top of page
Shooting music video
Haluatko luottaa ääneesi, ja laulaa sitä mitä haluat - eikä vain sitä, mihin pystyt?

Loista laulaen!

3-OSAINEN LAULUN MINIKURSSI + WORKSHOP
Liittymällä minikurssille opit, kuinka voit hioa tekniikkaasi yksinkertaisen tarkasti JA pystyt huokumaan laululuottamusta - vaikka olisit aina ennen alisuoriutunut.

Valjasta valtava laulupotentiaali hyödyksesi, ja lunasta paikkasi LAULAJANA!

Kurssin huikeita onnistumisia - jo ensimmäisenä päivänä!

4.png
6.png

Haluatko päästä yli yleisimmistä laulamisen haasteista?

Olet laulanut ja harjoitellut pitkäänkin, mutta silti jokin ei vaan loksahda paikalleen ja turhaudut laulamiseesi - ja miksi muut saavat laulamisen näyttämään ja kuulostamaan niin helpolta!

Tunnet ehkä, että harjoittelusta huolimatta äänesi ei toimi riittävän hyvin, ja ihmisten kuullen laulaminen saa hengityksen kiihtymään, kurkun kiristymään, ja jopa pelkäämään muiden reaktioita.

Toistat harjoituksia, joilla vahvistat vain toimimattomia tapoja, ja jotka pitävät laulamisesi jumissa samalla vanhalla tasolla - ja jopa taannut taidoissasi...


Saavuttaaksesi huikeita edistymisaskeleita, tiedosta, mitä ominaisuuksia äänessäsi on. Jotta voit tukea vahvoja elementtejä sopivilla harjoituksilla, käännät heikot kohdat hyödyksesi, ja laulaminen voi tuntua niin yksinkertaiselta.

Voit antaa äänesi tulla ulos sellaisena, kuin se sisälläsi koet ja kuulet samalla, kun nostat teknisen osaamisesi tasolle, jota et uskonut hurjissa unelmissakaan saavuttavasi!

Jennissä yhdistyy vankka asiantuntemus, rauhallinen ja helposti seurattava ohjauskyky sekä innostavuus ja kannustavuus.

Suosittelen Jennin kursseja mielelläni eteenpäin!

Kiitos, Jenni!

Epäilin aiemmin voinko oppia ilman henkilökohtaista lauluopetusta laulamaan paremmin. Huomaan kyllä eron aiempaan. 

En uskonut että näin paljon apua voi saada nettikurssin kautta.

Olen todella positiivisesti yllättynyt🤗

Sanottua

lumoamo-4913_edited.jpg
Esittelyssä äänihäpeän karkoittaja Jenni Ruuth, Laula rohkeudella -menetelmän kehittäjä

Hei, olen Jenni, musiikin maisteri, laulun ja äänen valmentaja.

Lähes 15 vuoden ajan ihmisäänen kanssa työskennellessäni olen saanut auttaa satoja ihmisiä eteenpäin oman äänensä kanssa - laulajia, puhujia, esiintyjiä...


Olen kohdannut erilaisia persoonia yksilöllisine äänineen, mutta vain harvalla on toimivat harjoitukset ja rutiini, jotka vievät haluttuun lopputulokseen.


Liittymällä Loista laulaen -minikurssille saat jo yli 600 osallistujan oppimat yksinkertaiset, mutta liian usein ohitetut harjoitteet - jotta voit laulaa sitä mitä haluat, eikä vain sitä, mihin pystyt.

AdobeStock_56394458_edited.jpg

Laulun minikurssilla sanottua

Ymmärrän hyvin, että laulutreeni turhauttaa silloin, kun harjoittelu ei auta oikeissa kappaleissa - ja itsekriittisyys omaa laulamista kohtaan kasvaa järkäleeksi.

Ääniharjoittelu ovat vain pakollinen paha, nippu lämmittelyharjoituksia, joilla ei ole mitään tekemistä itse laulamisen kanssa - laulaminen tuntuu fyysisesti raskaalta ja ääniala rajalliselta.


Pahimmassa tapauksessa laulamisen treenaaminen on sillisalaatti toimimattomia tekniikoita ja epätoivoisia ajatuksia - ja silti sisäisestä laulutahdosta huolimatta muiden edessä laulaminen saa pään ja kehon kipsiin.


Toistat harjoituksia, joilla vahvistat vain toimimattomia tapoja, ja olet jumissa laulamisen kanssa sillä samalla tasolla - tai jopa taannut taidoissasi... Silti haluat pystyä laulamaan paremmin!
Jos tunnet näin, et ole saanut toimivia harjoituksia pyyhkiä itsekritiikki ja tekniset haasteet laulajuutesi edestä.
Hyvä uutinen on, että asialle voi tehdä hyvin yksinkertaisesti täyskäännöksen - ja pystyt ottamaan huikeita edistysaskeleita laulamisessa!

Jo yli 600 ihmistä on osallistunut Loista laulaen -minikurssille - liity sinäkin nyt.
AdobeStock_56394458_edited.jpg

Miten muut ovat hyötyneet minikurssin harjoituksista?

