Henkilökohtainen intensiivivalmennus

VIRTAA ÄÄNELLÄ

Vapauta mielesi ja äänesi, vaikket luulisi osaavasi!

alkaen 97€

Miksi toiset saavat tässä ajassa etumatkaa tulevaan?

Tässä eritysessä ajassa rutiinit on muuttuneet, koti on kaiken keskipiste, taukopaikkoja mielen latautumiseen on rajatusti.

Tuntuuko siltä, että pinna kiristyy, keho jäykistyy ja ajatukset kiertää samaa pientä rinkiä? Ensin tuli lamaannus, sitten ihmetys ja uutuuden viehätys, ja jäljelle jäi epäusko: tätäkö tämä on nyt hamaan tulevaan asti?!

Asioihin tarttuminen on hankalaa, aikatauluttaminen on haastavaa, perheen ja työn yhdistäminen tuntuu mahdottomalta, tai aikaa on niin, ettei tiedä, miten sitä käyttäisi. Kaiken tämän keskellä pitäisi pitää itsensä toiminnassa ja selvitä hyvinvoivana tämän ajan yli siihen asti, kun arki normalisoituu.

Tiedän, miten sisäinen puhe voi kertoa asioita, jotka eivät ole tosia. Ymmärrän, miten mieli voi tehdä asiat hankalammaksi kuin ne onkaan. Yhdistelemällä palasia sieltä täältä löysin menetelmän, jolla saan mieleni rauhoittumaan, kehoni rentoutumaan ja itselle tärkeimpänä ääneni vapautumaan.

Mieli on valtava voimavara, tai se voi olla kaiken esteenä. Oletko huomannut, millä tavoin ja millaisin sanavalinnoin puhut itsellesi ja itsestäsi? Nyt jos koskaan kannattaa kääntää ajatukset itselle edulliseksi. Lisäämällä tietoisuutta itsestä lisää hyvinvointia.

Kaikki on jo meissä, kun annamme mahdollisuuden!

Käytä tämä erityinen aika eduksesi! 

 

Saat

 • henkilökohtaisen valmennuksen 

 • mielenrauhaa

 • räätälöidyt harjoitukset juuri sinulle

 • opit ymmärtämään, miksi toimit tietyllä tavalla ja erityisesti

 • miksi tietyt asiat toimivat sinulla

 • keskittymistä tähän hetkeen tässä arjessa

 • ideoita, miten voit pitää yllä hyvinvointia äänesi avulla

 • simppeleitä harjoituksia siirrettäväksi hektiseenkin arkeen

 • työkaluja arjen keskellä jaksamiseen

 • loistavan äänesi!

 

Oletko valmis muuttamaan käsitykset mielesi ja äänesi (ja koko persoonasi) mahdollisuuksista?

Inspiroidu äänestäsi -pilottikurssilaisten palautteita

Valmennus on lunastettavissa vain 30.4.2020 mennessä, ja paikkoja on rajoitetusti!

Sinulla on valittavanasi kaksi vaihtoehtoa

 • Perus-paketti - vain 12 paikkaa!

 • Master-paketti - vain 8 paikkaa!

Kolme (3) nopeinta valmennuksen lunastanutta saa bonuksena ILMAISEN 20min valmennustuokion ennen varsinaisen valmennuksen alkua oman tilanteen fokusointiin - näin itse valmennuksessa ei mene aika taustojen kartoittamiseen, vaan päästään suoraan asiaan, eli sinun tilanteen auttamiseen.

Mitä kaikkea valmennus sisältää?

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

 

 

 

PERUS

1h yksilövalmennus Zoom sovelluksella

nauhoite valmennuksesta

Bonus! rajoittamaton pääsy Inspiroidu äänestäsi -verkkokurssin 1. moduliin 

(kokonaisarvo yht 397€ )   

HUOM! Rajoitettu määrä, vain 12 paikkaa!      

        NYT 97

 

MASTER

6 viikon yksilövalmennus
joka 2. vk 1h yksilötapaaminen Zoom sovelluksella
nauhoitteet valmennuksista
 viikottainen sähköpostituki (sis. video/audio/teksti)
BONUS! rajoittamaton pääsy Inspiroidu äänestäsi -verkkokurssin 1. moduliin

(kokonaisarvo yht 1197€ )

HUOM! Rajoitettu määrä, vain 8 paikkaa!

NYT 467

Palveluilla ei ole palautusoikeutta.

UKK

Millaista aikapanosta valmennukseen tarvitaan?

Kaikki riippuu itsestäsi, kuinka paljon haluat muuttaa itseäsi ja käsityksiäsi äänestäsi. Valmennuksen nauhoitteet on käytössäsi vapaasti valmennuksen jälkeen, kaikki on kiinni itsestäsi!

 

Mitä, jos minulla ei ole rahaa?

Jos haluaa saavuttaa tuloksia, niistä täytyy maksaa jokin hinta. Kurssin maksuliikenne kulkee Holvin verkkokaupan kautta, ja siellä on erilaisia maksuvaihtoehtoja. Näistä löytyy vaihtoehto useimmille.

