top of page
VOCAL YOGA RETRIITTI LIVENÄ 2.-4.7.2024

JOOGAA LAULULLE

Haluatko oppia yksinkertaisesti vapauttamaan kehosi lukoista, jotka estävät äänen vapaan virran? Haluatko löytää sävyjä ja välineitä, joilla äänesi syttyy loistamaan?

Joogaa laululle LIVE-retriitissä pääset vapauttamaan äänesi ja linjaamaan kehosi ikään, kokoon, notkeuteen tai aiempaan joogataustaan katsomatta - tämä sopii jokaiselle kokonaisvaltaisen äänen tutkijalle (kun haluat osata käyttää ääntäsi vapaasti)!

Näyttökuva 2022-1-26 kello 9.09_edited.jpg

RETRIITISTÄ SANOTTUA

SATU

 Kiitos ihan mahtavasta retriitistä <3

Virtuaaliretriitti tuo aivan uusia kokemuksia äänen ja liikkeen yhteisestä vaikutuksesta. Keho avautuu, hengitykselle ja äänelle tulee vapautta ja tilaa. Harjoitukset ovat suhteellisen helppoja, eivät mitään akrobatiaa, ja Jenni ohjaa ne rauhallisesti ja tarkasti, jotta ne on helppo tehdä oikein. Jenni antaa myös erilaisia vaihtoehtoja, joista jokainen voi kokeilla itselleen sopivaa tapaa tehdä.

Suosittelen ehdottomasti osallistumista! Aion tehdä harjoituksia aktiivisesti jatkossakin!

JAANA

Jennin ohjaus oli ammattitaitoista, selkeää ja hienosti rytmitettyä; vaikka ohjeita ja asanoita tuli paljon, niiden sulattamiseen ja tekemiseen jäi juuri sopivasti aikaa. 

Sain erinomaisia keinoja vahvistaa aktiivista hengitystekniikkaa ja vatsan tukea. Virtuaali-toteutus toimi loistavasti, oli helppo osallistua etänä, silti tuntui kuin olisimme olleet samassa tilassa.

Voin lämpimästi suositella kaikille omasta hyvinvoinnista huolehtiville ihanan, energisen Jennin virtuaalikursseja!

MAIJA

Jos kaipaa uutta tai erilaista lähestymistapaa äänenmuodostukseen niin tämä on todella hyvä tapa etsiä sellaista. Voi pyyhkiä pölyt vanhoista tavoista ja ottaa uusia tilalle. Tuloksena on vapaammin soiva ääni.

Ohjeet ja tehtävät oli selkeitä ja helposti toteutettavissa. Aiempi kokemus äänen käytöstä ja muodostamisesta oli avuksi siinä, että koin saavani irti enemmän kuin uskoinkaan! 

Kiteytys Elastista lainatakseni: ”Anna sen soida ”.

TULET OPPIMAAN

Hengitys on sekä joogan että äänen perusta - ilman hengitystä emme ole, ja jotta keho tai laulu on vapaa, hengityksen tulee olla hallussa. Kaikki tämä nivoutuu yhteen Joogaa laululle -virtuaaliretriitissä, jossa saat voimalliset harjoitukset äänesi ja kehosi herättämiseen ja linjaamiseen niin, että laulamisesta tulee aina vaan hauskempaa ja helpompaa!

LINJAUS

Kehon vapauttaminen yksinkertaisilla asanoilla valmiiksi laulamiseen tai puhumiseen.

RESONANSSI

Asanoiden yhdistäminen yksinkertaisiin ääniharjoituksiin, joilla pääset kokemaan koko kehon värähtelyn.

HARJOITUKSET

Monipuoliset harjoituskokonaisuudet, jotka voit ottaa suoraan sellaisenaan käyttöösi.

"PRIMAL SOUND"

Vapautat äänesi ytimen - halusitpa jaksaa puhua, vaikuttaa äänelläsi tai laulaa paremmin.

Kaikille tasoille

VocaYoga sisältää kehollisia ja ääniharjoituksia riippumatta jooga- tai laulutaustasta - alkajasta ammattilaiseen. Kun haluat lisätwistiä joogaharjoitukseen omasta äänestäsi, tai twistata äänesi kapasiteettia joogan avulla, tämä retriitti on sinulle. Saat kokonaisvaltaisen kokemuksen keholle ja äänelle, ja pääset palaamaan harjoitusten antiin taustamateriaalin avulla.

