top of page
VOCAL YOGA RETRIITTI LIVENÄ 2024

JOOGAA LAULULLE

Haluatko oppia yksinkertaisesti vapauttamaan kehosi lukoista, jotka estävät äänen vapaan virran?

 

Joogaa laululle LIVE-retriitissä pääset vapauttamaan äänesi ja linjaamaan kehosi ikään, kokoon, notkeuteen tai aiempaan joogataustaan katsomatta - tämä sopii jokaiselle kokonaisvaltaisen äänen tutkijalle (kun haluat osata käyttää ääntäsi vapaasti)!

Näyttökuva 2022-1-26 kello 9.09_edited.jpg

RETRIITISTÄ SANOTTUA

SATU

 Kiitos ihan mahtavasta retriitistä <3

Virtuaaliretriitti tuo aivan uusia kokemuksia äänen ja liikkeen yhteisestä vaikutuksesta. Keho avautuu, hengitykselle ja äänelle tulee vapautta ja tilaa. Harjoitukset ovat suhteellisen helppoja, eivät mitään akrobatiaa, ja Jenni ohjaa ne rauhallisesti ja tarkasti, jotta ne on helppo tehdä oikein. Jenni antaa myös erilaisia vaihtoehtoja, joista jokainen voi kokeilla itselleen sopivaa tapaa tehdä.

Suosittelen ehdottomasti osallistumista! Aion tehdä harjoituksia aktiivisesti jatkossakin!

JAANA

Jennin ohjaus oli ammattitaitoista, selkeää ja hienosti rytmitettyä; vaikka ohjeita ja asanoita tuli paljon, niiden sulattamiseen ja tekemiseen jäi juuri sopivasti aikaa. 

Sain erinomaisia keinoja vahvistaa aktiivista hengitystekniikkaa ja vatsan tukea. Virtuaali-toteutus toimi loistavasti, oli helppo osallistua etänä, silti tuntui kuin olisimme olleet samassa tilassa.

Voin lämpimästi suositella kaikille omasta hyvinvoinnista huolehtiville ihanan, energisen Jennin virtuaalikursseja!

MAIJA

Jos kaipaa uutta tai erilaista lähestymistapaa äänenmuodostukseen niin tämä on todella hyvä tapa etsiä sellaista. Voi pyyhkiä pölyt vanhoista tavoista ja ottaa uusia tilalle. Tuloksena on vapaammin soiva ääni.

Ohjeet ja tehtävät oli selkeitä ja helposti toteutettavissa. Aiempi kokemus äänen käytöstä ja muodostamisesta oli avuksi siinä, että koin saavani irti enemmän kuin uskoinkaan! 

Kiteytys Elastista lainatakseni: ”Anna sen soida ”.

TULET OPPIMAAN

Hengitys on sekä joogan että äänen perusta - ilman hengitystä emme ole, ja jotta keho tai laulu on vapaa, hengityksen tulee olla hallussa. Kaikki tämä nivoutuu yhteen Joogaa laululle -virtuaaliretriitissä, jossa saat voimalliset harjoitukset äänesi ja kehosi herättämiseen ja linjaamiseen niin, että laulamisesta tulee aina vaan hauskempaa ja helpompaa!

LINJAUS

Kehon vapauttaminen yksinkertaisilla asanoilla valmiiksi laulamiseen tai puhumiseen.

RESONANSSI

Asanoiden yhdistäminen yksinkertaisiin ääniharjoituksiin, joilla pääset kokemaan koko kehon värähtelyn.

HARJOITUKSET

Monipuoliset harjoituskokonaisuudet, jotka voit ottaa suoraan sellaisenaan käyttöösi.

"PRIMAL SOUND"

Vapautat äänesi ytimen - halusitpa jaksaa puhua, vaikuttaa äänelläsi tai laulaa paremmin.

