top of page
Green and White Health Facebook Cover (10).png

Epäiletkö, ettet koskaan kehity laulajaksi, joka haluat olla?

Laula rohkeudella!

6 kuukauden ryhmävalmennuksessa opit Laula rohkeudella -menetelmän, jolla siirrät käytäntöön fyysiset, mentaaliset ja emotionaaliset laulutavat - jotta laulat siellä, missä haluat, sitä mitä haluat - etkä vain sitä, mihin pystyt!

“Tässä valmennuksessa keskitytään ensinnäkin onnistumiseen ja oman äänen saavuttamiseen. Uusia oivalluksia tulee joka kerralla, vaikka tekisi samaa harjoitusta/videota uudelleen. Jennin ohjeet ovat selkeät ja kannustavat jatkamaan ja ylittämään itsensä kerta toisensa jälkeen.”
 

“Aivan upea, miten lyhyessä ajassa tapahtuu muutoksia, jos olet itse siihen vain valmis. Vaikka olisi jo tietoa ja taitoa, niin ihan pienillä jutuilla saa isoja muutoksia. Minut yllätti positiivisesti, kuinka Jenni on tavoitettavissa, ja jaksaa aina tsempata, ja antaa hyviä vinkkejä. Erityisesti koin tärkeäksi, että teoriatieto avataan käytännössä niin, että varmasti ymmärtää mihin ja miten mikäkin vaikuttaa.”

“Kurssi on aivan mahtava! KIITOS JENNI <3”

Laulaminen muiden kuullen on jännittävää - olitpa laulun alkutaipaleella tai pitkän linjan osaaja 

Tiedätkö sen tunteen, kun kaikki harjoiteltu unohtuu, ja tuntuu, että laulaminen on tarkoitettu vain harvoille luonnonlahjakkuuksille?


Kaikki opitut kikat ja tekniikat pyyhkiytyvät mielestä, kun suu pitäisi avata lauluun julkisesti, ja tunnet itsesi täysin alisuoriutujaksi, kun et saanut itsestäsi ulos sitä, mitä halusit.


Vaikka tiedät osaavasi laulaa, pelkäät virheitä, etkä tunne itseäsi riittävän hyväksi - ja muut kuulostavat aina paljon paremmilta ja synnynnäisiltä laulajilta…
 

Katsot Voice of Finlandin suorituksia, ja haaveilet pystyväsi laulamaan edes kymmenesosan verran siitä, mihin ohjelman laulajat pystyvät.
 

Hymähdät itsellesi - eihän se ole mahdollista, otat lisää suklaata ja luovut mahdottomalta tuntuvasta ajatuksesta.​
 

Tiestitkö, että suomalaisista musiikinopiskelijoista 48% jännittää aina sooloesiintymistä? Et ole yksin.

Me kannamme useita myyttejä laulamisesta:


❌ laulaminen on vain harvoille ja synnynnäisille lahjakkuuksille tarkoitettu,
❌ ilman huippulahjakkuutta ei voi kehittyä huippulaulajaksi,
❌ vaikka kuinka haluaisin olla parempi laulaja, olen tuomittu aina alisuoriutumaan.

Nuo kaikki ovat VAIN myyttejä, sillä kuka tahansa voi oppia menestymään laululla, kun on oikeat välineet!

Laulaminen on lihastreeniä, mutta erityisesti ajatusten ja tunteiden hallintaa - ja siitä syntyy laulamisen rohkea asenne, jolla voi saavuttaa unelmat.

Katso, mitä muut ovat saavuttaneet

Olen saanut auttaa kymmenittäin juuri sinunlaisia, laulamisen kanssaan painivia ihmisiä päästämään irti itsekritiikistä ja luottamaan ainutlaatuiseen ääneensä!

 

 • Maiju lauloi lapsena paljon, muttei ollut koskaan sitä parasta ryhmää. Koulun kevätjuhlan lauluryhmästä ulos jääminen oli 10-vuotiaalle musertava kokemus, josta jäi jäljelle äänen häpeily. Positiivisessa ilmapiirissä ja sopivien mielikuvien avulla hän omaksui taidot, jotka auttavat edelleen Maijua kehittymään häpeilemättömänä laulajana.

 • Erja on laulanut pitkään, ja hänen huokoisuuteen taipuvaan ääneen on aina haettu tiiviyttä erityisesti korkeisiin ääniin itkun tunteen kautta. Tämä ei kuitenkaan ole koskaan tuonut toivottua tulosta, ennen kuin hän oppi itkemään “oikein” sopivien harjoitusten avulla. Erjan ääni on herännyt uuteen loistoon, ja teknisesti hän on harpannut uskomattoman loikan eteenpäin.

 • Linda laulaa taitavien laulajien ympäröimänä, mutta kokee oman äänensä olevan muita heikompi. Lindan itsekriittisyys omaa laulamistaan kohtaan väheni häkellyttävän paljon jo yhden session aikana täsmällisten vinkkien avulla. Kehitys on ollut huimaa sen jälkeen, ja hän tietää täsmälleen, mitkä ovat seuraavat askelet tiellä loistavaan ääneen.

 • Johanna on laulanut paljon, mutta hänellä ei ole juurikaan ollut kokemusta laulutekniikan harjoittamisesta - ja vaikka hän on laulanut julkisesti, se oli hänen kompastuskivensä. Kuinka olla varma yleisön edessä, kuinka uskaltaa kuulua sillä omalla äänellä niin, että itsekin luottaa omaan laulamiseen. Johannalle aukesi uusi maailma laulamiseen, ja kuuntele, miltä tämä leidi kuulostaa!

lumoamo-4913_edited.jpg

Kuka Jenni?

Hei, olen Jenni, musiikin maisteri, laulunopettaja ja äänihäpeän karkoittaja.

Liki 15 vuoden ajan työskenneltyäni ihmisäänen parissa olen saanut auttaa satoja ihmisiä eteenpäin oman äänensä kanssa, laulajia, puhujia, esiintyjiä...


