top of page
lumoamo-4876%20(1)_edited_edited.jpg
Jenni Ruuth coaching

Vocal & Mental
coaching

Oma ääni on osa identiteettiä, identiteetti muodostuu sisäisistä käsityksistä, ja kun sisäinen käsitys on aidosti sinua, voit vapauttaa äänesi potentiaalin ja astua isosti esiin koko maailman kuuluviin!

Olitpa 

  • laulaja, joka on jumiutunut epäonnistumisen ja itsekriittisyyden kaavoihin, ja haluat todella rikkoa lasikattojasi edetäksesi laulussa tai 

  • asiantuntija/ yrittäjä/ valmentaja, jonka ääni ja olemus pienenevät tärkeissä tilanteissa, ja silti haluaa kohottaa vaikuttavuuden ja sisäisen potentiaalin maksimiin yhdessä uniikin käyntikortin, äänen kanssa -

olen täällä sinua varten!

PALVELUT

PALVELUT

Pink Shape Beauty Hair Facebook Cover (3)_edited.jpg

Yksilöille

Esiinny ja loista

laulajille ja asiantuntijoille

 

Verkkokurssit & Yksilövalmennus

3.png

Yrityksille

Vaikuta äänellä - uskalla esiintyä

puhetyöyhteisöille 

Tilauskoulutukset & TyHy-tapahtumat

RESURSSEJA

Green and White Health Facebook Cover (12).png

Lue blogiartikkelit laulamisesta, äänenkäytöstä ja esiintymisestä

Lataa maksuton videovalmennus, jolla kasvatat
laulu-potentiaalia

Tilaa maksuton opas Viisi vinkkiä kestävään äänenkäyttöön

AJANKOHTAISTA

06.02.2023 Laula rohkeudella -ryhmävalmennus uudistuu!

Laula rohkeudella -ryhmävalmennuksessa tapahtuu kevään aikana.

Valmennus tulee pian muuttumaan, joten jos olet salaisesti haaveilut saavasi SEKÄ samat tunteet ja haasteet jakavan ryhmän vertaistuen ja ryhmän yhteiset tapaamiset ETTÄ henkilökohtaisen räätälöinnin valmentajan kanssa kahdestaan - nyt on aikasi toimia.

Katso tarkemmat tiedot alta.

20.9.2022 Uskalla esiintyä -yksilövalmennus

Tämä on sinulle, kun esiintyminen jännittää - se jännittää niin paljon, että koet alisuoriutuvasi tilanteissa, joissa pitäisi pystyä parhaaseensa.

Erityisesti asiantuntijatehtävissä toimiville suunnattu valmennus sukeltaa toimimattomien äänenkäytön ja esiintymistapojen purkamiseen, sekä läsnäolon ja vaikuttavan vuorovaikutuksen lisäämiseen. 

Saat välineet, joiden avulla vapaudut esiintymään vaikuttavana omana itsenäsi, omalla äänelläsi!

AJANKOHTAISTA
TIETOJA
lumoamo-4781_edited.jpg

TUTUSTU JENNIIN

Mozart : Dans un bois solitaire - Jenni Ruuth
00:00 / 00:00
Toldra : Cantarcillo - Jenni Ruuth
00:00 / 00:00

Hei, olen Jenni Ruuth, ja olen työskennellyt lähes 15 vuoden ajan äänen ja esiintymisen parissa auttaen satoja äänensä ja ilmaisunsa kanssa kamppailevia löytämään aidon ja vahvan äänen. Opetettuani yli 5 vuoden ajan korkeakoulutason musiikin opiskelijoita päädyin yhdistämään kaiken osaamiseni uudeksi kokonaisuudeksi - jotta voin auttaa kokonaisvaltaisesti sinua löytämään sen äänen, jonka haluat maailmalle jakaa.