Heuraka jo ekana päivänä (3).png

Perustuu tutkittuihin menetelmiin

Retriitti perustuu Heather Lyle Vocal Yoga Method ® -menetelmään, jonka taustana on mm. osteopatia, äänen- ja lauluntutkimus, Bel Canto, Feldenkrais, joogaterapia, pranayama... Kun käytämme omaa ääntä yhdessä eri asanoiden kanssa, pääsee "kultainen ääni" vapautumaan - jolloin äänessä kuuluu sen kaikki ominaisuudet, yläsävelet ja rikkaus.

DSC03895.JPG

OIVALLUKSIA VOCAL YOGASTA

2.png
1.png

Ohjelma

Saapuminen ja majoittuminen StudioSaagaan tiistaina 2.7. klo 13, mistä siirrymme yhteisen tutustumisen ja aloituskahvien / -teen kautta ohjelmaan. 

 

StudioSaagassa meitä odottaa seesteinen, ilmava sali, joka on helteiselläkin säällä miellyttävä. Salista löytyy jokaiselle osallistujalle joogavarustepaketti, joka sisältää lampaanvillamaton, meditaatiotyynyn, tyynyn ja huovan - lisäksi oman jooga-/jumppamaton suosittelen otettavaksi mukaan!

Retriitti päättyy kehoa, mieltä ja ääntä nostavan loppupiirin (to klo 13-13.30) jälkeen yhteisiin lähtökahveihin / -teehetkeen torstaina 4.7. klo 13.30 - on aika hyvästellä uudet tuttavuudet ja pakata matkaan muistot ja kokemukset, joihin voit palata yhä uudelleen taustamateriaalien avulla!

Harjoitukset ja aikataulu

Aamu

klo 8-8.30

Pranayama eli hengitysharjoitukset, joilla heräämme uuteen päivään oman äänen ja kehon kanssa - ihanan lempeä tapa tasapainottaa keho, mieli ja ääni linjaan päivän tavoitteiden kanssa! (ke ja to)

Aamupäivä

klo 10-11.30

VocalYogan periaatteet - tausta ja asanat : aamupäivän sessiossa tutustumme erilaisiin asanoihin itse kokeillen, niiden tarkoitukseen äänityöskentelyn tukena, ja kuinka niitä voi hyödyntää yksilöllisesti (ke ja to)

Iltapäivä

klo 14.30-16.30

VocalYoga käytännössä - asanat & ääni harjoituksessa, ääni- ja asanakliniikka : iltapäivän sessiossa teemme ryhmässä harjoitusta, pysähdymme asanoihin tutkimaan äänen vapautumista, sinulla on mahdollisuus yksilölliseen ohjaukseen ryhmässä klinikkamaisesti tutkien äänen ja kehon yhteistyötä - lopuksi teemme kokonaisen harjoituksen (ti ja ke)

Ilta

klo 18-19

Rauhoittava äänityöskentely ja yoga nidra - laskeudu rentoutuneena ja palautuneena kohti hyvän yön unia (ti)

Majoitus ja ruokailut

StudioSaagassa yöpyville

Käytössämme on 4 x 2 hh aittahuonetta (tai 2 x 1 hh ja 2 x 2hh) + yksi 3-4 hh aittahuone tunnelmallisen studion pihapiirissä, ja majoitus sisältää liinavaatteet, ei pyyhkeitä.

Suihku/wc-tilat StudioSaagassa on käytössä ympäri vuorokauden, päätalon suihkut/wc-tilat käytettävissä klo 7–21.

Kaikki ruokailut (aamupala, lounas, päivällinen, iltapala) tarjoillaan pihapiirin päätalossa.


Päiväkahvit ja -teet on tarjolla StudioSaagan salin viereisessä keittiötilassa.

Ruokailupaketti sisältää 3 x päiväkahvit/teet, 2 x aamupala, 2 x lounas, 2 x päivällinen, 2 x iltapala

 

Huom: Osallistujat voivat säilyttää omia eväitä StudioSaagan keittiön jääkaapissa, mutta keittiössä ei voi valmistaa omia ruokia retriitin aikana.
 

Picnic by the Lake
MAKSU RETRIITTI

Varaa paikkasi retriitissä nyt!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️  
RETRIITTIOHJELMA & TÄYSIHOITO StudioSaagassa

ti-to 2.-4.7.2024

Normaalisti 464 € 2-4 hlö majoituksessa / 494€ 1 hlö majoituksessa

Bonus: VocalYoga -harjoituskirjasto heti käyttöön + 6kk ajan
Tutustu ja harjoittele verkkokurssilla jo ennen retriittiä VocalYogaa, ja saa paras hyöty menetelmästä! (arvo 77€

 

EARLY BIRD NYT

429€ / 459€

Varmista Early bird -hinta maksamalla varausmaksu 70 € verkkokaupan kautta lunastaen 31.5.2024 mennessä*

