lumoamo-4937.jpg
Laulu Ääni Jooga

Jenni Ruuth

Autan löytämään inspiroivan äänesi

Laulutekniikan, äänenkäytön ja valmennuksellisten välineiden avulla heität äänestäsi häpeän, ja saatat aidon äänesi koko maailman kuuluville!

Tutustu virtuaalisiin verkkovalmennuksiin ja äänen yksilövalmennuksiin

 

TIETOJA

I help women find their voice.


Through the power of singing technique and mindset work,

we'll leave shame andembarrassment behind

to discover the bold and authentic voice inside you,

so you can share it with the universe.

Olet löytänyt sivuilleni, kiitos siitä!

Olen monen mutkan kautta kulkenut siihen käännekohtaan, jossa haluan olla auttamassa muita, kuten juuri sinua, löytämään hyvä olo omana itsenä omassa itsessä. Oman  kokemukseni mukaan hyvää oloa voi yrittää etsiä ulkoisista asioista, menestyksestä, oikein tekemisestä, sääntöjen noudattamisesta... Tiettyyn pisteeseen asti tämä toimii, teet kuten neuvon, niin hyvä tulee, mutta usein jokin jää vajaaksi. Oma sisin ääni jää kuulematta ja potentiaali olla luontevasti juuri ainutlaatuisena omana itsenään on hukassa.

Tarjoan sinulle mahdollisuuden löytää äänesi, kehosi ja mielesi hukkuneita puolia. Onko joskus tuntunut siltä, että ääni sortuu tai jää kiinni kurkkuun juuri tärkeällä hetkellä? Onko selkä tai hartiat jumissa uudelleen pian hierojalla käynnin jälkeen? Tuntuuko, että vaikka toistat totuttuja harjoituksia, et tunnu etenevän tiettyä tasoa pidemmälle äänesi kanssa? Helpot hengitys- ja ääntöharjoitukset sekä sopivat venyttävät liikkeet on jokaisen opittavissa, ja niistä on monesti jo paljon apua. Sen lisäksi kehon ja hengityksen hallinta, omassa kehossa läsnäolo ja mielen hallinta ovat tehokkaan äänenkäytön tukevat kulmakivet. Kun opit kuuntelemaan itseäsi, pystyt myös kommunikoimaan selkeämmin, jaksat paremmin, olet vakuuttavasti ja vahvasti läsnä omana itsenäsi, omalla energiallasi. Kuinka tämä tapahtuu, sen voin sinulle opettaa! 

Kokonaisvaltainen näkökulma äänenkäyttöön ja -huoltoon on sydämenasiani, keho, hengitys ja mieli ovat kolme äänenkäytön peruspilaria.

Kun haluat äänesi ilmentävän aitoa itseäsi, ja olet valmis muutokseen, ota yhteyttä jo tänään, jotta pääset pian matkasi ensimmäiselle etapille. Hauskinta tässä matkassa on se, että koskaan emme ole täysin valmiita, sillä kuten koko elämä, tie itsetuntemukseen on jatkuva matka. Näitä perusperiaatteita sovelletaan valmennuksissa niin puhtaasti laulun kuin joogan osalta, mutta sen lisäksi pääset kokemaan, kuinka mielen hallinta, hengityksen optimointi, äänenkäyttö ja kehollisuus liittyvät saumattomasti toisiinsa - ja voit vapautua olemaan uniikin äänesi ja ilmaisusi valtijatar!

Hei, olen Jenni Ruuth, ja olen työskennellyt yli 10 vuotta äänen ja esiintymisen parissa auttaen satoja äänensä ja ilmaisunsa kanssa kamppailevia löytämään aidon ja vahvan äänen. Opetettuani yli 5 vuoden ajan korkeakoulutason musiikin opiskelijoita päädyin yhdistämään kaiken osaamiseni uudeksi kokonaisuudeksi - jotta voin auttaa kokonaisvaltaisesti sinua löytämään sen äänen, jonka haluat maailmalle jakaa.

Olen koulutukseltani musiikin maisteri (Sibelius-Akatemia 2008) pääaineenani musiikin teoria, musiikkipedagogi AMK (Savonia amk 2014) pääaineena klassinen laulu sekä joogaopettaja (Urban Prana 2016) multistyle 200h, sekä Hoitava Hengitys HB -ohjaaja (Hoitava Hengitys 2019), olen lisäksi osallistunut erilaisille äänen ja joogan kursseille.

RESURSSEJA

Tilaa maksuton äänentuottotavan testi

Tilaa maksuttomat vinkit kestävään äänenkäyttöön

lumoamo-4937_edited.jpg

PALVELUT

WORK WITH ME

Verkkovalmennukset

Yksilövalmennukset

 
 

AJANKOHTAISTA

8.6.2021
Joogaa laululle -virtuaaliretriitti

Jooga ja äänenkäyttö ovat yllättävän lähellä toisiaan - ja molemmista löytyy valtavasti ammennettavaa toiseensa.

Tule mukaan Joogaa laululle -virtuaaliretriittiin VocalYoga-opettajasertifikaattini kunniaksi nyt todellakin etuhintaan! 

Saat 4-päiväisen retriitin aikana monipuoliset harjoitukset, joilla avaan kehosi ja herätät voimallisen äänesi - "primal sound" - sisältäsi loistoon.

EARLY BIRD -hinta tarjolla maailman joogapäivään, 21.6. saakka vain 37€ (normaalihinta tälle kokonaisuudelle tulee olemaan 247€!!).

Mozart : Dans un bois solitaire - Jenni Ruuth
00:00 / 00:00
Toldra : Cantarcillo - Jenni Ruuth
00:00 / 00:00
lumoamo-4937_edited.jpg

YHTEYS

Viestisi on vastaanotettu!