Kaikille tasoille

VocaYoga sisältää kehollisia ja ääniharjoituksia riippumatta jooga- tai laulutaustasta - alkajasta ammattilaiseen. Kun haluat lisätwistiä joogaharjoitukseen omasta äänestäsi, tai twistata äänesi kapasiteettia joogan avulla, tämä virtuaaliretriitti on sinulle. Saat kokonaisvaltaisen kokemuksen keholle ja äänelle, ja pääset palaamaan harjoitusten antiin nauhoitteiden avulla 24h ajan kunkin harjoituksen jälkeen.

Heuraka jo ekana päivänä (3).png

Perustuu tutkittuihin menetelmiin

Retriitti perustuu Heather Lyle Vocal Yoga Method ® -menetelmään, jonka taustana on mm. osteopatia, äänen- ja lauluntutkimus, Bel Canto, Feldenkrais, joogaterapia, pranayama... Kun käytämme omaa ääntä yhdessä eri asanoiden kanssa, pääsee "kultainen ääni" vapautumaan - jolloin äänessä kuuluu sen kaikki ominaisuudet, yläsävelet ja rikkaus.

DSC03895.JPG
DSC03895_edited_edited.jpg

Oletko valmis vapauttamaan "kultaisen äänesi"?

Being yourself is more than enough - you and your voice are gift to the world. Uskallan luottaa itseeni ja sisäiseen kokemukseeni. Mieli-tunnekehoyhteyden merkitys laulamiseen korostui edelleen - kiitos!”
HANNAMARIA

OIVALLUKSIA VOCAL YOGASTA

2.png
1.png
lumoamo-4913.jpg

MUUTAMA SANA OPPAASTASI

“Lumoudun aidosta, persoonallisesta äänestä. Loistelias ääni elää jokaisessa meissä odottamassa vapautumista. Siihen tarvitaan vain sopivat välineet, tekniikkaa ja tahtoa - ja nämä tarjoilen sinulle laulu- ja äänivalmentajan sekä joogaopettajan vankalla tietotaidolla. Ohjaan, kuinka yksinkertaisesti vapautat "kultaisen äänesi", ja voit jättäytyä ihanaan resonanssin tunteeseen koko kehossa. Olet kuin uudestisyntynyt!”


JENNI RUUTH   |   ÄÄNIHÄPEÄN KARKOITTAJA

JOOGAA LAULULLE -RETRIITTI LYHYESTI

Mitä?
Kolme päivää joogaa ja ääntä yhdistäviä, voimallisia harjoituksia jokaiselle keholle ja äänelle.

Milloin?
Heinäkuussa 2024

Missä?
Paikka tarkentuu

Kenelle?
Joogille, joka haluaa tuoda lisätwistiä harjoitukseen;
puhetyötä tekevälle äänen ulottuvuuksia tutkiakseen;
laulavalle, joka haluaa vapauttaa äänensä kehon kahleista;
jokaiselle, joka haluaa kokea "kultaisen äänensä" JA oppia äänen vaikutuksesta kehossa ja hermostossa.


Mitä saan?
Retriitin LIVE-harjoitukset, joissa yhdistetään ääntä ja jooga-asanoita; johdatuksen VocalYogan taustametodeihin; päätöspäivän loppupiiri; tarvittavat materiaalit oman harjoituksen jatkamiseen; saman mielisen yhteisön ja upeat muistot Suomen kesässä miellyttävässä miljöössä.
Äänilive (4).png
JÄTÄ TIETOSI RETRIITIN KIINNOSTUSLISTALLE!

Saat ensimmäisenä live-retriitin tarkemmat tiedot, ja varaat oikeuden spesiaaliin Early Bird -tarjoukseen, joka on vain listalla oleville!
 
Onko käytössäsi työnantajan liikuntaetuja?
Voit maksaa myös
Edenred, ePassi ja Smartum mobiilimaksuina - katso tarkemmat maksuohjeet tästä
MAKSU RETRIITTI
© Copyright 2024 Tmi Jenni Ruuth - Käyttöehdot -Tietosuojalauseke - Yhteys
bottom of page