top of page
Green and White Health Facebook Cover (16).png
Opi laulutekniikka ja laula mitä haluat - vaikka et olisi koskaan käynyt laulutunneilla!

Laulaminen on osa sinua, mutta siitä huolimatta ääni ei jaksa kuin hädin tuskin yhden kappaleen loppuun.

Ymmärrän hyvin tunteen, kun ääni ei tunnu tottelevan käskyjä, vaan elää omaa elämää - etkä pysty laulamaan haluamiasi kappaleita.

Ajattele, että voisit hallita lauluääntäsi niissä haastavissa kappaleissa, luottaisit itseesi ja ääneesi, ja myös muut kuulisivat taitosi!

4.png
Home Decor

Mikä kick start?

Laulun kick start -kurssilla opit sinulle toimivat ääniharjoitukset ja laulutekniikat, jotta tiedät, kuinka saat äänesi heräämään, ja pystyt laulamaan teknisesti puhtaasti ja taidokkaasti.

Tämä kurssi on sinulle, kun kaipaat laulamisen olevan ihanaa ja helppoa, ja tahdot oppia, kuinka se tapahtuu. Olet valmis heittämään hyvästit äänen hajoamiselle ja tärkeiden sävelten kurkkuun kiinni jäämiselle.

 

Et ole ehkä koskaan saanut lähdetyksi laulutunneille, vaikka olet haaveillut niistä. 

Tai olet saattanut laulaa jo pitkään ja käydä joskus laulutunneillakin, mutta siitä huolimatta et koe laulamisen olevan teknisesti sillä tasolla, millä sen haluaisit olevan.

 

Et ole kokenut laulamisen olevan vapaata, etkä tiedä, mitä voisit tehdä laulaaksesi paremmin.

Sisältö

Kurssi jakautuu kolmeen moduliin, joissa jokaisessa pureudutaan laulutekniikan osa-alueisiin teeman mukaan.

 

Olitpa vasta alkamassa laulamaan tai jo pitkään laulunut, löydät näistä harjoitteista uusia ulottuvuuksia ääneesi - niin äänialaan, kestävyyteen, äänen sävyihin, kantavuuteen kuin herkkyyteenkin.

Yksinkertaisesti treenaat äänestäsi loisteliaan välineen, jolla pystyt laulamaan rakkaita kappaleitasi vaivattomasti!

Home Decor

Kuinka?

Laulutekniikan kick start -kurssi on itseopiskelukurssi, jota voit käydä kurssialustalla juuri omaan, haluamaasi tahtiin.

Jokaisessa kolmessa modulissa saat teemaan liittyvät opasvideot, joiden mukana pääset harjoittelemaan missä ja milloin vaan - oman kotisi turvassa! 

Teknisten harjoitteiden lisäksi saat valtavasti taustatietoa kunkin harjoituksen tarkoituksesta, vaihtoehtoisista versioista ja tarkat ohjeet oikeasta suoritustavasta virheoppimisen välttämiseksi.

Lisäksi saat pääsyn kunkin modulin kyselytuntinauhoitteisiin, jotka sisältävät runsaasti arvokkaita vinkkejä modulin teemaan liittyen.

Teemat

Ensimmäisessä modulissa harjoitat perusasiat kuntoon - hengitys on kaiken lauluamisen lähtökohta, ja toimiva hengitystekniikka auttaa tavoittamaan sävelet korkealta ja matalalta, se kannattelee pitkät äänet vaivatta, ja on avain nopeiden kappaleiden hengityspaikkojen löytämiseen. Ja paljon muuta!

Hengitys ja keho ovat kiinni toisissaan saumattomasti, ja siksi opit tässä modulissa avaamaan kehosi valmiiksi ottamaan äänen kannatteluunsa.

 

Opit ääniharjoitukset, joiden avulla herätät nopeasti koko aparaattisi toimimaan silloin, kun haluat laulaa!

4.png
1.png
Read More

Toisessa modulissa pureudutaan mystiseen laulutukeen - mitä se on ja erityisesti kuinka sen saa aikaan vaivatta!

