lumoamo-4876%20(1)_edited_edited.jpg
Laulu Ääni Jooga Jenni Ruuth

Vocal & Mental
coaching

Sinä, joka olet esillä - olipa kuulijana yksi tai sata - olen sinua varten!

Kokonaisvaltaisen äänenkäytön tekniikan ja valmennuksellisten välineiden avulla heität äänestäsi häpeän, ja uskallat päästää aidon olemuksesi kuuluviin!

Katso sinulle sopiva verkkovalmennus, ryhmässä ja yksilöllisesti.

 

PALVELUT

Pink Shape Beauty Hair Facebook Cover (3)_edited.jpg

Yksilöille

Vaikuta äänelläsi

laulaen ja puhuen

VocalYoga

 

Verkkokurssit & Yksilövalmennus

3.png

Yrityksille

Uskalla esiintyä

äänelläsi ja olemuksellasi

Tilauskoulutukset & TyHy-tapahtumat

RESURSSEJA

Green and White Health Facebook Cover (12).png

Lue blogiartikkelit laulamisesta, äänenkäytöstä ja esiintymisestä

Tilaa maksuttomat vinkit kestävään äänenkäyttöön

AJANKOHTAISTA

14.2.2022 UUTENA: Äänesi voima -tekniikkatunnit

Minulta on kysytty tekniikkatunteja paljon - päätin vastata tarpeeseen!

 

Olitpa puhuva tai laulava, äänen tekninen hallinta on toimivan äänen a ja o.

 

Kun ääni väsyy, katkeilee tai laulaessa se tärkeä sävel jää saavuttamatta, kannattaa panostaa äänenkäytön harjoitteluun.

 

Parhaiten se onnistuu yksilöllisillä tekniikkatunneilla, jotka räätälöidään juuri sinulle sopiviksi! 

 

Ajattele, että äänesi tekee sitä, mitä sinä haluat - ja tiedät, kuinka saat sen aikaan.

 

Äänesi voima -tekniikkatunnit on nyt lunastettavissa - katso ja valitse itsellesi sopiva paketti!

28.1.2022 Virtuaaliretriitti : Joogaa laululle

Mikä on "primal sound"? 

Ääni elää sisällämme, mutta se voi hukkua kehon kahleisiin, jännitteisiin, jotka ovat kerääntyneet ajan mittaan osaksi tapaamme olla, liikkua ja käyttää ääntä.

Kun nuo jännitteet puretaan kehosta, vapautetaan sisäinen, aito ja vapaa ääni - "primal sound". 

Olen innoissani, sillä haluan tarjota historian toisen virtuaaliretriitin Joogaa laululle - lunasta paikkasi 18.2. mennessä!

Voit maksaa virtuaaliretriitin myös Edenred, Eazybreak, ePassi ja Smartum mobiilimaksuina - pyydä tarkemmat maksuohjeet jenni@jenniruuth.com

 
 
lumoamo-4781_edited.jpg

TUTUSTU JENNIIN

Mozart : Dans un bois solitaire - Jenni Ruuth
00:00 / 00:00
Toldra : Cantarcillo - Jenni Ruuth
00:00 / 00:00

Hei, olen Jenni Ruuth, ja olen työskennellyt lähes 15 vuoden ajan äänen ja esiintymisen parissa auttaen satoja äänensä ja ilmaisunsa kanssa kamppailevia löytämään aidon ja vahvan äänen. Opetettuani yli 5 vuoden ajan korkeakoulutason musiikin opiskelijoita päädyin yhdistämään kaiken osaamiseni uudeksi kokonaisuudeksi - jotta voin auttaa kokonaisvaltaisesti sinua löytämään sen äänen, jonka haluat maailmalle jakaa.

