top of page
DSC03777.jpg

SOAVE-yksilövalmennus

Puhuessasi äänesi käheytyy, haukot henkeä, joudut yskimään, voimistamaan ääntäsi ja lopulta ääni katkeilee ja jopa häviää kokonaan. 
Kun ääni toimii, siihen ei kiinnitä huomiota, mutta kun äänentuoton kanssa tulee ongelmia, huomaa puhumisen olevan tärkeä osa ihmisyyttä!

Tiedän, miten sisäinen puhe voi kertoa asioita, jotka eivät ole tosia. Ymmärrän, miten mieli voi tehdä asiat hankalammaksi kuin ne onkaan. Yhdistelemällä palasia sieltä täältä löysin menetelmän, jolla saan mieleni rauhoittumaan, kehoni rentoutumaan ja itselle tärkeimpänä ääneni vapautumaan.

 

Voisitko olla kerrankin varma siitä, että äänesi toimii niinkuin haluat? Äänesi olisi täydellinen osa sinua ja ilmaisuasi, olisit vakuuttava tiukassakin tilanteessa.

Mitä, jos tekisit asialle jotain nyt? Missä voisit olla vuoden päästä?

 • Uskaltaisit olla vakuuttava itsesi

 • Muut näkisivät ja kuulisivat muutoksen äänessäsi ja itseluottamuksessasi

 • Tiedät tarkalleen, mitä voit tehdä äänesi hyväksi

 • Sinulta kysyttäisiin, mitä sinulle on tapahtunut?!

"Kiitos Jenni upeasta kurssista! Oli hienoa päästä tutustumaan tällaiseen aiheeseen ammattilaisen johdolla ja huomata miten tärkeä asia oma ääni onkaan. Siihen ei tule kiinnittäneeksi mitään huomiota ennen kuin on jotain ongelmia sen kanssa. "

Sinulla on mahdollisuus saada oikeasti tuloksia aikaan harjoittelullasi. Et vain toista harjoituksia mekaanisesti, vaan tiedät, mitä teet, miten ja miksi. Vihdoin voit nauttia äänestäsi ja esiintymisen tuomasta ilosta!

Ivory and Ash Grey Photo DIY Influencer
 • 6 viikkoa

 • 3 modulia - 3 videoluentoa (yht. n. 90 min opasvideoita) (arvo 300€)

 • 3 kontaktitapaamista (à 90 min Zoom-sovelluksella) (arvo 597€)

 • viikottainen sähköpostituki sisältäen videota / äänitiedostoja (arvo 600€)

 • luentokalvot, työkirjat ja kirjallisen materiaalin ohjeineen (arvo 300€)

 • BONUS 1 pääsy Inspiroidu äänestäsi -verkkokurssin Hengitys-moduliin (arvo 100€)

 • BONUS 2 Inspiraatioviikko itseen -työkirja (arvo 50€)

arvo 1947€

NYT 697€

 

 

 

 

Jos mietit vielä, olisiko tämä sinulle sopiva valmennus, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen jenni@jenniruuth.com, vastaan 24h kuluessa kysymyksiisi.

Pilottikurssilaisten kommentteja:

"Kiitos, että sain uutta näkökulmaa omaan itseeni ,ja konkreettista opetusta äänen käyttöön/puhumiseen <3. Vaikkakin tällainen kurssi osui aikaan, että mietin, jaksanko edes hoitaa osuuteni, olen oikeastaan saanut innostusta uudesta asiasta. Että sittenkin oikeaan aikaan."

"Kuinka suuri vaikutus tunnetiloilla on ääneen ja miten alitajuisesti voi vaikuttaa ääneen. Innostunut, asiansa osaava kouluttaja sekä selkeät kokonaisuuden huomioon ottavat harjoitteet."

 

"Se, että huomasin töissä jännittäväni kasvojen alaosaa ja työntäväni leukaa eteenpäin, mikä aiheutti äänen väsymisen ja käheytymisen. Kieliharjoituksilla, syvähengityksellä ja rentoutushetkillä tilanne on helpottanut koko ajan lisää. On melkein tehnyt mieli itkeä ilosta, kun on tajunnut miten suuren avun harjoitteista olen saanut 😊❤️

Kurssilta saa takuulla apua monenlaisiin ääniongelmiin, minäkin sain avun omaani, vaikka olin luullut pelin jo menetetyksi! Harjoitteet ovat sellaisia, että niitä on helppo tehdä vaikka pienikin hetki kerrallaan eli niille ei tarvitse uhrata kaikkea vapaa-aikaansa. Tosin välillä niihin uppoutui niin, että vierähti tovi jos toinenkin 😊 Jenni on innostava opettaja ja videoita oli mukava katsoa, asiat ja harjoitteet selitettiin käytännönläheisesti ja helppotajuisesti. Tälle kurssille mukaan lähteminen oli ehdottomasti yksi elämäni parhaita ratkaisuja!

Kiitos, kiitos, kiitos!"

Oletko valmis muutokseen? 

Häpesin ääntäni ja sen toimivuutta, vaikka olin laulunopettajaopiskelija ja joogaopettaja. Vasta päästettyäni irti uskomuksistani ja mielen rajoituksista pääsin eteenpäin, pystyin olemaan se, mikä tunsin sisällä olevani.

 

Tiedän, miten sisäinen puhe voi kertoa asioita, jotka eivät ole tosia. Ymmärrän, miten mieli voi tehdä asiat hankalammaksi kuin ne onkaan. Yhdistelemällä palasia sieltä täältä löysin menetelmän, jolla saan mieleni rauhoittumaan, kehoni rentoutumaan ja itselle tärkeimpänä ääneni vapautumaan.

 

Kun testasin asiakkailleni menetelmiäni, huomasin niiden toimivan enemmän kuin vakuuttavasti muillekin. Autan sinua riisumaan väärät uskomukset itsestäsi.

Oletko mukana?

Jenni

DSC03781.jpg

© Copyright 2020 Tmi Jenni Ruuth - Tietosuojalauseke - Yhteys

bottom of page