Kasvata karismaasi 

ja anna osaamisesi näkyä

Saako esillä oleminen sinut jähmettymään paikallesi, ja unohdat kaiken harjoittelemasi, vaikka olit päättänyt suoriutua esiintymisestä rennosti?

Opi esiintymään varmuudella ja vahvalla läsnäololla 

Useimmat meistä jännittävät esiintymistä, myös minä!

Tiestitkö, että 70% suomalaisista on jännittänyt sosiaalista tilannetta, kuten esiintymistä tai työhaastattelua - ja korkeakouluopiskelijoista ⅓ jännittää niin paljon, että se häiritsee opiskelua.

 

Vain stressi on yleisempi mieleen liittyvä haaste kuin jännittäminen, mieti!

 

Meillä on monta myyttiä esiintymisestä: 

❌ esiintyminen on vain harvoille ja taidokkaille tarkoitettu, 

❌ jännittämisen kanssa täytyy vaan elää,

❌ esiintymiskoulutukset on vain huippuasemassa oleville, 

❌ maneerien toistaminen ja kopioiminen muilta riittää, ja sillä pitää pärjätä, 

“fake until you make it” - lyö päätäsi seinään niin monta kertaa, että ei enää tunnu miltään

Mitä, jos voisit luoda kuulijaan syvemmän yhteyden vain tuomalla aidon persoonasi näkyviin?

Sinun ei tarvitsisi toistaa muiden maneereja, vaan voisit kääntää pelkosi hyväksesi, ja saavuttaa sen vahvan esiintyjän, jonka tiedät elävän sisälläsi.

 

Voisit luottaa omaan tapaan ja energiaasi olla läsnä lavalla, kuunnella ja tulla kuulluksi, olla näkyvästi enemmän SINÄ, jotta voit toteuttaa unelmiasi: 

✔️ luoda uraa, josta muuten vain haaveilisit,

✔️ edetä vaativampiin tehtäviin,

✔️ osallistua itseluottamuksella kisoihin tai

✔️ luoda vahvaa, omaa heimoa ympärillesi.

Esillä oleminen on jännittävää - tapahtuipa se virtuaalisti tai tosielämässä.

Tiedätkö sen tunteen, kun kaikki harjoiteltu unohtuu, ja tuntuu, että esiintyminen on tarkoitettu vain harvoille luonnonlahjakkuuksille? 

Aivan kuin yleisö ei olisi puolellasi, vaan katsoo jokaista pientä elettä arvostellen.

Esille noustessa kaikki opitut kikat ja tekniikat unohtuvat, unohdat, mitä olet tekemässä, ja vasta jälkikäteen tajuat, mitä olisit voinut sanoa ja tehdä toisin.

 

Tunnet itsesi noloksi, jopa hävettää, kun et suoriutunut niin kuin halusit.

Yleisön ja sinun välillä tuntuu olevan muuri, vaikka yrität antaa itsestäsi kaiken.

 

Toiset meistä ovat synnynnäisiä esiintyjiä, tai ainakin siltä tuntuu!

 

Tiedät varmasti sen stereotyyppisen ekstrovertin myyjän, joka suulaasti saa vakuutettua vaikka lahopuupökkelön ostamaan tuotteensa… 

Näyttökuva 2020-11-4 kello 11.17.49.pn

Hanna-Reetta Karppinen

"Jos haluat työstää epävarmuuttasi esiintymistä kohtaan, jos sinulla on negatiivisia käsityksiä itsestäsi, jos sinua pelottaa yleisön hyväksyntä tai se, ettet saa asiaasi esille tai kontaktia yleisöön, suosittelen tätä kurssia. 

Tästä saat apua eteenpäin pääsemisessä. Tietenkin sinun täytyy myös itse panostaa aikaa ja tehdä harjoituksia, jos haluat saada tuloksia.
Kiitos ihan mielettömästi kurssista!

Huikeaa pohjaa esiintymisrohkeuteen!"

