääni.

Ainutlaatuinen ääni elää meisssä jokaisessa, ja sinä saa tulla kuulluksi upealla äänelläsi vakuuttavasti, aidosti.

Valmennuksessa nivotaan tietoutta äänielimistön toiminnasta ja kehon huollosta, sekä mielen blokkien työstämistä valmennuksellisin menetelmin niin, että muodostat käsityksen juurisyistä äänenkäytön haasteissa. Kun nuo juurisyyt ymmärretään, voidaan saavuttaa äänenkäytössä aivan uusi ulottuvuus.

Valmennukset toteutetaan yksilövalmennuksina pureutuen kunkin yksilölliseen tilanteeseen. Valmennuksesta riippuen yksittäisen session pituus on 90-120 min.

Välineinä käytetään valmennuksellisia menetelmiä, Core Sound Method, Hoitava Hengitys HB -menetelmää sekä kehollisia ja äänenhuollon menetelmiä.

VALMENNUKSET

 

INTRO - olet päättänyt saattaa äänesi uudelle tasolle, onneksi olkoon! 90 minuutin INTRO-valmennuksessa vapautetaan mielen blokkeja, työstetään sitä, missä olet nyt ja mihin haluat äänesi kanssa päätyä. Ymmärrät, kuinka äänesi toimii ja saat itsellesi räätälöityjä harjoituksia niin kehon, mielen kuin ilmaisun työstämiseen. Välineinä käytetään valmennuksellisia menetelmiä, Core Sound Method, Hoitava Hengitys HB -menetelmää sekä kehollisia ja äänenhuollon menetelmiä.

SOAVE - tämä verkkovalmennus on sinulle, joka haluat kohottaa äänesi ja ilmaisusi vaativienkin puhetilanteiden vastaamalle tasolle. SOAVE-valmennuksessa löydät luottamusta ja varmuutta äänenkäyttöösi tilanteesta riippumatta.

6 viikon verkkovalmennus sisältää 3 modulia teemaluentoineen; 3 x 90 min  yksilövalmennusta Zoom-sovelluksella; viikottaisen sähköpostituen, joka tekstin lisäksi voi sisältää videota ja äänitiedostoja sekä kirjallisen materiaalin ja ohjeet harjoitteisiin.
 

MOLTO - 10 viikon valmennus on sinulle, joka olet valmis muuttamaan itsesi. Tehovalmennusten aikana työstät monella tasolla itseäsi, ja saat elämääsi uusia ideoita, energiaa, näkemystä ja voimaa. Äänesi tuntuu täydelliseltä osalta sinua. Huomaat, kuinka kaikki liittyy kaikkeen, ja et hio ainoastaan äänestäsi timanttia, vaan koko olemuksestasi! Valmennus sisältää 5 x 120 min yksilövalmennusta Zoom-sovelluksella.

© 2018 Jenni Ruuth

Liity LauluÄäniJoogan sähköpostilistalle, ja saat ennakkotietoja, etuja ja vinkkejä ensimmäisten joukossa suoraan sähköpostiisi!

Liittymisbonuksena saat viisi ilmaista vinkkiä kestävään äänenkäyttöön.