Intensiiviverkkokurssi

Tule kuulluksi 21 päivässä

Ota etumatkaa, ja loista äänelläsi, vaikket olisi riittävän hyvä!

alkaen 97€

Miksi toiset saavat tässä ajassa etumatkaa tulevaan?

Ääni on ominaisuus, josta maksetaan ja jolla saadaan haluttu työpaikka, palkankorotus tai ylennys.

Korona-kriisi ajoi ihmiset koteihinsa, kommunikaatio tapahtuu pääasiassa virtuaalisti eikä meidän tarvitse puhua livenä.

Yleisön edessä esiintyminen on juuri nyt tietokoneen mikrofonin kautta puhumista. Ehkä ääni rasittuukin yhä enemmän jatkuvissa virtuaalipalavereissa. Tai ehkä virtuaalisuus on helpotus sinulle nyt, mutta entä, kun palaat yleisön eteen puhumaan tämän jälkeen?

Olipa yleisösi auditoriollinen vieraita ihmisiä tai yksi työtoveri, valmentajana, laulajana ja äänihäpeän selättäjänä tiedän, millaista on nousta yleisön eteen. Tauon jälkeen se on aina vaikeampaa. 

Siksi nyt on aika ottaa etumatkaa tulevaan, ja tehdä itsestä enemmän kuin riittävän hyvä puhuja, sillä tämäkin kriisi päättyy vielä! Ole etujoukossa ja loista äänelläsi jo nyt.

Käytä tämä erityinen aika eduksesi! 

 

Tämän kurssin aikana opit, kuinka

 • sinua kuunnellaan tilanteessa kuin tilanteessa

 • pystyä puhumaan pitkiä aikoja, ilman äänen väsymistä

 • saada ääneesi vahvuutta, sävyjä ja luotettavuutta niin, että loistat äänelläsi muidenkin korvissa

 • voit "unohtaa" äänesi kokonaan

 • luottaa vahvemmin itseesi ja kykyihisi

 

Oletko valmis muuttamaan käsitykset äänesi (ja koko persoonasi) mahdollisuuksista?

Kurssin voi lunastaa su 19.4.2020 klo 23.59 saakka, sillä kurssi alkaa ma 20.4.2020. 

 

Kolme (3) nopeinta kurssin lunastanutta saa ilmaisena bonuksena 20min henkilökohtainen valmennustuokion oman ääniharjoittelun fokusointiin.

 

Saat kurssin annin käytäntöön paremmin lisäämällä halutessasi pakettiin sinulle räätälöityä valmennusta

 • 1x 60min henkilökohtainen valmennus - paikkoja on 12!

 • 3x 60min henkilökohtaista valmennusta + viikottainen sähköpostituki - paikkoja on vain 6!

Saat tämän 21 päivän intensiivivideoverkkokurssilla

 • viikottaiset (3kpl)

  • ääni- ja hengitysharjoitukset, 

  • keholliset harjoitteet, 

  • mentaaliharjoitukset

  • luennot (yht n. 100min opasvideoita) (arvo 500€)

 • PDF-työkirjat jokaiselle viikolle (3kpl) (arvo 100€)

 • suljetun FB-ryhmän tuki (arvo rahassa mittaamaton)

 • viikottainen kyselytunti (3kpl) keskiviikkoisin klo 19 Zoom-kokouksena + 1 bonus-kokous (arvo 200€)

 • BONUS 1! Inspiroidu äänestäsi -verkkokurssin Hengitys-moduli äänen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseen (arvo 100€)

 • BONUS 2! 3 nopeimmalle ostajalle 20min henkilökohtainen valmennustuokio fokuksen löytämiseen, toteutetaan ennen kurssin alkamista (arvo 90€)

 

PERUS

koko intensiiviverkkokurssi (kokonaisarvo yht 990€ )   

       NYT 97

 

MASTER

intensiiviverkkokurssiyksi (1) henkilökohtainen valmennustapaaminen 60min kurssin aikana ja saat pääsyn kaikkiin kurssin materiaaleihin 3kk eteenpäin (kokonaisarvo yht 1197€)

HUOM! Rajoitettu määrä, vain 12 paikkaa!

NYT 197

VIP

intensiiviverkkokurssi + viikottainen (3) henkilökohtainen valmennustapaaminen à 40min + viikottainen sähköpostituki (sis. video/audio/teksti, max 24h vastausviive), ja saat pääsyn kaikkiin kurssin materiaaleihin vuodeksi eteenpäin (kokonaisarvo yht 1797€)

HUOM! Rajoitettu määrä paketteja, vain 6 paikkaa!

 NYT 497

 

 

 

Palveluilla ei ole palautusoikeutta.

 

 

UKK

Millaista aikapanosta kurssiin tarvitaan?