7.png
5.png

Tulet oppimaan

 
Loista laulaen -minikurssi sisältää kaiken sen, mitä tarvitset laulurohkeuden herättämiseen ja tekniikan hiomiseen, jotta voit pyyhkiä itsekriittisyyden laulamisesta. Palaat juurille, josta kasvatat laulutekniikkasi uusiin ulottuvuuksiin, ja tiedät, kuinka laulat yksikertaisesti loistaen.
Shout

TEKNIIKKA

Laulutekniikka on laulamisen perusta. Saat yksinkertaiset työkalut, joita käyttämällä voit olla varma äänesi toimivan.

Close-up Image of Microphone

ÄÄNESI OMINAISUUDET
 

Jokaisen ääni on yksilöllinen, ja siksi oman äänen ominaisuuksen tunnistaminen ja ymmärtäminen on elintärkeää, kun haluat laulaa paremmin.

Love Yourself

TUNTEET


Tunteet ovat äänen tulkkeja - ja opit, kuinka hyödyt tunteista ilman, että annat tunteelle ylivaltaa.

Creative Thoughts

MIELI


Ajattelemme, siis olemme. Mutta miten ajattelet laulamisesta? Opit kaavan, jolla vapaudut itse rakentamistasi rajoitteista - ja laulusi vapautuu välittömästi.

Loista laulaen -minikurssi käytännössä

Singing with Headphones

3x TEKNIIKKA-LIVE

Kokonaisvaltaiset, tekniset harjoitukset, jotka vievät lauluasi vääjäämättä eteenpäin askel askeleelta, ja
laulaminen voi tuntua vapaalta JA voimalliselta

Headset and Keyboard

3x TEEMALUENNOT

Pureudu kunkin päivän teemaan syvemmälle päivittäisten miniluentojen avulla, ja avaat ajatuksiasi ja tekniikkaasi syvemmälle rohkeaan ääneen

Heart Shape Cookie Cutter

YHTEISÖN TUKI

Saa inspiraatiota laulamiseen ja esiintymiseen - ja tietenkin pään sisäisen kriitikon hillitsemiseen inspiroivassa FB-ryhmässä - ja pystyt laulamaan aina vaan vapaammin!

Practicing Piano Notes

PÄÄTÖS-WORKSHOP


Minikurssin huipentava workshop, jossa luot uuden suhteen ääneesi, ja paljastat salatun potentiaalisi - raivaa esteet, jotta uskallat laulaa mitä ja missä vain haluat!

LIITY LAULUN MINIKURSSILLE
ja opi sama, mitä jo yli 600 kurssille osallistunutta


LOISTA LAULAEN

Minikurssi sisältää kurssialueella

  • 3 x Tekniikkatunnit

  • 3 x Teemaluennot 

  • Päätös-workshop

  • workshop-työkirja

  • PLUS inspiroiva, suljettu FB-ryhmä

47€

(sis. alv 24%)

Minikurssille
AdobeStock_56394458_edited.jpg
8.png
9.png

© Copyright 2022 Tmi Jenni Ruuth - Käyttöehdot -Tietosuojalauseke - Yhteys

Kaikille taitotasoille

 
Loista laulaen -minikurssi on sinulle, joka olet laulava tai laulaja, ja haluat pystyä vapauttamaan sen tekniikan ja laulurohkeuden, minkä tunnet sisällä elävän, mutta syystä tai toisesta se ei välity lauluusi - vielä.
Kurssi sisältää harjoitukset laulutekniikkaan, kehon hallintaan ja mielesi avaamiseen oman laulupotentiaalin vapauttamiseksi - riippumatta siitä, oletko vasta astumassa laulun polulle tai jo ammattimainen laulaja.
Tämä kurssi auttaa sinua etenemään laulutaidoissasi harppauksin - ja voit palata yhä uudelleen juurillesi.
Retro Singer

YKSINKERTAISUUS

Haluat yksinkertaisesti toimivan rutiinin harjoitteluun saavuttaaksesi laulutavoitteet

Blue and White Eggs

POTENTIAALI

Koet äänensäsi olevan paljon enemmän, kuin siitä saat ulos - ja haluat oppia tuomaan koko laulupotentiaalin muiden kuuluviin

Shooting music video

VARMUUS

Haluat laulamisen olevan joka tilanteessa varmaa, ja olet odottanut tätä tilaisuuttasi oppia loistamaan laululla!
 

Kurssi sisältää harjoitukset laulutekniikkaan, kehon hallintaan ja mielesi avaamiseen oman laulupotentiaalin vapauttamiseksi - riippumatta siitä, oletko vasta astumassa laulun polulle tai jo ammattimainen laulaja.
Tämä kurssi auttaa sinua etenemään laulutaidoissasi harppauksin - ja tiedät, kuinka palata yhä uudelleen juurillesi.