Opiskellessani laulua olin aivan kipsissä. Rentoutuminen oli aivan mahdotonta, sillä heti, kun ajattelin laulamista, lihakseni alkoivat tehdä työtä minun tietoisesti niitä käskyttämättä - alisuoriduin esiintymisissä ja itsekriittinen puhe pään sisällä kasvoi sietämättömäksi.


Etsin vastauksia kysymyksiini, miksi minussa tapahtuu niitä asioita, joita en haluaisi tapahtuvan.


Olin suorastaan häkeltynyt, kuinka lauluni vapautui, kun kehitin Laula rohkeudella -menetelmän, joka auttaa itseni lisäksi muita laulajia!

Valmennettavien sanottua

Nämä voivat kuulostaa tuloksilta, joihin ehkä epäilet itse koskaan yltäväsi.

Ajattelet ehkä, että vain harvat pystyvät kehittymään tosissaan laulajana, ja heillä taito on jo syntymälahjana.


Haluaisit päästä irti teknisistä haasteistasi ja peloistasi laulaa julkisesti, mutta et tiedä kuinka… Ja silti sisälläsi elää valtava palo saada laula.a

 

Tiedän mistä puhun.

Koetin yleisön edessä vain selvitä (vaikka tiesin osaavani ja pystyväni harjoituksissa hienoihin suorituksiin). 

Ja se valtava itsekritiikki ja alisuoriutumisen tunne oli murskaava. Kunnes lopulta päästin irti - ja opin, miten käännän heikkouteni vahvuudeksi.

 

Ja tämän (ja vielä enemmänkin) ovat saaneet oppia asiakkaani.


 

Ajattele, että voisit esiintyä ihmisten edessä tietäen, että laulusi koskettaa, ja äänesi toimii - etkä enää alisuoriutuisi esiintyessä!


Eikä muutos jäisi vain laulamiseen, vaan pystyt osallistumaan varmana projekteihin, joista et ennen uskaltanut haaveilla kuin salaisissa unissa: laulukilpailut, levytysstudio tai suuremmat esiintymislavat...

Saavuta laulu-unelmasi Laula rohkeudella -ryhmävalmennuksen avulla

Näyttökuva 2021-12-13 kello 12.15.36.png
Laula rohkeudella on 6 kuukauden ryhmävalmennus, jonka avulla opit päästämään irti tavoista ja ajatuksista, jotka rajoittavat laulamistasi.
 
 
Tee itsellesi vuosikymmenen paras päätös, joka kantaa viimein sinne, missä haluat laulamisen kanssa olevan!
 
Opi tavat, joiden avulla luot vahvan pohjan tekniikalle, uskallat laulaa haluamallasi tavalla (ja toteuttaa elämäsi unelmia!), ja annat taitosi kuulua myös muille.

Valmennus on tarkoitettu sinulle, kun haluat olla sekä teknisesti taitava että uskaltaa laulaa rohkeudella ja koko potentiaalilla muiden edessä - ja olet valmis päästämään fyysisesti, mentaalisesti, emotionaalisesti ja henkisesti irti esteistä, joita olet äänellesi luonut!
 
 
Laulaminen ja rohkeus ei ole vain tekniikkaa, vaan se on uskallusta näyttää, mitä tunnemme.

 

Siksi Laula rohkeudella -menetelmän avulla kuorit itsestäsi sen todellisen laulajan, jonka tiedät sisälläsi jo olevan - olipa tavoitteesi kuinka pieni tai suuri tahansa!

Opit menetelmän yksinkertaisesti toimivat harjoitteet, joiden avulla tiedät, kuinka käytät sekä tekniikkaa että mieltä hyödyksi laulaessasi - jotta etenet nopeasti.

Uskallat laulaa aidolla, voimallisella äänelläsi, vaikka olisit aiemmin kärsinyt riittämättömyydestä ja itsekriittisistä tunteista laulamista kohtaan! 

Ajattele, että
 • voit olla laulaessasi rento ja nauttia vapaasta, soivasta äänestäsi

 • selätät jännityksen niin, ettei se vaikuta ääneesi, ja olet muiden kuullen varma

 • sinulla on kannustavan, samanmielisen yhteisön tuki 

 • kerta toisensa jälkeen tietäisit tarkalleen, mitä teet, jotta äänesi (ja koko sinä) toimii!

 

 
Vaikka voi kuulostaa utopistiselta - nämä taidot eivät jää ainoastaan laulamiseen, vaan ulottuvat myös muuhun elämään.

Laula rohkeudella -menetelmän välineiden voima vain kasvaa käytössä! Kun sisäistät ne, löydät itsesi laulavan varmana tilaisuuksissa, joissa et olisi ikimaailmassa kuvitellut pystyväsi onnistua - ja sinuun kiinnitetään huomiota.

(Kerroinko vielä, miten Minna sai eräässä laulukilpailussa yllättävän kutsun juuri hänelle sopivaan laulukilpailuun suoraan järjestäjältä - ja on heittämällä semifinaalivaiheessa, kun aiemmin tie on katkennut alkukilpailuihin?)

Uskallat toteuttaa aiemmin vain haaveeksi jääneet unelmat projekteista ja keikoista, ja rohkenet tulla juuri niin hyväksi laulajaksi, kuin sisällä tunnet - sillä jos pystyt kuvittelemaan, pystyt myös toteuttamaan.

(Hanna selätti sisällä möröksi kasvaneen laulupelkonsa, ja esiintyy jälleen satapäisille yleisöille - ja levytti juuri uuden singlensä varmempana kuin koskaan.)

Oppimiesi taitojen avulla voit edetä urallasi vain äänesi avulla, sillä tulet todella tietoiseksi potentiaalistasi, ja tiedät, kuinka uskallat tuoda itsesi ja potentiaalisi esiin vaikuttamatta ylimieliseltä.

