lumoamo-4937.jpg
Laulu Ääni Jooga

Jenni Ruuth

 

TIETOJA

I help women find their voice.


Through the power of singing technique and mindset work,

we'll leave shame andembarrassment behind

to discover the bold and authentic voice inside you,

so you can share it with the universe.

Olet löytänyt sivuilleni, kiitos siitä!

Olen monen mutkan kautta kulkenut siihen käännekohtaan, jossa haluan olla auttamassa muita, kuten juuri sinua, löytämään hyvä olo omana itsenä omassa itsessä. Oman  kokemukseni mukaan hyvää oloa voi yrittää etsiä ulkoisista asioista, menestyksestä, oikein tekemisestä, sääntöjen noudattamisesta... Tiettyyn pisteeseen asti tämä toimii, teet kuten neuvon, niin hyvä tulee, mutta usein jokin jää vajaaksi. Oma sisin ääni jää kuulematta ja potentiaali olla luontevasti juuri ainutlaatuisena omana itsenään on hukassa.

Tarjoan sinulle mahdollisuuden löytää itsesi hukkuneita puolia äänen ja kehon tuntemukseen liittyen. Onko joskus tuntunut siltä, että ääni sortuu tai jää kiinni kurkkuun juuri tärkeällä hetkellä? Onko selkä tai hartiat jumissa uudelleen pian hierojalla käynnin jälkeen? Helpot hengitys- ja ääntöharjoitukset sekä sopivat venyttävät liikkeet on jokaisen opittavissa, ja niistä on monesti jo paljon apua. Sen lisäksi kehon ja hengityksen hallinta, ja omassa kehossa läsnäolo ovat tehokkaan äänen käytön kulmakiviä. Kun opit kuuntelemaan itseäsi, pystyt myös kommunikoimaan selkeämmin, jaksat paremmin, olet itsesi parempi versio. Kuinka tämä tapahtuu, sen voin sinulle opettaa! 

Nappaa tästä 5 vinkkiäni kestävään äänenkäyttöön

tai

Testaa, millainen äänenkäyttäjä olet

Kokonaisvaltainen näkökulma äänenkäyttöön ja -huoltoon on sydämenasiani, keho, hengitys ja mieli ovat kolme äänenkäytön peruspilaria.

Ota yhteyttä jo tänään, jotta pääset pian matkasi ensimmäiselle etapille. Hauskinta tässä matkassa on se, että koskaan emme ole täysin valmiita, sillä kuten koko elämä, tie itsetuntemukseen on jatkuva matka. Näitä perusperiaatteita sovellan niin puhtaasti laulun kuin joogan opetuksessani, mutta sen lisäksi yhdistän hengityksen optimoinnin, äänenkäytön ja kehollisuuden sujuvasti toisiinsa - tarpeesi mukaan!

Olen koulutukseltani musiikin maisteri (Sibelius-Akatemia 2008) pääaineenani musiikin teoria, musiikkipedagogi AMK (Savonia amk 2014) pääaineena klassinen laulu sekä joogaopettaja (Urban Prana 2016) multistyle 200h, lasten joogaohjaaja (barnyoga.com) (Perhejooga 2018), sekä Hoitava Hengitys HB -ohjaaja (Hoitava Hengitys 2019), olen lisäksi osallistunut erilaisille äänen ja joogan lyhytkursseille.

lumoamo-4781.jpg

PALVELUT

VERKKO-VALMENNUS

Demo

Intro

Soave

Molto

 
 

AJANKOHTAISTA

23.9.2019

Haussa työyhteisö äänenhuollon pilottikoulutukseen

Olisiko teidän työyhteisö hakemani porukka? Pilottikoulutus on tarkoitettu puhetyötä tekevälle yhteisölle, joka haluaa kehittää omaa ammattitaitoaan ja työhyvinvointiaan panostamalla kestävään ja kokonaisvaltaiseen äänenkäyttöön. Kurssi sisältää sekä tuhdin tietopainotteisen kokonaisuuden kehollisuuden, hengityksen ja äänen fysiologiasta että monipuoliset harjoitteet äänenkäytön optimointiin.

Mikäli haluat työyhteisösi olevan mukana tässä pilottikoulutuksessa kerro, miksi työyhteisösi olisi sopiva tähän koulutukseen!

 

Lisätiedot ja hakemukset sähköpostilla jenni@jenniruuth.com

Mozart : Dans un bois solitaire - Jenni Ruuth
00:00 / 00:00
Toldra : Cantarcillo - Jenni Ruuth
00:00 / 00:00
lumoamo-4937.jpg

YHTEYS

 

© 2020 Tmi Jenni Ruuth