Moni pitkään laulanut ei ole voinut välttyä kuulemasta sanaa "tuki" laulamisen yhteydessä. Siitä huolimatta sen laulutuen löytäminen on usein liian mystistä - tai ihan vaan koko kropan kokovartalo jumin aiheuttava.

Kun osaat käyttää koko vartaloasi äänen tuottamisessa (eikä sitä varten tarvitse olla timmi atleetti, vaan ihan tavallinen ihminen!), laulaminen tapahtuu ihan itsestään! 

Saat monipuoliset ääniharjoitteet äänen kannatteluun, ja huomaat laulavasi myös ne pitkät fraasit vaivatta. 

4.png
2.png
Read More

Kolmas moduli johdattaa äänen ulottuvuuksien laajaentamiseen, ja tämä voi olla oikeasti hauskaa!

Kurkun ei tarvitse kiristyä ylöspäin laulaessa, ja opit tässä modulissa valtavasti uusia harjoitteita, joita voit käyttää hyödyksesi niin ääniharjoittelussa kuin niissä ihan oikeissa kappaleissa hankalien paikkojen eteen tullessa.

Ja vaikka olisit joksus laulutunnilla tuskaillut, ettei ne korkeat sävelet koskaan tule (laulunopettajan hyvää tarkoittavista ohjeista huolimatta) - niin huoli pois!

Tai jos olet itseksesi lauleskellessa törmännyt siihen lasikattoon, jossa ääni joko tarttuu kurkkuun kiinni, tai muuttuu pieneksi falsetti-piipitykseksi - niin älä lannistu!

 

Tämä moduli on juuri sinulle. 

4.png
3.png
Read More

LISÄKSI

Saat pääsyn kolmiosaiseen bonus-workshopiin, Harjoittelusta lauluun tallenteeseen, jossa saat monipuoliset käytännön harjoittelun ohjeet, kuinka ääniharjoitusten hyödyn saat siirrettyä käytännön laulamiseen - siis niihin omiin, tärkeisiin lauluhin, joita haluat laulaa!

Näyttökuva 2022-7-5 kello 18.43.17.png
Home Decor

Kuinka mukaan?

Kurssi on lunastettavissa itseopiskeluna.

Klikkaa alta, ja saat pääsyn kaikkeen Laulutekniikan kick start -kurssimateriaaliin 12kk ajan - ja opit hiomaan äänesi tekniseen loistoon!

Laulutekniikan itseopiskelukurssi
⭐️⭐️⭐️

  • 3 modulia pakattuna lauluteknisillä harjoitteilla ja selityksillä, miksi ja miten harjoittelet JA etenet

  • kyselytuntitallenteet täynnä huikeaa informaatiota laulamisesta

  • BONUS-workshop Harjoittelusta lauluun, ja tiedät, kuinka hyödynnät harjoitteita omia lauluja laulaessasi

  • materiaalit käytössäsi kurssialustalla rajatta 12kk ajan

 

111€ 

(sis. alv 24% / 21,48€)

-

Anchor 1

TUTUSTU VALMENTAJAASI

Olen Jenni Ruuth, musiikin maisteri, laulunopettaja, ja olen työskennellyt ihmisäänen parissa 15 vuoden ajan auttaen satoja oman äänensä kanssa painivia laulajia, puhujia ja esiintyjiä löytämään voimallisen äänensä.

 

Opiskellessani laulua en ollut varma itsestäni ja äänestäni.

 

Minusta tuntui, että minun pitäisi peitellä ääntäni, etten ole riittävän hyvä, ja pelkäsin esiintymistilanteita, joissa joutuisin näyttämään vajavaisuuteni.

 

Turhauduttuani etsin ratkaisuja, ja näistä kehittyi kokonaisvaltaisen äänen mallini, jonka peruspilarit ovat hengitys, keho ja mieli - jotka ovat avain myös kestävään laulutekniikkaan.

 

Pienillä, mutta sitäkin vaikuttavammilla muutoksilla ääneen herää syvyyttä, vapautta ja voimaa niin, että ääni toimii ja luotat lauluusi

 

Liity nyt mukaan Laulutekniikan kick start kurssille, ja sinäkin opit toimivan laulutekniikan peruspilarit samoin, kuin sadat tälle kurssille osallistuneet ovat oppineet!