(Oman potentiaalin tunnistettuaan Jenni uskalsi sanoa urakehitykselle "kyllä".)

Ja tiesitkö, että miellyttävä-ääninen saa todennäköisemmin palkankorotuksen ja valitaan haettuun työtehtävään? 

Epäilet varmasti, kuinka verkossa ylipäänsä voi opiskella laulamista. 
 
"Eihän se nyt Jenni-hyvä voi vaan toimia!"

"Siihen tarvitaan laulunopettaja vierelle, samaan huoneeseen näyttämään mallia."
 
Et ole yksin ajatustesi kanssa.
 
Marjut oli skeptinen: miten ihmeessä laulunopetuksesta voi saada irti mitään - netissä, videopuhelun välityksellä, ja vielä ryhmässä?
Eihän siinä ole mitään järkeä, kun opetuksen pitäisi olla henkilökohtaista, jotta siitä saa hyötyä itselleen!

Katso, mitä Marjut itse sanoo ryhmätyöskentelystä verkon välityksellä, ja kuinka se on jopa hyödyllisempää ja tehokkaampaa kuin yksilöopiskelu.
 
Maailma tarvitsee laulua!
Näiden erityisten aikojen keskellä arvailemme vain huomisen tapahtumia - mutta sen tiedän, että laulaminen ei tule loppumaan! 

Maailma tarvitsee laulua, ja laulu tarvitsee rohkeutta tulla kuuluviin. Yhdessä voimme luoda yhteisön, jossa pääsemme kokoontumaan laulamaan, kehittymään ja esiintymään turvallisessa ympäristössä, jotta voit kasvaa juuri niin vaikuttavaksi laulajaksi kuin vain sisimmissä sopukoissa olet uskaltanut tuntea.
 
Ja koska nyt luet tätä tekstiä, myös sinulla on sisällä odottamassa kanava, joka tuo sisimmät tunteet ulos näkyväksi ja kuuluvaksi laulun kautta - ja se odottaa vapautumista koko potentiaaliinsa!
 
Sinun täytyy ottaa kuitenkin se suurin, ensimmäinen askel itse.
Sen jälkeen minä kuljen rinnallasi koko valmennuksen ajan - ja sen ylikin niin halutessasi.
Ainoa kysymys on, haluatko olla se LAULAJA, jonka tunnet sisällä?

Ihan mahtavan oleellisia asioita ja harjoituksia olet selittänyt! Olen tosi innoissani tästä kurssista. Olen käynyt useamman opettajan kursseilla ja laulutunneilla jo muutaman vuoden, ja tällä kurssilla on tullut KAIKKI se mitä olen vuosien varrella oivaltanut ja paljon lisää päälle, ja vielä paljon selkeämmin selitettynä!

Voin vain lisätä että tämä on fantastinen kurssi. En uskonut että näin paljon apua voi saada nettikurssin kautta. Olen todella positiivisesti yllättynyt 🤗

Kerroin 10 vuotta lauluopetuksessa käyneelle näitä asioita ja hänkin sai uutta tietoa. KIITOS!

Valmennuksen sisällöstä sanottua

Laula rohkeudella -valmennuksessa kasvatetaan sinun vahvuuksia omaan musiikkigenreesi tukeutuen

Sinulla on seuraavat ominaisuudet, jotka auttavat sinut valmennuksessa kasvattamaan potentiaaliasi:

TAHTO OPPIA

 

Sinulla on tarve ja tahto oppia laulamaan todellisella äänelläsi, haluat ratkaista haasteesi, ja olet valmis harjoittelemaan laulutekniikkaa ja purkamaan itsekriittisiä rajoitteitasi - ja haluat saada välineet käyttöön nopeasti! Haluat saada tuloksia vain 5 minuutin päivittäisellä harjoittelulla.

TYYLI VAPAA

 

Tuo oma musiikkimakusi! Harjoitukset toimivat tyylilajista riippumatta, olipa mielimusiikkisi pop, rock, iskelmä tai vaikka klassinen musiikki - saat valita valmennuksessa laulamasi kappaleet vapaasti. Tarvittaessa annan kappale-ehdotuksia, mikäli niin haluat.

LAULUKOKEMUS

 

Sinulla voi olla vuosikymmenien laulukokemus, tai laulaminen on tullut elämääsi tosissaan vasta lähiaikoina. Valmennuksen harjoitukset menevät syvälle, ja niissä riittää kuorittavaa laulutaustasta ja -kokemuksesta riippumatta - parhaan hyödyn saat, kun ymmärrät jonkin verran lauluinstrumenttiasi ennakkoon.

ENNAKKOTAIDOT

 

Sinulla on käsitys siitä, mitä laulaminen teknisesti on, ja olet jo opiskellut jonkin verran tekniikkaa itsenäisesti tai opettajien johdolla. Sinun ei tarvitse tietää mentaalisesta työskentelystä mitään - riittää, että olet avoin oppimaan ja mielenterveytesi on tällä hetkellä tasapainossa!

Valmennuksessa saat

Elegant and Minimal Mood Board (1).png
6 kuukautta sisältää laulupotentiaalisi työstämistä Laula rohkeudella -menetelmän välinein niin fyysiseltä, mentaalisesta kuin emotionaaliselta kantilta, jotta olet myös henkisesti valmis käyttämään ääntäsi yksinkertaisesti loisteliaasti.

 

01

VALMENNUS

Intiimit Masterclass -ryhmävalmennustapaamiset 6kk ajan - Zoom-tapaamisten aikana sovellat käytäntöön kokonaisvaltaisen laulamisen tekniikat ja työkalut, sekä saat tarvitsemasi tuen laulamisen, ohjelmiston ja ilmaisun harjoitteluun ja omaksumiseen. 

02

TALLENTEET

Videonauhoitteet kootusti kurssialustalla kaikista valmennusmateriaaleista rajattomaan ja elinikäiseen käyttöön, koska tähän materiaaliin haluat yhä uudelleen palata!