⭐️ ⭐️ ⭐️ 
RETRIITTIOHJELMA
StudioSaagassa

ti-to 2.-4.7.2024

Normaalisti 279 € (ei sis. ruokia tai majoitusta, ainoastaan retriittiohjelma)

Bonus: VocalYoga -harjoituskirjasto heti käyttöön + 6kk ajan

Tutustu ja harjoittele verkkokurssilla jo ennen retriittiä VocalYogaa, ja saa paras hyöty menetelmästä! (arvo 77€)

 

EARLY BIRD NYT 

244€

Varmista Early bird -hinta maksamalla varausmaksu 70 € verkkokaupan kautta lunastaen 31.5.2024 mennessä*

Onko käytössäsi työnantajan liikuntaetuja?

Voit maksaa myös Edenred, ePassi ja Smartum mobiilimaksuina - katso tarkemmat maksuohjeet tästä

*Early bird -paikan varaaminen on sitova, eikä varaussummaa palauteta, mikäli lunastaja ei pääse osallistumaan. Osallistumisoikeuden voi siirtää toiselle henkilölle, osallistuja itse etsii varahenkilön, eikä tapahtuman järjeställä ole velvollisuutta järjestää varatulle paikalle osallistujaa. 
Mikäli retriitti perutaan järjestäjän puolelta, varausmaksu palautetaan - varausmaksusta pidätetään käsittelykulu 10€, ja tässä tapauksessa VocalYoga-harjoituskirjasto

on käytössä koko 6kk ajan. Retriittiohjelman loppuosa laskutetaan erikseen ja se tulee olla maksettuna 15.6.2024, majoitus ja ruokailut maksetaan StudioSaagaan saapuessa.

Being yourself is more than enough - you and your voice are gift to the world. Uskallan luottaa itseeni ja sisäiseen kokemukseeni. Mieli-tunnekehoyhteyden merkitys laulamiseen korostui edelleen - kiitos!”
HANNAMARIA

DSC03895_edited_edited.jpg

Oletko valmis vapauttamaan "kultaisen äänesi"?

lumoamo-4913.jpg

MUUTAMA SANA OPPAASTASI

“Lumoudun aidosta, persoonallisesta äänestä. Loistelias ääni elää jokaisessa meissä odottamassa vapautumista. Siihen tarvitaan vain sopivat välineet, tekniikkaa ja tahtoa - ja nämä tarjoilen sinulle laulu- ja äänivalmentajan sekä joogaopettajan vankalla tietotaidolla. Ohjaan, kuinka yksinkertaisesti vapautat "kultaisen äänesi", ja voit jättäytyä ihanaan resonanssin tunteeseen koko kehossa. Olet kuin uudestisyntynyt!”


JENNI RUUTH   |   ÄÄNIHÄPEÄN KARKOITTAJA

JOOGAA LAULULLE -RETRIITTI LYHYESTI

Mitä?
Kolme päivää joogaa ja ääntä yhdistäviä, voimallisia harjoituksia jokaiselle keholle ja äänelle - LIVENÄ samassa tilassa kokien syvällä tasolla 

Milloin?
Ti-to 2.-4.7.2024

Missä?
Keskellä kauneinta kesä-Suomea, Mikkelissä StudioSaagan tunnelmallisessa miljöössä - tutustu studioon ja suunnittele saapumisesi StudioSaagan sivuilta

Kenelle?
Joogille, joka haluaa tuoda lisätwistiä harjoitukseen;
puhetyötä tekevälle äänen ulottuvuuksia tutkiakseen;
laulavalle, joka haluaa vapauttaa äänensä kehon kahleista;
jokaiselle, joka haluaa kokea "kultaisen äänensä" JA oppia äänen vaikutuksesta kehossa ja hermostossa.


Mitä saan?
Retriitin LIVE-harjoitukset, joissa yhdistetään ääntä ja jooga-asanoita; johdatuksen VocalYogan taustametodeihin; päätöspäivän loppupiiri; tarvittavat materiaalit oman harjoituksen jatkamiseen; saman mielisen yhteisön ja upeat muistot Suomen kesässä miellyttävässä miljöössä.
Äänilive (4).png
VARAA PAIKKASI RETRIITISSÄ!


 
Onko käytössäsi työnantajan liikuntaetuja?
Voit maksaa myös
Edenred, ePassi ja Smartum mobiilimaksuina - katso tarkemmat maksuohjeet tästä
© Copyright 2024 Tmi Jenni Ruuth - Käyttöehdot -Tietosuojalauseke - Yhteys
bottom of page