297390258_3125727784409693_1611811760896947229_n.jpg

UKK

Kuinka verkkokurssi toimii?

 

Saat pääsyn Laulutekniikan kick start -verkkokurssiin lunastettuasi Holvin verkkokaupan kautta kurssin.

Pääset kirjautumaan kurssialustalle linkistä, jonka saat lunastuksen jälkeen maksukuitista. Tarkista siis Holvin lähettämä maksukuitti sähköpostistasi, ja kuitin viestikentästä löydät kirjautumislinkin. Siirryttyäsi linkin osoitteeseen pääset luomaan itsellesi uuden tilin, tai mikäli sinulla on jo tili kurssialustalla, voit kirjautua suoraan kurssille.

 

Saat 24h sisällä kirjautumisesta pääsyn kurssialueelle, ja kaikki materiaalit on käytössäsi tämän jälkeen. Voit edetä omaan tahtiisi, mutta suosittelen seuraamaan viikoittain etenevää kaavaa, jotta ehdit omaksua ja siirtää harjoituksia käytäntöön. Materiaalien käyttöoikeus jatkuu rajattomasti 6kk ostohetkestä. 

 

Miksi hinta on tämä?

Tämä on videoverkkokurssi itseopiskeluun. Saman verran vain henkilökohtaisesti räätälöitynä valmennus maksaa moninkertaisesti. 

 

Miten voin maksaa?

Kurssin maksuliikenne kulkee Holvin verkkokaupan kautta, ja voit maksaa haluamallasi tavalla kortilla tai verkkopankissa. Mikäli käytössä on kulttuurietuuksia, katso maksuohjeet tästä.

 

Onko kurssilla palautusoikeutta?

Koska kyseessä on verkkokurssimateriaali, joka on kokonaisuudessaan välittömästi käytössäsi, kurssilla ei ole palautusoikeutta. 

Miten pääsen bonuksiini?

Bonus-workshop on välittömästi käytössäsi saatuasi käyttöoikeuden kurssimateriaaleihin. 

Mitä voin saavuttaa tällä kurssilla?

Useat laulua jo vuosia opiskelleet ovat saaneet aikaan valtavia laulutekniikan muutoksia tämän kurssin avulla. Kurssille on osallistunut myös ensimmäistä kertaa laulutekniikkaa opiskelevat laulajat, jotka ovat saaneet laulutekniikan haltuun yksinkertaisella mutta toimivan tehokkaalla tavalla.

 

Seuraamalla tarjoiltuja ohjeita, ja tekemällä harjoituksia säännöllisesti tunnet ja kuulet muutoksen lauluteknisessä taidossasi hyvin nopeasti. Videoiden avulla pääset löytämään omat haastekohteesi, ja voit vapautua ennen niin kiristävistä laulun kahleista. Kurssin tallenteet on käytössäsi vapaasti 12kk ajan!

Voinko saada yksilöllistä valmennusta tässä kurssissa?

 

Tämä kurssi on itseopiskeluun, ja ohjeita seuraamalla saavutat toimivan laulutekniikan.

Mikäli haluat yksilöllistä valmennusta, se on mahdollista! Koko kurssin ajan sinulla on oikeus lunastaa erillisiä tekniikkatunteja spesiaaliin hintaan - voimme keskittyä luomaan sinulle sopivan harjoittelurutiinin, harjoitteet ja aikataulun, jolla tiedät edistyväsi.

 

Yksilötapaamisissa teemme sinulle sopivia ääniharjoituksia, hiomme laulutekniikkaa valitsemiesi laulujen pohjalta, ja halutessasi saat ohjelmistovinkkejä sinulle sopivista lauluista. Tarkemman infon yksilövalmennustapaamisten lunastamiseen saat kurssin sisällä.

Kuinka pääsen mukaan?

Klikkaa tästä, ja lunasta paikkasi laulutekniikan (uudelleen) kalibrointimatkalle!

bottom of page