KIITOS! Olet upea, selkeä ja innostava opettaja ❤

Oot kyllä ihan super hyvä koutsi! <3

Kiitos, tätä lisää! ♥️

UKK - Usein Kysytyt Kysymykset

Mikä Loista laulaen -kurssi on?
Laulun virtuaalinen minikurssi, jossa on kolme osaa tekniseen harjoitteluun ja päätös-workshop laulurohkeuden ja mielen työstämiseen.

Miten kurssi toteutetaan?
Minikurssi LIVE tarjoillaan suljetussa FB-ryhmässä, johon ilmoittautuneet pääsevät liittymään.
Minikurssi PREMIUM tarjoillaan tämän lisäksi 12kk ajan kurssialustalla minne vain! Tarvitset vain laitteen, jolla voit katsoa videoita.

Kenelle kurssi on tarkoitettu?
Tämä minikurssi on sinulle, joka haluat uskaltaa herättää uinuvan laulupotentiaalisi, ja astua täysin omaan laulajuuteesi. Tunnet, ettet pysty laulamaan sillä tasolla kuin haluaisit, ja haluat sekä ratkaista tekniset haasteesi että hiljentää sisäisen itsekriitikon.
Olet saattanut laulaa jo pitkään, mutta jokin laulamisessa ei ole loksahtanut kohdalleen, tai saatat olla laulutaipaleen alussa, ja tarvitset varmuutta käyttää äänesi potentiaalia hyödyksesi.
Haluat tehdä äänelläsi paljon ja isosti!

Kenelle kurssi ei ole tarkoitettu?
Jos sinulla ei ole haasteita laulamisessa, tai koet olevasi jo riittävän hyvä - tämä ei silloin tietenkään ole sinua varten!
Mikäli sinulla on vakavia äänielimistön vammoja kannattaa kääntyä lääkärin puoleen, ja keskustella lauluharjoittelun mahdollisuudesta.

Mitä kurssi sisältää?
Kolme tuntia ääniharjoittelua, joiden avulla sulatat äänestä kireydet, vapautat äänialaasi ja kasvatat teknistä ja henkistä laulupotentiaalia huikeita harppauksia, jotta voit laulaa mitä haluat. (arvo à 47€ / tunti)

Kolme teemaluentoa herättelemään ajatuksia ja avaamaan laulamisen taustalla olevia ilmiöitä ja tapahtumia. (arvo à 22€ / luento)

Minikurssin huipennuksena päätös-workshop, jossa raivaat sisäiset esteet ja saat mieltä oivalluttavat harjoitukset, jotta voit putsata mielen kaikesta turhasta ajatussotkusta. Vapaudut laulamaan kaikilla rohkean äänen elementeilläsi tilanteessa kuin tilanteessa! (arvo 127€)

Suljettu FB-ryhmä, jossa saat inspiraatiota laulamiseen ja esiintymiseen - sekä tietenkin mielen sisäisen itsekriitikon puheen hillitsemiseen! Tämä yhteisö auttaa sinua yltämään tavoitteisiisi. (arvo mittaamaton)

Kurssi ei sisällä henkilökohtaista valmennusta. Mikäli haluat räätälöityä ohjausta, varaa keskusteluaika, ja katsotaan, mikä valmennus olisi sinulle hyödyllisin!

Kuinka pitkään kurssin materiaalit on käytössä?
LIVE-osallistujana kunkin päivän tallenne on FB-ryhmässä nähtävillä 24h ajan. Kyselytuntitallenteet ovat näkyvillä 7.6. saakka.
Kun lunastat PREMIUM-paketin, kurssimateriaalit on käytössä kurssialustalla rajattomasti 12kk ostopäivästä.

Kuinka pääsen mukaan?
Valitse, osallistutko makstuttomaan live-osallistujana vai lunastatko myös tallenteet. Voit lunastaa paikan välittömästi punaisesta napista, ja ohjaudut Holvi-verkkokauppaan, jossa on maksuvaihtoehtoja lähes joka lähtöön. Maksettuasi saat 24h sisällä ostaessa jättämääsi sähköpostiin ohjeet sekä kurssialustalle kirjautumiseen että FB-ryhmään liittymiseen.
Huomioithan, että tarkista sähköpostin kaikki kansiot, sillä joskus kurssialustan viestit ovat joutuneet myös roskapostiin!
Voit maksaa myös työnantajan kulttuurieduilla (Smartum/ Edenred/ Eazybreak/ ePassi) mobiilisti - ohjeet löydät Holvin verkkokaupasta.
Klikkaa mukaan alta!
 

LIITY LAULUN MINIKURSSILLE


LOISTA LAULAEN

Minikurssi sisältää kurssialueella

  • 3 x Tekniikkatunnit

  • 3 x Teemaluennot 

  • Päätös-workshop

  • workshop-työkirja

  • PLUS inspiroiva, suljettu FB-ryhmä

47€

(sis. alv 24%)

© Copyright 2023 Tmi Jenni Ruuth - Käyttöehdot -Tietosuojalauseke - Yhteys
bottom of page