top of page
lumoamo-4876%20(1)_edited.jpg

Vapauta äänesi ja esiintymisesi loistoon, ja lumoa yleisösi

ELO - esiinny ja loista -muutosvalmennus

 

Tässä yksilövalmennuksessa hiot äänesi ja läsnäolosi timanttiseksi. 
Löydät ääneen kestäviä ja aitoja sävyjä, joilla teet yleisöön lähtemättömän vaikutuksen, joka muistetaan.
Vapaudut itsekriittisyydestä ja ajatuksista, jotka ovat rajoittaneet toimivaa vuorovaikutusta ja aitoa ääntä.

Loista lavalla - ja lunasta paikkasi esiintyjänä.

Smiths' Annual.png
”Jenni on asiantunteva opettaja, joka osaa esittää asiat selkeästi, ymmärrettävästi ja kannustavasti. Paljon uutta tietoa ja erilaisia harjoituksia, joita voin hyödyntää arjessa. Harjoitukset eivät vie kohtuuttomasti aikaa ja ovat senkin vuoksi hyvin käyttökelpoisia.”

 

Miia Setälä 

(Inspiroidu äänestäsi -pilottikurssilainen)

” Parasta kurssissa on valmennuksellinen anti. Jenni on ollut oikeasti läsnä valmennuksellisissa osuuksissa, ja se on toteutunut enemmän kuin olisin odottanut. Uskon, etten ole ainutlaatuinen tapaus! 

Uusien ajatuksien kylväminen ja ripottelu vaiheittain siitä, mihin pystyy tai mitä ylipäänsä on, ja ihmisenä kasvaminen, ne on olleet vielä loistava lisä valmennuksessa!

Vaikka olisi kirjoja, yksin ei tule tehtyä harjoituksia yhtä tehokkaasti ja varmasti, jos kukaan ei ole ohjaamassa. 

Puhumattakaan valmennuksellisista osuuksista, ei pysty itse tökkimään itseä syvimpiin ajatuksiin - tarvitset jonkun, joka näkee sen pyramidin toisen puolenkin.

Tää työ on sen verran merkittävä ja kantaa pidemmälle, kuin mitä kurssin kesto itsessään on.”

 

- Elizaveta Parkkonen (ELO-yksilövalmennus)

Tunnet pään sisällä äänen, joka pyrkii ulos. Kuulet sen sisälläsi, tiedät ja tunnet sen.

Mutta kun avaat suusi, se ei ole yhtään sitä, mitä kuulit sisälläsi!

 

Sinulla on tahto esiintyä, mutta jokin estää sinua toimimasta. Harjoittelet tekniikkaa, altistat itsesi esiintymiselle, opiskelet, teet työtä. Ja siitä huolimatta koet olevasi vain puolitiessä siitä, missä kaiken tekemäsi työn jälkeen sinun kuuluisi olla.

 

Suurin este onnistumisesi edessä ei ole harjoittelun puute, huono tekniikka tai väärät harjoitukset. Suurin este onnistumisesi edessä olet sinä itse - itsekritiikki, huonosti ohjelmoidut toimintamallit ja tiedostamattomat ajatuksesi taidoistasi esiintyjänä ja ihmisenä.

 

ELO - esiinny ja loista -valmennus on sinulle, kun haluat
 • olla vahva ja läsnäoleva esiintyjä aidolla äänelläsi ja olemuksellasi. 

 • oikeasti oppia olemaan sinut äänesi kanssa.

 • palastella tekniikkasi halki-poikki-pinoon, jotta tiedät, miten äänesi toimii tilanteessa kuin tilanteessa.

 • vaikuttaa äänelläsi kuulijaan.

 • luovia haastavissa ja arkisissa vuorovaikutustilanteissa, jotta saat oman näkemyksesi huomioiduksi positiivisessa valossa

 

Näytän sinulle, miten saat äänesi ja esiintymisesi loistoon, vaikket olisi pystynyt ennen pystynyt hiljentämään itsekriittistä mieltäsi.

 

Uuden asian omaksumiseen tarvitaan 21 päivää, uuden asian tavaksi tulemiseen tarvitaan kolminkertaisesti.

Kysymys on vain siitä, oletko sinä valmis muutokseen ja uuden laulajuutesi vastaanottamiseen 6 kuukaudessa?

Hei, olen Jenni, musiikin maisteri, laulunopettaja, ja olen työskennellyt ihmisäänen ja esiintymisen parissa yli 10 vuotta.