Näyttökuva 2020-11-5 kello 10.41.20.pn

Harri Mattila

"Kurssi sopii erinomaisesti kaikille esitystä jännittäville, mutta myös jo rutinoituneille esiintyjille. Antaa hyviä vinkkejä oman tilan ja luonnollisuuden ylläpitämiseen esityksen aikana.

Jennin ohjeet, vinkit ja kannustus on erinomaista ja mielestäni tämä kurssi toimii myös online kurssina erinomaisesti. Jokainen saa omaan tahtiinsa suorittaa tarvittavat tehtävät ja harjoitella omassa rauhassa, joka vie myös harjoituksessa jännityksen pois.

Omasta kokemuksesta voin vilpittömästi suositella kurssia kaikille jotka tuntevat jännitystä esiintymistilanteissa!"

Näyttökuva 2020-11-4 kello 11.16.03.pn

Hanna

"Kannattaa osallistua kurssille! Et tule katumaan, voit jopa yllättyä miten lyhyessä ajassa on mahdollista kääntää ajatuksiaan uuteen asentoon. Materiaalit on viimeisen päälle ja harjoitukset toimivia!

En jännitä enää esiintymistä ja omia tunnemyrskyjä yhtä paljon vaan keskityn muihin asioihin. Siihen mitä tavoittelen esityksellä ja mitä viestiä, luottamukseen ja hyviin energioihin.
Iso kiitos erinomaisesta kurssista!

Jenni on aito, inspiroiva ja osaa tiivistää sanottavasi kertakaikkisen osuvasti."

Voimalliset tehtävät

Koska oppiminen tapahtuu parhaiten tekemällä, et saa vain tylsiä luentoja, vaan toimivat ja kompaktit tehtävät, joiden avulla opit luottamaan esiintymiseesi.

uudistavat Oivallukset

Ymmärrät, miksi et ole aiemmin pystynyt toimimaan esiintyessäsi sillä tasolla kuin haluat - ja tiedät, mitä teet, jotta esillä oleminen on luontevaa ja oman tuntuista missä tahansa tilanteessa.

vahva Vuorovaikutus

Tiedät, miten pidät yllä vahvaa vuorovaikutusta yleisön kanssa, ja tiedostat, mitkä ristiriitaiset ja samalla alitajuiset viestisi ovat olleet esteenä vuorovaikutuksen syntymiseen.

Yleisön koukuttaminen

Yleisön mielenkiinnon ylläpitäminen on hankalaa, varsinkin, kun ei tiedä, kuinka sen voi tehdä helposti ja luontevasti. Opit yksinkertaiset askelet, joilla yleisösi odottaa malttamattomana kuulla lisää sinua!

lumoamo-4937_edited.jpg

Missioni
Meillä on valtavasti ennakko-oletuksia itsestämme, ja usein - liian usein - ne rajoittavat tietoisesti tai yleensä tiedostamatta toimintaamme.
Jokaisella on oma, ainutlaatuinen ääni, jonka mahdollisuuksista useimmat vain haaveilevat: kunpa olisin riittävän hyvä, uskaltaisinpa avata suuni tiukassa tilanteessa, kun vaan minua kuunneltaisiin...
Missioni on auttaa löytämään aito ääni ja vahva läsnäolo, joilla voi inspiroida muita - jotta voimme tehdä maailmasta paremman paikan lapsillemme. Sillä ääni - olipa se sisällä puhuva, vahva ääni tai ulos päästämämme sulosävelet - ääni on kaikilla, ja se on kaikille.
Vain me itse ja omat ajatuksemme voivat olla esteenä.

Näyttökuva 2020-11-11 kello 9.41.03.pn
LIITY 
USKALLA ESIINTYÄ
-ODOTUSLISTALLE

ILMOITTAUTUMINEN ON JUURI NYT SULJETTU, MUTTA VOIT LIITTYÄ ODOTUSLISTALLE, JOSSA SAAT ENSIMMÄISENÄ TIEDON SEURAAVASTA VALMENNUKSESTA.

ODOTUSLISTALLA OLEVILLE MYÖS BONUS.

© Copyright 2020 Tmi Jenni Ruuth - Käyttöehdot -Tietosuojalauseke - Yhteys