Olen koulutukseltani musiikin maisteri (Sibelius-Akatemia 2008) pääaineenani musiikin teoria, musiikkipedagogi AMK (Savonia amk 2014) pääaineena klassinen laulu sekä joogaopettaja (Urban Prana 2016) multistyle 200h, Hoitava Hengitys HB (r) -ohjaaja (Hoitava Hengitys 2019), sekä VocalYoga-ohjaaja (Heather Lyle Vocal Yoga Method (r) 2021). Olen lisäksi osallistunut monille mielen, äänen ja joogan kursseille, joista on kertynyt työvälineitä (mm. NLP, EFT, valmennukselliset menetelmät) vaikuttavan äänen ja esiitymisen valmennuksiin.

 

Oletko joskus kokenut, kun ääni sortuu tai jää kiinni kurkkuun juuri tärkeällä hetkellä?

 

Onko ajatus (jo koko keho) jumissa jo pelkästä esillä olemisen ajatuksesta?

Tuntuuko, että vaikka toistat totuttuja harjoituksia, et tunnu etenevän tiettyä tasoa pidemmälle äänesi kanssa? 

 

Oman kokemukseni mukaan hyvää oloa voi yrittää etsiä ulkoisista asioista, menestyksestä, oikein tekemisestä, sääntöjen noudattamisesta...

"Fake until you make it." - fraasi, joka kuullaan niin usein uusien (jännittävienkin) asioiden harjoittelun yhteydessä. 

Tiettyyn pisteeseen asti tämä toimii - teet kuten neuvon - niin hyvä tulee, mutta usein jokin jää vajaaksi. Oma sisin ääni jää kuulematta ja potentiaali olla luontevasti juuri ainutlaatuisena omana itsenään on hukassa. Ja tuntuu, että lyöt päätä seinään yhä uudelleen.

Yksinkertaiset hengitys- ja ääniharjoitukset, sopivat kehoa avaavat liikkeet ja hetkeen rentoutuminen on jokaisen opittavissa, ja niistä on monesti jo paljon apua.

Sen lisäksi kehon ja hengityksen tietoinen haltuun ottaminen, omassa kehossa aidosti läsnäolo ja mielen hallinta ovat vaikuttavan äänenkäytön tukevat kulmakivet - ja voit löytää äänesi, kehosi ja ajatuksiin hukkuneen ainutlaatuisen potentiaalisi esiintyjänä, vuorovaikuttajana, laulajana, puhujana - ihmisenä!

 

Kun opit kuuntelemaan sisäisen äänesi viestejä, pystyt myös kommunikoimaan selkeämmin, hallitset haastaviakin vuorovaikutustilanteita, jaksat paremmin, olet vakuuttavasti ja vahvasti läsnä omana itsenäsi, omalla energiallasi.

 

Kuinka tämä kaikki tapahtuu, sen voin sinulle opettaa! 

Vapauta koko sisäinen potentiaalisi esille - ääneen ja vuorovaikutukseen - ja hyödynnä kaikkia kolmea vaikuttavan äänenkäytön peruspilaria - kehoa, hengitystä ja mieltä.

Hauskinta tässä matkassa on se, että koskaan emme ole täysin valmiita, sillä kuten koko elämä, olemme jatkuvalla matkalla äänen, itsetuntemuksen ja esiintyjäidentiteetin kanssa.

Näitä perusperiaatteita sovelletaan valmennuksissa niin puhtaasti laulun kuin äänen osalta, mutta sen lisäksi pääset kokemaan, kuinka mielen hallinta, hengityksen optimointi, äänenkäyttö ja kehollisuus liittyvät saumattomasti toisiinsa jokaisessa esiintymistilanteessa - ja voit vapautua olemaan uniikin äänesi ja ilmaisusi valtias!

Kun haluat äänesi ilmentävän aitoa itseäsi, ja olet valmis muutokseen, ota yhteyttä jo tänään, jotta pääset pian matkasi ensimmäiselle etapille. 

Varaa maksuton keskusteluaika kalenterista
Tuo tämän hetken suurin äänen tai esiintymisen haasteesi,
ja katsotaan, kuinka valmennus voisi auttaa sinua.
lumoamo-4937_edited.jpg

YHTEYS

Viestisi on vastaanotettu!

YHTEYS
bottom of page