 

Opiskellessani laulua olin aivan kipsissä. Keho kirjaimellisesti jännittyi pelkästä laulamisen ajatuksestakin. Rentoutuminen oli aivan mahdotonta, sillä heti, kun ajattelin laulamista, lihakseni alkoivat tehdä työtä minun tietoisesti niitä käskyttämättä.

Lopulta jännittyminen meni niin pitkälle, että se oli normaali olotilani, tunsin ahdistusta, kiristystä, epätoivoa ja jopa häpeää - miksi en pysty laulamaan vapaasti?

Miksi ääneni ei toimi kunnolla, miksi ääni kuulostaa niin hirveältä? Aloin vältellä tilanteita, joissa jouduin käyttämään ääntäni. Koin valtavaa esiintymisjännitystä ja olin jatkuva alisuoriutuja esiintymistilanteissa, ja se tuntui musertavalta.

 

Mitä enemmän tutkin ja mitä enemmän tulin tietoiseksi omista ajatuksistani ja haitallisista toimintamalleistani, sitä enemmän ymmärsin itsestäni ja laulamisen haasteistani. Muutettuani ajatusmallejani pystyin vapauttamaan kehoani ja ääntäni, ja luomaan kestävän tekniikan ja NAUTTIMAAN esiintymisestä! Ja silloin pystyin olemaan myös vaikuttavasti oma itseni monissa arkisissa ja vaativissa vuorovaikutustilanteissa.

 

Olin suorastaan häkeltynyt, kuinka lauluni - ja koko persoonani - vapautui, kun päästin irti tavoitteestani tuottaa kaunista ääntä ja miellyttää yleisöä esiintyessä.

Huomasin, etten ole ainutlaatuinen. Menetelmä toimii muillakin!

Katso, mitä valmennuksesta sanotaan.

Sanna Kuoppamäki-Luomansuu, CEO Knokkon Oy

www.knokkon.fi

Satu Haapala, viestintävastaava

https://satunnaista.home.blog/

Nimetön suunn.malli (11).png
Smiths' Annual.png

ELO - esiinny ja loista -valmennuksessa saat

 • 6 kuukauden muutosmatkan valmentajan kanssa

 • 60min henkilökohtaiset valmennustapaamiset, joiden aikana saat kaiken tarvitsemasi tuen etenemiseesi - tapaamiset joka toinen viikko

 • nauhoitteet valmennustapaamisista, jotta voit palata yhä uudelleen arvokkaisiin oivalluksiin, ja nähdä ja kuulla harjoitusten tuoman muutoksen - käytössäsi loppuelämäsi ajan

 • räätälöidyt valmennukset, jotta voit olla varma, että saat kaiken tarvitsemasi teknisen, mentaalisen ja käytännön työskentelyn varmuuden - loistaaksesi esiintyessä

 • kirjalliset koosteet tapaamisista niin, että sinulla on aina käsilläsi nopeasti lista harjoituksista ja sisällöistä niitä tarvitessasi 

 • Voxer - suora tuki valmentajalta (sis. video/audio/teksti) omassa sovelluksessa koko valmennuksen ajan, ja voit varmistaa etenemisesi olevan nousujohteista yllättävienkin haasteiden tullessa - missä ja milloin vain

Katso lisää valmennuksen menestymisiä!

Merja Lindholm-Suomela, intohimoinen laulunharrastaja

Marjut, intohimoinen laulunharrastaja

Hanna Krans, yrittäjä, laulaja

Maksuun

UKK

Millainen valmennuksen aikataulu on?

ELO - esiinny ja loista -valmennus alkaa lunastettuasi valmennuksen. Valmennustapaamiset sovitaan yhdessä. Voxer-tuki on käytössäsi koko valmennuksen ajan.

Kenelle valmennus on?

Valmennus on sinulle, joka haluat olla varma esillä ollessasi, olipa kokemuksesi aloitteleva tai jo pitkään esiintynyt. Koet äänessäsi olevan sävyjä, jotka eivät tule ulos sellaisena, kuin ne sisälläsi tunnet.

Epäröit käyttää ääntäsi koko skaalalla ja voimalla, tai tunnet itsekriittisyyden estävän ääntäsi ja esiintymistäsi. Koet olevasi altavastaaja sosiaalisissa tilanteissa, ja tarvitset vaikuttavuutta ilmaisuusi. Haluat olla vahva asiantuntija, ja johtaa olemuksesi avulla vaativia työn ja arjen vuorovaikutustilanteita spontaanisti ja helposti.