03

TEKNINEN JA MENTAALINEN TYÖKALUPAKKI

 

Harjoittelukokonaisuudet kurssialustalla käytössäsi sekä tekniikan että mielen työstämiseen missä ja milloin vain - saat myös kirjalliset harjoituskoosteet ja päiväkirjat, jotta voit nopeasti palata parhaisiin harjoituksiin JA seurata reaaliaikaisesti etenemistäsi.

04

YHTEISÖ

Mittaamattoman arvokas suljetun Facebook-ryhmän tuki, jonka avulla pidät motivaatiosi korkealla koko 6kk ajan - käytössäsi on viikottaiset, ryhmän sisäiset LIVE-valmennukset, etkä ole koskaan yksin kysymystesi kanssa.

Kurkista tarkemmin uudistuneen Laula rohkeudella -valmennuksen sisälle

Valmennuksen materiaalit saat käyttöösi ensimmäisten 12 viikon aikana sopivan kokoisissa palasissa, jotta pystyt omaksumaan uutta asiaa juuri oikeassa järjestyksessä ja tahdissa.

Materiaali jakautuu kolmeen neljän viikon jaksoon, joissa on oma teemansa:
Näyttökuva 2022-1-6 kello 15.09.04.png

TAHTO & TEKNIIKKA

Ensimmäinen jakso on sisäisen voiman, uskalluksen ja laulutahdon herättämistä - päästät irti valmennuksellisten työkalujen avulla rajoittavista ajatuksista ja tekniikkasi vapautuu.
 

Saat harjoituspatteriston, joka on auttanut jokaista tämän harjoituksen tehnyttä välittömästi päästämään irti mentaalisista rajoitteista - ja se kuuluu laulussa heti!

Näyttökuva 2022-1-6 kello 15.09.20.png

HENGITYS & ROHKEUS

Toinen jakso valjastaa ensimmäisessä jaksossa paljastetun laulutahdon rohkeudeksi, jota kukaan ei vie sinulta pois. Opit kehollisin ja mentaalisin menetelmin mm. NLP hallitsemaan hengityksellä itsesi ja laulusi.
 

Saat harjoituspaketin, joka on kuin verhon vetäminen silmien edestä (valmennettavieni sanojen mukaan). Ymmärrät, miksi olet ennen epäonnistunut, ja kerran tämän nähtyäsi et enää palaa vanhoihin tapoihin.

Näyttökuva 2022-1-6 kello 15.09.12.png

ILMAISU & INHIBITOINTI

Kolmas jakso avaa inspiraation ja ajatusten voiman, jotta voit ilmaista äänelläsi, mitä tunnet. Opit inhibitoimaan ja vapauttamaan emotionaaliset rajoitteesi mm. EFTn avulla - jotta pystyt sementoimaan laulutekniikkasi toimimaan aina, kun sitä tarvitset.
 

Saat harjoitukset, jotka vapauttavat sinut vaikean kohdan, melodian tai esiintymisen jännityksestä, ja huomaat eron laulaessasi.

Green and White Health Facebook Cover (11).png

Kukin jakso sisältää neljä viikkoa

Kukin neljän viikon jakso alkaa laulutekniikan hiomisella teemaharjoituksessa,
joka on käytössäsi milloin vain kurssialustalla aikaan ja paikkaan sitomatta, ja pääset osallistumaan ryhmän yhteiselle tekniikkaklinikalle saamaan valmentajan täsmävinkit juuri sinulle. 

 
Toisella viikolla sukelletaan teemaluentoon, joka sisältää kuukausiteeman aiheet, harjoitukset ja askelet työstettäväksi. Tämä materiaali on käytössäsi omaan tahtiin heti videoluennon auettua.
Tällä viikolla sinulla on pääsy
päivystystunnelle, jossa pääset ohjatusti sekä vapauttamaan niin VocalYogan kuin EFT:n avulla jännityksiä kehossa ja mielessä, että saamaan vinkit laulutekniikkaan - aina viikon teeman mukaisesti! Päivystystunnit pääset katsomaan suljetussa FB-ryhmässämme livenä - tai omassa tahdissa, etkä ole sidottu aikatauluun.


Kolmas viikko on aikaa sulatella opittu asia, ja saat tarvitsemasi tuen valmentajalta ryhmän yhteisellä tekniikkaklinikalla - saa vastaukset ja täsmäharjoitteet lauluteknisiin haasteisiin, ja hio osaamisesi huippuun!Kunkin jakson päättävä neljäs viikko on Masterclass-viikko, jossa työstetään omia kappaleita tulkinnan ja tekniikan näkökulmista, ja saat henkilökohtaista palautetta laulamisesta ja tulkinnasta suoraan valmentajalta. Tämä masterclass järjestetään livenä Zoomissa, ja pääset tapaamaan valmentajan ja muut osallistujat kasvokkain.


Masterclass-tapaamiset ovat valmennuksen ehdoton helmi, jossa opit täysin eri tasolla sekä kuuntelemalla muiden laulamiseen saamaa ohjausta, että tekemällä itse, ja ne jatkuvat koko 12 kuukauden valmennuksen ajan aina kuukauden viimeisellä viikolla.

 

1. viikko

TEEMATEKNIIKKA

Saat välineitä ja käytännöllisiä harjoituksia työstää laulutekniikkaa niin, että tiedät, kuinka laajennat äänialaa, lisäät ääneen kestävyyttä ja kantavuutta, ja osaat harjoittaa ääntäsi oikein. Tämä materiaali on käytössäsi omaan tahtiin heti videoharjoitusteen auettua kurssialustalla.

2. viikko

TEEMALUENTO

Ensimmäisessä jaksossa työstetään rajoittavia ajatusmalleja laulutekniikan vapauttamiseksi, toisessa jaksossa hyödynnetään NLP-menetelmän välineitä ankkuroidaksesi uudet laulutavat automaatioksi, ja kolmannessa jaksossa vapautetaan emotionaaliset ja keholliset jännitteet EFT-menetelmän avulla, jotta mikään ei voi estää sinua ilmaisemasta laulullasi sitä, mitä haluat! 