Kaikki riippuu itsestäsi, kuinka paljon haluat muuttaa itseäsi ja käsityksiäsi äänestäsi. Kurssilla on n. 100 minuuttia videoita, joita voi katsoa oman aikataulun ja tarpeen mukaan. Materiaalit tulevat käyttöön viikko kerrallaan, koska sisältö rakentuu edellisen viikon aiheiden päälle. Kaikki materiaalit on käytössäsi vielä toiset 21 päivää kurssin päättymisen jälkeen.

 

Mitä, jos minulla ei ole rahaa?

Jos haluaa saavuttaa tuloksia, niistä täytyy maksaa jokin hinta. Kurssin maksuliikenne kulkee Holvin verkkokaupan kautta, ja siellä on erilaisia maksuvaihtoehtoja. Näistä löytyy vaihtoehto useimmille.

 

Kiinnostaisi, mutta on paljon muutakin tekemistä. Tuleeko tätä kurssia uudellen?

Tämä kurssi on räätälöity juuri tähän aikaan, eikä kyseisen kurssin uudelleen järjestämisestä ole varmuutta. 

 

Kuinka 21 päivää voi riittää muutokseen?

Kurssi on itseopiskelukurssi. Vastuu muutoksen täytäntöönpanoon on jokaisella itsellään. Annan sinulle työkalut, joilla on mahdollista työstää itseään ja ääntään jo 21 päivässä uudeksi. Loppu on kiinni sinusta itsestäsi, kuinka työkaluja käytät. Mikäli haluat varmistaa, että edistystä todella tapahtuu, annan mielelläni panokseni ja jaan kanssasi vastuuta muutoksestasi. Tällöin valitse kurssin ohelle henkilökohtainen valmennuspaketti.

 

Miten voin hyötyä kurssista juuri nyt, kun en puhu yleisölle?

Juuri nyt on hyvä ottaa etumatkaa siihen, kun paluu normaaliarkeen taas koittaa. Ääni on ominaisuus, josta maksetaan ja jolla saadaan haluama työpaikka. Kahden tasavahvan työnhakijan kesken ääni ratkaisee usein paikan saajan, tiedostamatta. Äänellä saadaan palkankorotuksia ja ylennyksiä, tämä on fakta. 

Saat liittymisbonuksena myös pääsyn Inspiroidu äänestäsi -verkkokurssin Hengitys-moduliin, minkä avulla lisäät hyvinvointiasi jokapäiväisellä tasolla. Tämä bonus jo itsessään on koko kurssin arvoinen.

Saanko tästä hyötyä, vaikken puhukaan paljoa?

Tämä kurssi on muutoksen kurssi. Vaikket esiintyisi tai tekisi puhetyötä, kurssin aikana työstät omia uskomuksiasi itsestäsi ja kyvyistäsi. Kurssi soveltuu mainiosti itsetuntemuksen lisäämiseen, sekä fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen. 

Kuinka kurssi toimii?

Viikottaiset materiaalit ilmestyvät joka maanantai 20.4.2020 lähtien, ja kurssi jatkuu keskiviikkoon 13.5.2020 saakka. Viikottainen kyselytunti järjestetään keskiviikkoisin klo 19 Zoom-sovelluksen avulla videokokouksena. Kyselytunnilla saat vastaukset materiaaliin ja harjoitteluun liittyviin kysymyksiin, ja olen tukemassa muutostasi.

Suljetussa Facebook-ryhmässä voit jakaa muiden kanssa kokemuksia ja kysymyksiä 24/7, ja saat vastauksia myös minulta.

Linkki kunkin viikon materiaaleihin lähetetään antamaasi sähköpostiin, ja sinulla on aikaa käydä materiaalia läpi omaan tahtiisi aina 7.6.2020 saakka, jolloin PERUS-tilaajien käyttöoikeus päättyy. MASTER ja VIP -tilaajien käyttöoikeus kurssiin on pidempi yllä olevasti.

Mikäli olet tilannut henkilökohtaisen valmennuksen, olen sinuun yhteydessä sopiaksemme valmennusten ajankohdan. Henkilökohtaiset valmennukset tulee käyttää kurssin aikana 13.5.2020 mennessä.

Bonus-materiaaleihin pääset välittömästi maksettuasi kurssin, ja käyttöoikeus näihin materiaaleihin on sama kuin itse kurssimateriaaleilla. 

Häpesin ääntäni ja sen toimivuutta, vaikka olin laulunopettajaopiskelija ja joogaopettaja. Minun olisi pitänyt osata ne asiat, mistä vahvassa äänenkäytössä on kyse!

Tiedän, miltä tuntuu olla epävarma, kun ääni katkeilee ja käheytyy.

 

Löysin vahvan ja varman ääneni vasta päästettyäni irti uskomuksistani, ja kun testasin asiakkailleni menetelmiäni, huomasin toimivan enemmän kuin vakuuttavasti muillekin. Autan sinua riisumaan väärät uskomukset äänestäsi.

Oletko mukana?

Jenni

© Copyright 2020 Tmi Jenni Ruuth - Tietosuojalauseke - Yhteys