LIVE-OPETUS

Äänenkäyttö on henkilökohtaista, se on ainutlaatuista, ja samalla hyvin herkkää ja haavoittuvaakin. Tiedät ehkä tunteen, kun tärkeällä hetkellä ääni sortuu, tarttuu kurkkuun ja sanomasi hukkuu johonkin katkeilevan äänen taakse.

Minä ainakin tiedän tunteen.

Ääntä ja äänenkäyttöä voi ja kannattaa kehittää, lauluhäpeä on liian vähän puhuttu aihe, mutta se koskettaa monia meistä. Äänenkäyttö on treenaamista kuten mikä tahansa liikuntalaji, toistat liikkeitä ja lihakset kehittyvät. 

Ohjauksessani pääset tutustumaan äänesi salattuihin voimiin, laajuuksiin ja mahdollisuuksiin, joita et ole voinut kuvitellakaan saavuttavasi. Kaikki on sinussa olemassa, kun annat itsellesi luvan päästää irti ennakkoasenteista, kehon ja hengityksen jännityksistä ja mielen rajoitteista. 

 

Äänen valmennus - Laulunopetus ​ - Hoitava Hengitys HB -ohjaus

Live-opetus Jyväskylän Tuohimutkassa Solo-tuntien sisältöön voidaan nivoa laulun, äänenkäytön ja/tai Hoitava Hengitys HB -menetelmän periaatteita.

Opetuksessa punaisena lankana on jokaisen oman, yksilöllisen äänen löytäminen ilon ja oivallusten kautta. Tunteihin nivotaan tietoutta äänielimistön toiminnasta ja äänenkäyttäjän kehon huollosta.

Tunnit toteutetaan yksilöopetuksena ja harjoitettavat kappaleet valitaan yhdessä opiskelijan kanssa mielenkiinnon ja tason mukaan.

Tunnin kesto on 40min, tarjolla päivätunnit (ennen klo 15.30) ja iltatunnit (klo 15.30 jälkeen).

Ota yhteyttä ja varaa itsellesi sopiva aika!

Laulun sarjatunnit voimassa 3 kk ostopäivästä.
 

Tuntien peruutus 24h ennen sovittua aikaa, tämän jälkeen veloitetaan tunnin koko hinta. Sarjatunneissa käyntikerta katsotaan käytetyksi, mikäli tuntia ei peruta 24h ennen sovittua aikaa, sairastapauksissa lääkärintodistuksella tunti voidaan siirtää.

Maksutavat: käteinen, kortti, MobliePay, Smartum, lasku.

Oikeus muutoksiin pidätetään.

© 2018 Jenni Ruuth

Liity LauluÄäniJoogan sähköpostilistalle, ja saat ennakkotietoja, etuja ja vinkkejä ensimmäisten joukossa suoraan sähköpostiisi!

Liittymisbonuksena saat viisi ilmaista vinkkiä kestävään äänenkäyttöön.