3. viikko

TEKNIIKKAKLINIKKA

Saa valmentajan parhaat vinkit laulutekniikan harjoittamiseen juuri sinulle! 

Jätä oma lauluesityksesi tekniikkaklinikalle ja saat yksilöllisen palautteen suljetussa ryhmässämme - saat samalla vinkit ja inspiraation muiden laulusuorituksista ja valmentajan ohjeista, etkä ole sidottu aikatauluun.

4. viikko

MASTERCLASS

Jakson neljäs viikko on silkkaa käytäntöä! Työstät laulamisen tekniikkaa, rohkeutta ja ilmaisua masterclassissa laser-terävän valmennuksen alla - ja saat laulaa juuri sitä ohjelmistoa, mistä pidät!

Tämä masterclass järjestetään livenä Zoomissa, ja pääset tapaamaan valmentajan ja muut osallistujat kasvokkain.

25181999_10155500903497599_8570568311146322655_o.jpg

Epävarmuudesta haaveiden toteuttamiseen

"En ole kokenut, että minulla olisi vahva lauluääni, enkä ole ainakaan uskaltanut laulaa toisten kuullen. Tiesin kyllä, että osaan laulaa nuotilleen, mutta kun muut kuulevat tai tulee jännittävä tilanne, ääni ei tule sellaisena kuin tunnen, ja se vaikuttaa myös hengitykseen.

Jo ensimmäinen tapaaminen toi luottoa omaan ääneen, sieltä löytyy niitä oikeita asioita, kun uskaltaa päästää siitä hirvittävästä täydellisyyteen pyrkimisestä.

Asia konkretisoitui hyvin yhteistapaamisissa: en ole yksin, ja vaikka olen sen tiennyt, niin kun se porukka konkreettisesti on yhdessä ja voimme jakaa samoja miettimisen kohteita, niin silloin voi edistyä. Kukaan ei arvostele, vaan Jenni valmentajana kuunteli ja antoi välineitä.

Muita kuunnellessa varmuus kasvoi, kun huomasi myös muiden tarvitsevan samoja välineitä, ja toisaalta myös erilaisia välineitä. Siitä syntyi yhteisen tekemisen tunne.

Astuin selkeästi eteenpäin ja ajattelen eri tavalla laulamisesta. Opin nauttimaan omasta laulamisesta, kun pystyin keskittymään olennaiseen.

Hampaat irvessä ei tarvitse harjoitella, mutta ylipäänsä asioiden tekeminen ja rajojen hakeminen turvallisessa ympäristössä - ja sitä tämä parhaimmillaan on, kun kukaan ei näe, jos punastuu tai kädet tärisee.

Valmennukseen hypättyäni laulun lisäksi alkoi kokonaisvaltainen muutos - ryhdyin seuraamaan unelmiani, ja myös toteuttamaan niitä!

Tämä on ehkä paras mahdollinen tapa olla läsnä vaikka onkin etänä, ja tietysti myös se, että valmennuksessa olevat ovat samassa tilanteessa. Se luo turvaa ja rohkeutta lauluun."

- Suvi

Hanna

Huomaisin, miten Laula rohkeudella -valmennuksen myötä ajattelen laulamista ja äänenkäyttöä kokonaisvaltaisemmin. Sain monia hyviä harjoituksia, neuvoja ja uusia näkökulmia sekä vertaistukea kurssin muidenkin osallistujien laulamisen ja esiintymisen kehittyessä.

Maija

Sain monia hyviä harjoituksia äänelle ja keholle - ja mielelle! Kyse ei ole treenaamisen määrästä vaan juurikin laadusta.

Yksi ainoa pienen pieni oivallus tai harjoitus johti kohdallani mullistavaan lopputulokseen. Oman oivalluksen jälkeen hyvä ystäväni kysyi puhelimessa, että mitä minulle on tapahtunut? Koska kuulostan jotenkin erilaiselta. Ääneni kuulostaa soivalta, elävältä ja siinä on enemmän sävyjä. Ja tämä koski puheääntä, jonka hän kuuli puhelimen välityksellä!

Aion jatkaa seuraavaan valmennukseen ja innolla odotan, että mitä ihanaa löydän Jennin loistavilla, selkeillä ohjeilla ja mukaansa tempaavalla, kannustavalla tyylillä. 

Mai

Kuinka mukavaa, on päästä kokoontumaan vaikkakin Zoomissa muiden osallistujien kanssa ja kuulla myös heidän harjoittelusta, onnistumisista ja vastoinkäymisistä. Se on yllättävän opettavaista. Lisäksi yllätti se miten nopeasti aika sitten kuluikaan harjoitteiden parissa.

Lisäksi yllätti, että optimaalinen äänentuotto voi olla kiinni hyvinkin pienistä asioista, ja on tärkeää, että itse tunnistaa niitä asioita mitkä voivat olla kehityksen esteenä tai huomata missä asioissa on saanut aikaan muutosta.

Lunasta valmennus

Varmista paikkasi Laula rohkeudella -valmennuksessa, ja saa viimein tarvitsemasi taidot ja tuki oppiaksesi tekniset ja mentaalit välineet laulamiseen - ja silloin voit laulaa mitä haluat, etkä vain sitä, mihin pystyt!
 

Laula rohkeudella

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 • 6 kk valmennus sisältäen henkilökohtaista palautetta kuukausitapaamisissa (6kpl)

 • henkilökohtainen tervetulo-tapaaminen, jotta sinulla on parhaat lähtökohdat valmennuksessa menestymiseen

 • 2x kuukaudessa 6kk ajan tekniikkaklinikat laulutekniikan työstön ylläpitoon

 • 1x kuukaudessa 6kk ajan päivystystunnit, jotta voit olla varma mentaalisesta ja teknisestä kehittymisestä

 • 12 viikon materiaalikokonaisuus tekniikan ja laulurohkeuden hiomiseen käytössäsi missä ja milloin vain - elinikäinen pääsy!

