top of page

MAKSUTON VINKKIKIRJA

KUN ÄÄNI JÄÄ KIINNI...

VIISI VINKKIÄ KESTÄVÄÄN ÄÄNEEN

Opit, kuinka

✔️ jaksat puhua tai laulaa paremmin

✔️ kiristyksesi kurkussa vähenee

✔️ osaat huoltaa äänesi loistoon ja

✔️ teet kuulijaan lähtemättömän vaikutuksen!

megaphone-1480342_1920%20(1)_edited.jpg
JÄÄKÖ ÄÄNI TÄRKEÄLLÄ HETKELLÄ KIINNI KURKKUUN?


Huomaat tärkeällä hetkellä äänesi jäävän kiinni kurkkuun, kieli tarttuu kiinni, kurkku kiristyy ja äänestä on vain rippeet sen normaalista voimastaan kuuluvissa. Kuulostaako tutulta?


Ei hätää, äänenkäyttöä voi ja kannattaa harjoitella, ja yksinkertaisilla harjoituksilla saat jo paljon aikaan: hallitset ääntäsi paremmin tilanteessa kuin tilanteessa ja samalla voit olla varmempi äänesi toimivan tärkeälläkin hetkellä sujuvammin, varmemmin.

VALMENTAJASI

Hei, olen Jenni, ääni- ja lauluhäpeän karkoittaja, ja olen itse kulkenut monen yrityksen ja erehdyksen kautta ääneni kanssa siihen, missä olen onnellinen ja missä haluan olla.
 
Laulunopettajana ja joogaopettajana minun olisi pitänyt osata käyttää ääntäni ja hengittää oikein, mutta jostain syystä en saanut itsestäni niitä asioita esiin, mitä halusin. Kunnes löysin keinot, joilla vapautin itseni ja ääneni! 
 
Oman muutokseni myötä haluan olla auttamassa muita, kuten juuri sinua, löytämään hyvä olo omana itsenä omassa itsessä, tulla kuulluksi omalla ainutlaatuisella äänellään! 
 
Äänenkäyttö on kokonaisvaltaista! Kannustan sinua kuuntelemaan itseäsi kokonaisena, aitona itsenäsi. 
lumoamo-4876 (1).jpg
Anchor 1
bottom of page