 

Kiinnostaisi, mutta on paljon muutakin tekemistä. Tuleeko tätä valmennusta uudellen?

Tämä valmennus on räätälöity juuri tähän aikaan, eikä kyseisen valmennuksen uudelleen järjestämisestä ole varmuutta. 

Kuinka valmennus toimii?

Valmennus on yksilövalmennus, tapaamme verkon välitysellä Zoom-sovelluksella kahden kesken. Valmennuksessa pureudutaan juuri sinun haasteisiin, löydetään yhdessä harjoituksia ja oivalluksia, kuinka ääntä ja hyvinvointia voi lisätä juuri sinun tapauksessasi. 

Jokaisesta yksilövalmennuksesta saat tapaamisen jälkeen tallenteen sähköpostiin. Jos olet valinnut 6 viikon ohjelman, tapaamiset ovat joka toinen viikko. Jokaisella viikolla sinulla on lisäksi minun täysi tuki sähköpostin kautta. Viikottainen sähköposti voi sisältää videota/audiota/tekstiä, ja vastaan 24h sisällä tarpeellisella tavalla (video/audio/teksti).

Tilattuasi valmennuksen lähetän sinulle sähköpostia, jossa sovimme yhteisen aikataulun. 

Nopean ostajan bonus 3 nopeimmalle (20 min henkilökohtainen valmennushetki) on käytettävissäsi ennen valmennusta sovittuna aikana.

Bonukset saat käyttöösi välittömästi liityttyäsi valmennukseen.

Mietitkö vielä?

Voit varata täysin ilmaisen 15min tapaamisen kanssani, ja jutellaan, voisiko tämä sopia sinulle.

Lähetä sähköpostia

jenni@jenniruuth.com

Häpesin ääntäni ja sen toimivuutta, vaikka olin laulunopettajaopiskelija ja joogaopettaja. Vasta päästettyäni irti uskomuksistani ja mielen rajoituksista pääsin eteenpäin, pystyin olemaan se, mikä tunsin sisällä olevani.

 

Tiedän, miten sisäinen puhe voi kertoa asioita, jotka eivät ole tosia. Ymmärrän, miten mieli voi tehdä asiat hankalammaksi kuin ne onkaan. Yhdistelemällä palasia sieltä täältä löysin menetelmän, jolla saan mieleni rauhoittumaan, kehoni rentoutumaan ja itselle tärkeimpänä ääneni vapautumaan.

 

Kun testasin asiakkailleni menetelmiäni, huomasin niiden toimivan enemmän kuin vakuuttavasti muillekin. Autan sinua riisumaan väärät uskomukset itsestäsi.

Oletko mukana?

Jenni

Työhistoriani sekä musiikin että joogan parissa on opettanut minulle hyväksyvää läsnäoloa ja rajoittavista uskomuksista irrottautumista.

Näillä molemmilla on ensiarvoisen tärkeä asema sekä musiikin, ja erityisesti laulun, että joogan polulla - mielellä on valtava voima, jonka oikeilla välineillä pystyy valjastamaan itsensä avuksi.

 

Olen koulutukseltani musiikin maisteri (Sibelius-Akatemia 2008) pääaineenani musiikin teoria, musiikkipedagogi AMK (Savonia amk 2014) pääaineena klassinen laulu, joogaopettaja (Urban Prana 2016) multistyle 200h, lasten joogaohjaaja (barnyoga.com) (Perhejooga 2018), sekä Hoitava Hengitys HB -ohjaaja (Hoitava Hengitys 2019). Olen lisäksi osallistunut erilaisille äänen ja joogan lyhytkursseille.

© Copyright 2020 Tmi Jenni Ruuth - Tietosuojalauseke - Yhteys

Erja Jääskeläinen

Yleisesti ottaen parasta oli se, että ohjaajalla oli halu ja kyky huomioida kurssiin osallistujien yksilölliset tarpeet. Jopa niin, että harjoituksia räätälöitiin ja niistä annettiin vaihtoehtoisia malleja, jotta ne toimisivat eri henkilöillä mahdollisimman hyvin.

Kiitos Jenni huikeasta kurssista. Pystyit antamaan neljässä viikossa enemmän kuin moni muu vuosien aikana.

Miia Setälä

Todella hyvää työtä Jenni! Taisin joskus mainitakin että olen aika "kriittinen kuluttaja", mutta tätä kokonaisuutta voi, ainakin näin kahden viikon jälkeen, markkinoida hyvillä mielin.

Jenni on asiantunteva opettaja, joka osaa esittää asiat selkeästi, ymmärrettävästi ja kannustavasti.

Minna Kuivanen

Jenni on innostava opettaja ja videoita oli mukava katsoa, asiat ja harjoitteet selitettiin käytännönläheisesti ja helppotajuisesti.

Tälle kurssille mukaan lähteminen oli ehdottomasti yksi elämäni parhaita ratkaisuja! On melkein tehnyt mieli itkeä ilosta, kun on tajunnut miten suuren avun harjoitteista olen saanut 😊❤️
Kiitos, kiitos, kiitos!