 • suljettu FB-ryhmä koko 6kk ajan

 • pääsy kuukausittaisiin, eri teemaisiin asiakas-workshopeihin koko valmennuksen ajan

 • bonus 1 : ÄäniLive-valmennukset 1-16 pureutuen laulamisen ja äänen eri teemoihin

 • bonus 2 : Kasvava workshop-tallennekirjasto sis mm. 1 - Ääniharjoittelun opit käytäntöön, 2 - Laulaminen kehollisena tapahtumana, 3 - Fraseeraus ja tulkinta, 4 - Energinen esiintyjä (omana itsenä), ja paljon muuta 

Arvo yhteensä 3970€

Säästä ja maksa yhdessä erässä

 

1110

TAI maksa 12 kuukausittaisessa tasaerässä à 111€ (hinnat sis. alv 24%) 

Laula rohkeudella osto
Epassi Logo Primary Color RGB-1.png
Näyttökuva 2022-1-11 kello 10.44.53.png
Edenred-Color_Digital-use.png
Voit maksaa valmennuksen myös työnantajan kulttuurieduilla mobiilisti. Käytössä olevat kulttuuriedut ovat ePassi, Smartum ja Edenred.
Katso kulttuurietujen maksuohjeet tästä.
Circle (1).png

Lue tämä tarkkaan

Lunastamalla Laula rohkeudella -valmennuksen sitoudut sekä valmennukseen että laulusi muodonmuutokseen!

Valmennukseen liittyessäsi teemme valmennussopimuksen, joka on ohjenuorana valmennukseen osallistuvan ja valmennuksen tarjoajan välillä.
Mikäli valmennussopimusta ei hyväksytä aikarajan sisällä, mahdollisesti jo maksettu valmennusmaksu palautetaan, ja osallistuminen valmennukseen raukeaa.

Tämä valmennus on sinulle, joka olet valmis päästämään irti laulamisen kehollisista, mielen luomista ja tunnetason rajoitteistasi - jotta etenet taidoissasi nopeasti.

Kun käyt annetut materiaalit läpi, otat käyttöön valmennuksessa oppimasi työkalut, osallistut aktiivisesti valmennustapaamisiin, ja käytät hyödyksesi koko ryhmän tukea, vain taivas on rajana saattaaksesi laulusi loistoon!

Ymmärrät, mitkä harjoitukset ovat sinua varten, sillä one size fits all -reseptit eivät toimi kaikille.

 

Kaikki on mahdollista!

Katso, mitä valmennuksesta sanotaan

 "Jennin kannusta, innostava ja sydämellinen asenne oli kurssin parhaita asioita.

Äänilevy mielikuvan käyttö ja rentouden löytyminen oli itselleni suurimpia oivalluksia laulamisessa. Valmennuksesta saa todella hyviä käytännöllisiä keinoja juuri itselle oman laulamisen parantamiseen, ja siksi tähän kannattaa ehdottomasti osallistua.

Todella sydämelliset kiitokset, Jenni, sinulle!"

MAARIT LAPPI-HEINONEN

"Parasta valmennuksessa oli kannustava vetäjä ja kannustava ryhmä!

Jenni on ammattitaitoinen ohjaaja, joka osaa nähdä kunkin oppilaan tason ja antaa harjoitteita sen mukaan.

Tällä kurssilla uskaltaa laulaa ryhmän edessä. Ilmapiiri on kannustava! Opin paljon uusia asioita sekä henkilökohtaisella vuorolla että muiden suorituksia kuunnellessa!

Kiitos Jenni mahtavista harjoitteita ja vinkeistä!"

MIA-MARI LEPISTÖ

UKK

Millaista aikapanosta valmennukseen tarvitaan?

Viikoittaiseen harjoitteluun käytetyn ajan voit itse määritellä, ja itse materiaalit kurssialustalla ovat kestoltaan 30-60 min mittaisia.

Valmennuksessa tarjoillut harjoitukset ovat kompakteja, jotta ne on mahdollista toteuttaa lyhyessä ajassa - jo 5 min harjoittelulla!

Suurin muutos tapahtuu ajatusmalleissa, jolloin huomaamatta sidot arkeen sekä yksinkertaisia ja nopeita laulutreenejä että potentiaalia kasvattavia mentaaliharjoitteita. Ja silloin lauluvarmuutesi kasvaa vauhdilla.

Valmennuksen kaikki materiaali on elinikäisesti rajattomassa käytössäsi.


Miten valmennus toimii?

Lunastettuasi paikan valmennuksessa saat tunnukset kurssialustalle ja pääsyn valmennuksen ensimmäisen viikon materiaaliin. Käymme yhdessä valmennuksen käytännöt läpi, ja pääset liittymään valmennuksen suljettuun FB-yhteisöön.

Valmennusmateriaalit ovat kurssialustalla, Zoom-yksilötapaamisten aikataulu sovitaan yhdessä, ja sinulla on automaattisesti pääsy kuukausittaisiin Masterclass-ryhmätapaamisiin Zoomissa.

Tarvitset siis vain laitteen, jolla katsoa videoita kurssialustalla, ja maksuttoman Zoom-sovelluksen.


Kenelle valmennus on tarkoitettu?

Valmennus on sinulle, kun koet laulamisen vievän sinulta energiaa, ja haluaisit sen antavan sitä. Haluat lauluäänesi toimivan sillä tavalla, kuin tunnet sen sisälläsi, mutta jokin estää ääntäsi vapautumasta.

Olet valmis purkamaan keholliset, mentaaliset ja emotionaaliset esteet laulusi tietä.