Olen koulutukseltani musiikin maisteri (Sibelius-Akatemia 2008) pääaineenani musiikin teoria, musiikkipedagogi AMK (Savonia amk 2014) pääaineena klassinen laulu sekä joogaopettaja (Urban Prana 2016) multistyle 200h, Hoitava Hengitys HB (r) -ohjaaja (Hoitava Hengitys 2019), sekä VocalYoga-ohjaaja (Heather Lyle Vocal Yoga Method (r) 2021). Olen lisäksi osallistunut monille mielen, äänen ja joogan kursseille, joista on kertynyt työvälineitä (mm. NLP, EFT, valmennukselliset menetelmät) vaikuttavan äänen ja esiitymisen valmennuksiin.

 

Oletko joskus kokenut, kun ääni sortuu tai jää kiinni kurkkuun juuri tärkeällä hetkellä?

 

Onko ajatus (jo koko keho) jumissa jo pelkästä esillä olemisen ajatuksesta?

Tuntuuko, että vaikka toistat totuttuja harjoituksia, et tunnu etenevän tiettyä tasoa pidemmälle äänesi kanssa? 

 

Oman kokemukseni mukaan hyvää oloa voi yrittää etsiä ulkoisista asioista, menestyksestä, oikein tekemisestä, sääntöjen noudattamisesta...

"Fake until you make it." - fraasi, joka kuullaan niin usein uusien (jännittävienkin) asioiden harjoittelun yhteydessä. 

Tiettyyn pisteeseen asti tämä toimii - teet kuten neuvon - niin hyvä tulee, mutta usein jokin jää vajaaksi. Oma sisin ääni jää kuulematta ja potentiaali olla luontevasti juuri ainutlaatuisena omana itsenään on hukassa. Ja tuntuu, että lyöt päätä seinään yhä uudelleen.

Yksinkertaiset hengitys- ja ääniharjoitukset, sopivat kehoa avaavat liikkeet ja hetkeen rentoutuminen on jokaisen opittavissa, ja niistä on monesti jo paljon apua.

Sen lisäksi kehon ja hengityksen tietoinen haltuun ottaminen, omassa kehossa aidosti läsnäolo ja mielen hallinta ovat vaikuttavan äänenkäytön tukevat kulmakivet - ja voit löytää äänesi, kehosi ja ajatuksiin hukkuneen ainutlaatuisen potentiaalisi esiintyjänä, vuorovaikuttajana, laulajana, puhujana - ihmisenä!

 

Kun opit kuuntelemaan sisäisen äänesi viestejä, pystyt myös kommunikoimaan selkeämmin, jaksat paremmin, olet vakuuttavasti ja vahvasti läsnä omana itsenäsi, omalla energiallasi.

 

Kuinka tämä kaikki tapahtuu, sen voin sinulle opettaa! 

Kokonaisvaltainen näkökulma ääneen ja vuorovaikutukseen on sydämenasiani, keho, hengitys ja mieli ovat kolme vaikuttavan äänenkäytön peruspilaria.

Hauskinta tässä matkassa on se, että koskaan emme ole täysin valmiita, sillä kuten koko elämä, olemme jatkuvalla matkalla äänen, itsetuntemuksen ja esiintyjäidentiteetin kanssa.

Näitä perusperiaatteita sovelletaan valmennuksissa niin puhtaasti laulun kuin äänen osalta, mutta sen lisäksi pääset kokemaan, kuinka mielen hallinta, hengityksen optimointi, äänenkäyttö ja kehollisuus liittyvät saumattomasti toisiinsa - ja voit vapautua olemaan uniikin äänesi ja ilmaisusi valtijatar!

Kun haluat äänesi ilmentävän aitoa itseäsi, ja olet valmis muutokseen, ota yhteyttä jo tänään, jotta pääset pian matkasi ensimmäiselle etapille. 

Varaa maksuton keskusteluaika kalenterista
Tuo polttavin äänen tai esiintymisen haasteesi,
tutustutaan ja tutkitaan, mitä haasteellesi voidaan tehdä jo saman tien! 
lumoamo-4937_edited.jpg

YHTEYS

Viestisi on vastaanotettu!