Valmennus voidaan sitoa vain puhetilanteiden hallintaan, tai myös laulun hallintaan. Mikäli haluat kehittää laulamista, sinun on hyvä hallita peruslaulutekniikkaa - olet käynyt laulutunneilla tai muutoin hankkinut lauluteknistä osaamista. Tätä työstämme edelleen ja hiomme ELO-valmennuksessa yhdessä. Mikäli et omaa mitään lauluteknistä taustaa katsotaan valmennuksessa menestymisen edellytykset yhdessä ennen valmennukseen liittymistä.

Kun haluat äänessä olemisen tuntuvan hyvältä joka solulla, ja eleiden, äänen ja koko olemuksesi olevan vuorovaikutuksen ja esiintymisen tukena, tämä valmennus on sinulle. 

Mihin valmennus perustuu?

Laulu- ja puhetekniikkaa pystyy oppimaan hyvinkin helposti - ja silti ainoastaan tekniikan hiominen ei vie useimpia tavoitteisiin. Meissä jokaisessa on valtava potentiaali, joka täytyy ensin kaivaa esiin ja valjastaa käyttöön. Tämän vuoksi valmennuksessa käytetään erilaisia kehollisia, lauluteknisiä ja mielen hallinnallisia metodeja mm. VocalYoga, Core sound method, Hoitava Hengitys (r), NLP, EFT, suggestiiviset ja hypnoottiset rentoustusmenetelmät, ja valmennuksen taustakontekstina on vahvasti sekä kognitiivinen käyttäytymistiede että positiivinen psykologia.

 

Kuinka valmennuksen lunastaminen tapahtuu?

Jotta voit olla varma, sopiiko valmennus juuri sinulle, pääset varaamaan maksuttoman konsultaatioajan. Käymme yhdessä läpi, mikä on tilanteesi, ja kuinka valmennus voi sinua auttaa. 

Konsultaatioajan varaaminen ei sido sinua mihinkään, ja voit päättää konsultaation perusteella, haluatko liittyä valmennukseen. Kerron myös rehellisesti, jos valmennus ei ole sinua varten. 

Miten voin maksaa?

Valmennuksen voi maksaa yhdessä erässä ennen valmennuksen alkua - ja säästää, tai kuukausittaisissa tasaerissä. Tällöin ensimmäinen maksu veloitetaan ennen valmennuksen alkua ja muut 30 päivän välein.

Onko valmennuksella palautusoikeutta?

Ei ole. Lunastamalla valmennukseen sitoudut koko valmennukseen ja muutokseesi! Valmennukseen liittyessäsi teemme valmennussopimuksen, joka on ohjenuorana valmennukseen osallistuvan ja valmennuksen tarjoajan välillä. Mikäli valmennussopimusta ei hyväksytä aikarajan sisällä, mahdollisesti jo maksettu valmennusmaksu palautetaan, ja osallistuminen valmennukseen raukeaa.

Mitä voin saavuttaa 6 kuukaudessa?

Saat valmennuksesta kattavat työvälineet työstää ääntä, esiintymistä ja vuorovaikutustaitoja. Opit purkamaan rajoittavat ajatusmallit, ja tunnekehoon jääneet esteet etenemisellesi. Saat tilanteeseesi sopivat äänen harjoitteet, joilla vahvistat äänesi vapaata teknistä toimintaa. Tiedät, kuinka konkreettisesti harjoitat kehollista ilmaisua, jotta se tukee sanomasi välittymistä kuulijalle sellaisena, kuin sen tarkoitat.

Sinä itse määrität, kuinka syvälle olet valmis työstää itseäsi ja ääntäsi, ja mitkä ovat tavoitteesi. Luomme yhdessä suunnitelman, mitä haluat ja kuinka valmennuksessa edetään.

Annan sinulle todetusti toimivat askelet, konkreettiset harjoitteet ja tarvitsemasi tuen, jotta voit saavuttaa tavoitteesi vahvana vuorovaikuttajana, esiintyjänä tai laulajana.

Uuden asian omaksumiseen tarvitaan 21 päivää, uuden asian tavaksi tulemiseen tarvitaan 90 päivää.

Minä autan sinua tuon yli ja pidemmällekin, ja pysyt aikataulussasi.

 

© Copyright 2022 Tmi Jenni Ruuth - Tietosuojalauseke - Yhteys

bottom of page