Valmennuksessa opit, kuinka voit päästää irti teknisistä, mielen ja tunnetilojen luomista rajoitteista, ja luottamaan sekä laulamiseesi että esiintyjyyteesi täydemmin tilanteissa, joissa ennen olet pienentänyt itseäsi ja ääntäsi.


Kenelle valmennus ei ole tarkoitettu?

Jos laulusi ei tuota mitään haasteita, etkä halua muuttaa itseäsi tai ajatuksiasi laulamisesta.

Mikäli sinulla on rakenteellisia haittoja tai vammoja äänentuottoelimistössä, tämä valmennus ei välttämättä ole sinulle. Tällöin keskustele lääkärisi kanssa.

Mikäli sinulla on vaikeita mielenterveydellisiä ongelmia, tämä valmennus ei välttämättä ole sinulle. Tulemme työstämään ajatuksia, jolloin käsittelemättömät traumat voivat nousta pintaan. Tällöin keskustele lääkärisi kanssa. 

Jos odotat oppivasi laulamaan uudella tavalla vain lukemalla tai kuuntelemalla ilman teknistä harjoittelua, tämä valmennus ei ole sinua varten. 


Minulla on jo laulunopettaja, menenkö sekaisin ohjeistuksista?

Jos käyt jo laulutunneilla, ihan mahtavaa!
Sinulla on siis laulutekniikasta tietoa ja taitoja, mikä auttaa sinua varmasti ymmärtämään ja omaksumaan uutta. Lauluteknisesti tulet integroimaan jo osaamaasi uuteen, ja nimenomaan niin, että teet vain tarpeellisia asioita - ei turhia.

Moni oman laulunopettajan kanssa työskentelevä on kertonut loikanneensa huimasti eteenpäin myös perinteisillä laulutunneilla, kun kokonaisvaltainen muutosprosessi on ollut tukena.


Millainen valmennuksen aikataulu on ja kuinka osallistua?

Valmennus alkaa lunastettuasi paikan valmennuksessa. Saat pääsyn kurssialustalla ensimmäiseen tekniikkajaksoon, ja siitä eteenpäin kurssimateriaalit aukeavat 3kk ajan sopiviin palasiin purettuina, kolmessa jaksossa. 

Kuukausittaiset masterclass-ryhmätapaamiset ovat live-tapaamisia maksuttomassa Zoom-sovelluksessa. Tapaamiset ovat jokaisen kuukauden viimeisellä viikolla, ja kunkin kuukauden tapaamisaikatauluun pääsee jokainen valmennuksen jäsen vaikuttamaan.

Osallistumiseen tarvitset vain laitteen, jossa on käytössä kamera ja mikrofoni, ja jolla pääset Zoomiin. Älypuhelin on riittävä, toki t
ietokone on paras äänisäätöjen osalta, ja samoin ruutu on riittävän iso katsoa.

Kaikki tapaamiset nauhoitetaan, ja vaikka et johonkin tapaamiseen pääsisi, voit osallistua masterclassiin jättämällä oman laulutallenteen, ja valmentaja antaa palautteen tallenteen perusteella.

Masterclass-nauhoitteet - kuten kaikki muu materiaali bonuksineen - on katsottavissa yhä uudelleen kurssialustalla oman aikataulusi mukaan.


Mitä ovat päivystystunnit?

Jotta uudet tavat tulevat osaksi uusia laulutapoja, siivoamme toimimattomat laulutavat yhdessä pois. Päivystystunnit ovat tätä varten! Kaikilla muilla viikoilla, paitsi masterclass-viikolla on päivystystunti, joka toteutetaan valmennuksen suljetussa FB-ryhmässä.

Päivystystunneilla on erilaiset teemat: 2x kuukaudessa sinulla on pääsy tekniikkaklinikalle, jossa hiotaan nimensä mukaisesti laulutekniikkaa. Kerran kuukaudessa päivystystunnin teema on vaihtuva (mm. ääniharjoittelu, ajatusmallien purkaminen, suggestiivinen toiminta...), ja niissä pääsee kysymään suoraan valmentajalta laulamiseen liittyvät tekniset ja mentaalit haasteet, joita viikon aikana on kertynyt. Tallenteet jäävät katsottavaksi päivystystuntien jälkeen.


Kuuluuko valmennukseen yksilötapaamisia?

Valmennukseen liittyessäsi sovimme tervetulotapaamisen!
Kestoltaan 30 min Zoom-tapaaminen sovitaan heti valmennuksen alkuun.
Käymme läpi valmennuksen käytännöt, jotta tiedät, mitä ja miten valmennuksessa tapahtuu.
Autan sinua navigoimaan materiaalissa ja varmistamme, että tiedät, kuinka pääset kiinni päivystystunteihin, tekniikkaklinikoihin ja masterclass-ryhmätapaamiseen. 
Tervetulotapaamisessa käymme myös tärkeimpiä laulutekniikan pointteja kahden kesken sinun tarpeidesi mukaan. Näin ensimmäistä materiaalia opiskellessasi voit olla varma, että keskityt juuri sinulle oleellisiin pointteihin laulutekniikassa.


Mihin valmennus perustuu?

Laulutekniikkaa pystyy oppimaan hyvinkin helposti - ja silti ainoastaan laulutekniikan hiominen ei vie useimpia tavoitteisiin. Meissä jokaisessa on valtava potentiaali, joka täytyy ensin kaivaa esiin ja valjastaa käyttöön.

Valmennuksessa käytettävä Laula rohkeudella -menetelmä koostuu erilaisista kehollisistaa, lauluteknisistä ja mielen hallinnallisista metodeista (mm. Core sound method, Hoitava Hengitys (r), NLP, Alexander-tekniikka, EFT, Heather Lyle Vocal Yoga Method, suggestiorentoutus, hypnoosi), ja valmennuksen taustakontekstina on vahvasti sekä kognitiivinen käyttäytymistiede että positiivinen psykologia. 


Jännitän valtavasti! Voinko tulla vain kokeilemaan?

