Green and White Health Facebook Cover (10).png

Tuntuuko, ettet välitä kuulijalle haluamaasi sanomaa?

Lopeta äänesi piilottelu
 

Löydä luottamus ja opi vaikuttamaan äänelläsi ja olemuksellasi!

Vaikuta äänelläsi -verkkovalmennuksessa opit tarvitsemasi välineet, joilla saat äänesi kuulumaan ja koskettamaan - jotta sinä voit edetä.

 

Vaikuta äänelläsi -verkkovalmennuksessa 

✔️ saat selkeät askelet, joita seuraamalla saat äänesi herää loistoon

✔️ voit olla varma tuloksista, vaikket olisi koskaan kuullutkaan ääniharjoittelusta

✔️ saat uuden näkökulman ja voimallisen kaavan, vaikka olisit jumissa totutun, toimimattoman harjoittelurutiinisi kanssa 

✔️ luot täysin uuden ja toimivaksi todetun tavan saada äänesi kuuluviin - halusitpa laulaa, myydä tai vaikuttaa.​

Tiedän, että ääni voi tuntua elävän omaa elämää. Välillä tuntuu, että taivaankappaleiden liikkeet vaikuttaa siihen, toimiiko ääni vai ei...

 

Mutta tiedätkö: äänen ja ilmaisun treenin ei tarvitse olla mystistä hakuammuntaa! 

 

Vaikuta äänelläsi -verkkovalmennuksessa saat vahvat faktat ja yksinkertaiset askelet, joita seuraamalla olet varma äänesi ja esiintymisesi vaikuttavan tilanteessa kuin tilanteessa.

Ja kaikki tämä on lopulta järkyttävän yksinkertaista.

Kristiina Tunturi

Kurssi oli todella hienosti rakennettu kokonaisuus, jonka avulla avautui todella paljon hyödyllistä tietoa ja harjoituksia äänenkäytön parantamiseen.

 

Jenni käy ammattitaitoisesti läpi äänenkäytön perusteita sekä teoriassa että käytännössä.

Oli mielenkiintoista huomata miten suuri vaikutus tunnetiloilla on äänellisesti ja hengityksellisesti. Kurssilla oli harjoituksia, joita olen laulutunnillakin tehnyt, mutta nyt ymmärsin enemmän miksi niin tehdään, ja oppituntien jälkeen oli aina tosi innostunut fiilis!

 

Kurssi sopii hyvin niille jotka ovat ensikosketuksessa äänenkäytön kanssa, mutta on oivallinen apuväline myös niille, joille jo perusteet ovat tuttuja.

 

Itsellä avautui paljon asioita, vaikka laulutuntien kautta äänenkäyttöä on jo harjoiteltu. Itseasiassa moni aiemmin harjoiteltu asia avautui vasta nyt.

Minna Kuivanen

Kurssilta saa takuulla apua monenlaisiin ääniongelmiin, minäkin sain avun omaani, vaikka olin luullut pelin jo menetetyksi!

 

Harjoitteet ovat sellaisia, että niitä on helppo tehdä vaikka pienikin hetki kerrallaan eli niille ei tarvitse uhrata kaikkea vapaa-aikaansa. Tosin välillä niihin uppoutui niin, että vierähti tovi jos toinenkin. 

 

Jenni on innostava opettaja ja videoita oli mukava katsoa, asiat ja harjoitteet selitettiin käytännönläheisesti ja helppotajuisesti.

 

Tälle kurssille mukaan lähteminen oli ehdottomasti yksi elämäni parhaita ratkaisuja! 


On melkein tehnyt mieli itkeä ilosta, kun on tajunnut miten suuren avun harjoitteista olen saanut ❤️

Kiitos, kiitos, kiitos! 

Tutustu valmentajaasi
lumoamo-4913.jpg


Olen Jenni, musiikin maisteri, laulunopettaja, ja olen työskennellyt ihmisäänen parissa yli 10 vuotta auttaen satoja oman äänensä kanssa painivia laulajia, puhujia ja esiintyjiä löytämään voimallisen äänensä.

 

Opiskellessani laulua en ollut varma itsestäni ja äänestäni.

 

Minusta tuntui, että minun pitäisi peitellä ääntäni, etten ole riittävän hyvä, ja pelkäsin esiintymistilanteita, joissa joutuisin näyttämään vajavaisuuteni.

 

Turhauduttuani etsin ratkaisuja, ja näistä kehittyi kokonaisvaltaisen äänen mallini, jonka peruspilarit ovat hengitys, keho ja mieli - jotka ovat avain vaikuttavaan esillä olemiseen!

 

Pienillä, mutta sitäkin vaikuttavammilla muutoksilla ääneen  herää syvyyttä, vapautta ja voimaa niin, että ääni toimii JA vaikutat yleisöösi.

 

Sinäkin voit oppia, kuinka voimallisilla harjoituksilla saat ääneesi loistoa ja lisäät itseluottamusta.

 

Tiedät, mihin kiinnität huomiota ja mihin et - minä opetan sinulle, kuinka.

© Copyright 2021 Tmi Jenni Ruuth - Käyttöehdot -Tietosuojalauseke - Yhteys