lumoamo-4876%20(1)_edited_edited.jpg
Laulu Ääni Jooga Jenni Ruuth

Vocal & Mental
coaching

Sinä, joka esiinnyt - olipa yleisössä yksi tai sata - olen sinua varten!

Kokonaisvaltaisen äänenkäytön tekniikan ja valmennuksellisten välineiden avulla heität äänestäsi häpeän, ja uskallat päästää aidon äänesi kuuluviin!

Katso sinulle sopiva verkkovalmennus, ryhmässä ja yksilöllisesti.

 

TIETOJA

I help women find their voice.


Through the power of singing technique and mindset work,

we'll leave shame andembarrassment behind

to discover the bold and authentic voice inside you,

so you can share it with the universe.

 

Onko joskus tuntunut siltä, että ääni sortuu tai jää kiinni kurkkuun juuri tärkeällä hetkellä?

Onko selkä tai hartiat jumissa uudelleen pian hierojalla käynnin jälkeen?

Tuntuuko, että vaikka toistat totuttuja harjoituksia, et tunnu etenevän tiettyä tasoa pidemmälle äänesi kanssa? 

 

Oman kokemukseni mukaan hyvää oloa voi yrittää etsiä ulkoisista asioista, menestyksestä, oikein tekemisestä, sääntöjen noudattamisesta... Tiettyyn pisteeseen asti tämä toimii, teet kuten neuvon, niin hyvä tulee, mutta usein jokin jää vajaaksi. Oma sisin ääni jää kuulematta ja potentiaali olla luontevasti juuri ainutlaatuisena omana itsenään on hukassa.

Yksinkertaiset hengitys- ja ääniharjoitukset sekä sopivat venyttävät liikkeet on jokaisen opittavissa, ja niistä on monesti jo paljon apua.

Sen lisäksi kehon ja hengityksen tietoinen haltuun ottaminen, omassa kehossa aidosti läsnäolo ja mielen hallinta ovat tehokkaan äänenkäytön tukevat kulmakivet - ja voit löytää äänesi, kehosi ja ajatuksiin hukkuneet puolesi.

 

Kun opit kuuntelemaan itseäsi, pystyt myös kommunikoimaan selkeämmin, jaksat paremmin, olet vakuuttavasti ja vahvasti läsnä omana itsenäsi, omalla energiallasi. Kuinka tämä tapahtuu, sen voin sinulle opettaa! 

Kokonaisvaltainen näkökulma äänenkäyttöön ja -huoltoon on sydämenasiani, keho, hengitys ja mieli ovat kolme äänenkäytön peruspilaria.

Kun haluat äänesi ilmentävän aitoa itseäsi, ja olet valmis muutokseen, ota yhteyttä jo tänään, jotta pääset pian matkasi ensimmäiselle etapille. 

Hauskinta tässä matkassa on se, että koskaan emme ole täysin valmiita, sillä kuten koko elämä, tie itsetuntemukseen ja ääneen on jatkuva matka.

Näitä perusperiaatteita sovelletaan valmennuksissa niin puhtaasti laulun kuin joogan osalta, mutta sen lisäksi pääset kokemaan, kuinka mielen hallinta, hengityksen optimointi, äänenkäyttö ja kehollisuus liittyvät saumattomasti toisiinsa - ja voit vapautua olemaan uniikin äänesi ja ilmaisusi valtijatar!

Hei, olen Jenni Ruuth, ja olen työskennellyt yli 10 vuotta äänen ja esiintymisen parissa auttaen satoja äänensä ja ilmaisunsa kanssa kamppailevia löytämään aidon ja vahvan äänen. Opetettuani yli 5 vuoden ajan korkeakoulutason musiikin opiskelijoita päädyin yhdistämään kaiken osaamiseni uudeksi kokonaisuudeksi - jotta voin auttaa kokonaisvaltaisesti sinua löytämään sen äänen, jonka haluat maailmalle jakaa.

Olen koulutukseltani musiikin maisteri (Sibelius-Akatemia 2008) pääaineenani musiikin teoria, musiikkipedagogi AMK (Savonia amk 2014) pääaineena klassinen laulu sekä joogaopettaja (Urban Prana 2016) multistyle 200h, Hoitava Hengitys HB -ohjaaja (Hoitava Hengitys 2019), sekä VocalYoga-ohjaaja (Heather Lyle Vocal Yoga Method (r) 2021), olen lisäksi osallistunut monille mielen, äänen ja joogan kursseille.

lumoamo-4792-2.jpg

RESURSSEJA

3_edited.jpg

Lue viimeisimmät blogiartikkelit

Tilaa maksuttomat vinkit kestävään äänenkäyttöön

PALVELUT

lumoamo-4703-2.jpg

WORK WITH ME

Verkkovalmennukset

Yksilövalmennukset

 
 

AJANKOHTAISTA

26.10.2021
Hae mukaan maksuttomalle Laulun kick start -pilottikurssille

🎶Haluatko oppia laulutekniikkaa ja ääniharjoituksia niin, että ymmärrät, miksi teet niitä?🎶
 

Ymmärrän enemmän kuin hyvin, että laulutekniikka ei vaan riitä niihin kappaleisiin, mitä haluaisi laulaa.


Ja ymmärrän myös, miten haastavaa on löytää hyviä harjoituksia äänelle, ja saada niistä vielä hyötyä oikeisiin lauluihin!


Hae mukaan Laulun kick start -pilottikurssille, kun haluat 
🔥oppia laulutekniikkaa tai
🔥verestää laulutaitoasi.


Katso tiedot ja hae mukaan!


Ps. Kutsu laulava tai laulamisesta haaveileva kaverisi hakemaan mukaan myös!

26.10.2021
VocalYoga-tunnit äänenkäyttäjille

VocalYogan viikkotunnit on nyt avoinna kaikille!

Pääset huoltamaan kehon ja äänen kuntoon viikottaisella tunnilla, tai valitse sinulle sopiva kertakäynti aikataulusi mukaan.

VocalYoga sisältää työkalut niin kehon, äänen kuin laulun yksinkertaiseen hallintaan ja herättämiseen vaativampaankin puhe- tai laulutilaisuuteen.

Katso lisätiedot ja aikataulu, sekä lunasta haluamasi paketti klikkaamalla alla olevaa nappia.

Mozart : Dans un bois solitaire - Jenni Ruuth
00:00 / 00:00
Toldra : Cantarcillo - Jenni Ruuth
00:00 / 00:00
lumoamo-4937_edited.jpg

YHTEYS

Viestisi on vastaanotettu!