Ymmärrän hyvin, että laulaminen jännittää - etenkin muiden kuullen! Ja siinä juuri Laula rohkeudella -valmennuksen anti on mittaamattoman arvokas, sillä valmennuksessa opit ne keholliset, mentaaliset ja emotionaaliset tavat, tekniikat ja harjoitukset, joiden avulla opit luottamaan ääneesi, laulamiseesi ja uskallukseesi.

Mikäli haluat yksilöllistä ohjausta vain kahden kesken, ELO -yksilövalmennus voi olla sinua varten. Jos kaipaat pienempää palasta, suosittelen itseopiskeluun Loista laulaen -minikurssia.


Toimiiko nämä minulle?

Harjoitukset toimivat tyylistä ja taitotasosta riippumatta - useat jo pitkäänkin laulaneet ovat saaneet valtavan avun Laula rohkeudella -menetelmän tekniikoista. Jos olet laulutaipaleesi alussa, et ole kerännyt “väärää” toimintatapaa, vaan pystyt heti luomaan toimivan ja kestävän laulutavan.

Harjoitukset toimivat sinullakin, kun vain teet ne! Jos olet "no katsotaan" -mielellä liikkeellä, niin en voi taata parhaita tuloksia. Toki kehitystä tapahtuu aina kun treenaa, mutta oma tahto ja valmius muutokseen on avainasemassa valmennuksessa aikaan saaduissa huikeissa tuloksissa!


Mitä voin saavuttaa 12 viikossa? Entä 6 kuukaudessa?

Uuden asian omaksuminen vie 21 päivää - uuden asian rutiiniksi muodostaminen vie 90 päivää. Tämä aika on sinua varten, jotta pystyt omaksumaan valmennuksen tarjoilemat uudet välineet, joilla vapaudut laulamista rajoittavista tekijöistä - ja tiedät, miten sen teet.

Koska matkalla tulee esteitä, jotka haastavat meidän uutta tapaa toimia - laulutekniikka ja uskoa itseen - olen tukenasi koko 6 kk ajan. Tämä aika on uusien toimintatapojen integrointiin, matkan varrella tulevien haasteiden selättämiseen, ja valmentaja on auttamassa tässä prosessissa, jotta et jää yksin.

Näytän, kuinka itse pystyt ratkaisemaan haasteesi - jotta lopulta minun apuni on tarpeeton! 

Saat itse päättää, kuinka syvälle haluat työstää itseäsi ja ääntäsi, annan sinulle kaiken tarvittavan tuen, kaavan ja askelet, joita seuraamalla laulutaitosi kehittyminen on vääjäämätöntä.


Miten voin maksaa?

Pääset lunastamaan valmennuksen klikkaamalla punaista ostonappia, ja maksamalla varausmaksun Holvin verkkokaupassa. Varausmaksu katsotaan osaksi kurssimaksua, ja se joko vähennetään kertamaksusta tai katsotaan ensimmäiseksi kahdestatoista maksuerästä. 

Voit valita joko kertamaksun varausmaksun lisäksi - ja säästää - tai maksaa erissä, jolloin sinulta veloitetaan ensimmäinen maksu välittömästi, ja muut erät laskutetaan 30 päivän välein. 

Holvi pankki lähettää varauksessa käyttämääsi sähköpostiin laskun, jossa on maksuaikaa 7pv.

Voit maksaa myös kulttuurieduilla (Edenred, Smartum, ePassi) mobiilimaksuna. 


Miten pääsen mukaan?

LIITY VALMENNUKSEEN TÄSTÄ 

"Jennistä välittyy tunnelma että hän haluaa aidosti auttaa ja jakaa omaa ammattitaitoaan muille. Ongelma löydettiin heti ja siihen löytyi vielä ratkaisu, huippua!"
 

Kristiina Tunturi

"Jenni on opettajana olemukseltaan iloinen ja hymyilevä. Jennistä huokuu vahva osaaminen ja asiantuntijuus. Tunnelma oli kannustava ja positiivinen."
 

Katri A.

Green and White Health Facebook Cover (11).png

Lunasta valmennus

Varmista paikkasi Laula rohkeudella -valmennuksessa, ja saa viimein tarvitsemasi taidot ja tuki oppiaksesi laulamaan itsekritiikittä ja alisuoriutumatta mitä haluat - etkä vain sitä, mihin pystyt!
 

Laula rohkeudella

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 • 6 kk valmennus sisältäen henkilökohtaista palautetta kuukausitapaamisissa (6kpl)

 • henkilökohtainen tervetulo-tapaaminen, jotta sinulla on parhaat lähtökohdat valmennuksessa menestymiseen

 • 2x kuukaudessa 6kk ajan tekniikkaklinikat laulutekniikan työstön ylläpitoon

 • 1x kuukaudessa 6kk ajan päivystystunnit, jotta voit olla varma mentaalisesta ja teknisestä kehittymisestä

 • 12 viikon materiaalikokonaisuus tekniikan ja laulurohkeuden hiomiseen käytössäsi elinikäisesti missä ja milloin vain!

 • suljettu FB-ryhmä koko 6kk ajan

 • pääsy eri teemaisiin asiakas-workshopeihin valmennuksen ajan

 • bonus 1 : ÄäniLive-valmennukset 1-16 pureutuen laulamisen ja äänen eri teemoihin

 • bonus 2 : Kasvava workshop-tallennekirjasto sis mm. : 1 - Ääniharjoittelun opit käytäntöön, 2 - Laulaminen kehollisena tapahtumana, 3 - Fraseeraus ja tulkinta, 4 - Energinen esiintyjä (omana itsenä), ja paljon muuta

Arvo yhteensä 3970€

Säästä ja maksa yhdessä erässä

 

1110 

TAI maksa 12 kuukausittaisessa tasaerässä à 111€ (hinnat sis. alv 24%)

© Copyright 2024 Tmi Jenni Ruuth - Käyttöehdot -Tietosuojalauseke - Yhteys
bottom of page