5.png

  YRITYKSILLE    

LauluÄäniJooga tarjoaa henkilöstöllenne laadukkaita kokonaisvaltaisen äänenkäytön palveluja osana huoltavaa ja ennakoivaa työhyvinvointia. Toiminnan punaisena lankana on tuoda kestäviä keinoja parantaa työssä jaksamista käyttäen apuna äänenhuollon, hengityksen ja kehollisuuden periaatteita, sekä valmennuksellisia menetelmiä.
 
Toiminta voidaan järjestää omissa tiloissanne tai sovitusti muissa tiloissa. Sisältö ja kesto voidaan muokata täysin vastaamaan tarpeitanne niin, että henkilöstö saa välineitä äänenhuoltoon, kehonhuoltoon ja/tai ääniergonomiaan sekä työstää ajatusmalleja äänestään.

Esimerkkejä kokonaisuuksista

Kokonaisuudet voidaan toteuttaa kertatapaamisena tai esim neljän tapaamiskerran kurssina, jolloin harjoitukset tulevat siirretyksi paremmin käytäntöön.

Kaikki kokonaisuudet on mahdollista toteuttaa joko live-valmennuksena teidän tiloissa tai verkkovalmennuksena missä vaan.

Hoitava Hengitys HB® ja kestävä äänenkäyttö

Hengitys on tärkeä osa äänenkäyttöä, ilman hengitystä ei ole ääntäkään. Tutustumme Buteyko-menetelmään pohjautuvaan Hoitava Hengitys -menetelmään, jolla voidaan vaikuttaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin monella tasolla. Tarkoituksena on optimoida hengitysvolyymi, mitä kautta myös äänenkäyttö muuttuu ekonomisemmaksi ja kestävämmäksi. 

 

 

Puhujan äänenkäyttö ja kehollisuus

Ääni ei ole erillinen osa ihmistä, se on jokaisen kehossa oleva uniikki ominaisuus, jota voidaan kehittää lähes rajattomasti. Puhetyöläinen joutuu käyttämään ääntään tilanteessa kuin tilanteessa, joten äänenhuolto on tärkeä osa työkyvyn ylläpitoa. Kokonaisuudessa tutustutaan äänielimistöön ja kehon käyttöön osana äänenkäyttöä. Harjoittelemme, kuinka ääntä voi käyttää ekonomisesti välttäen kurkun kiristymisen ja kuivumisen tunteen, työkalupakki sisältää sekä ääniharjoitteita että kehoa avaavia ja tasapainottavia harjoitteita. 

 

Tunteet, kehollisuus ja ääni

Oma ääni kuulostaa erilaiselta omin korvin kuultuna kuin ulkopuolisen korvin kuultuna, käsitykset omasta äänestään voi olla syvään juurtuneita ja jopa häpeää tuottavia. Jokaisen ääni on uniikki, ja ääntä voidaan harjoittaa kuten mitä tahansa urheilulajia, äänenkäyttö on lihastyötä siinä missä vaikkapa kuntosalitreeni. Tie oman äänen hyväksyntään kulkee mielen kautta kohdaten tunteita, joita oma ääni tuo mukanaan - joskus tukahdutetut tunteet jäävät epämääräisiksi kehoaistimuksiksi. Harjoittelemme hyväksymään ääneen kohdistuvia tunteita valmennuksellisten harjoitteiden ja kehotietoisuusharjoitusten avulla. Tutustumme äänen ulottuvuuksiin lempeästi hyväksyen oman äänen ominaisuudet, vahvistamme suhdetta ääneen yksinkertaisten mutta tehokkaiden ääni- ja kehoharjoitteiden avulla.

Hintaesimerkkejä (ei sis. matkakuluja)

Luento (1 h)                             997€ + alv 24 %

Luento +  workshop (1,5 h)     1397 € + alv 24 %

Kurssi (4 x 1,5 h)                    3997 € + alv 24 %

Ota yhteyttä, niin etsitään Teidän yrityksellenne sopiva kokonaisuus!