Intensiiviverkkokurssi

Lepoa mielelle

Irrottaudu stressistä 21 päivässä, vaikket osaisi rauhoittua

alkaen 67€

Miksi toiset saavat tässä ajassa etumatkaa tulevaan?

Tässä eritysessä ajassa rutiinit on muuttuneet, koti on kaiken keskipiste, taukopaikkoja mielen latautumiseen on rajatusti.

Tuntuuko siltä, että pinna kiristyy, keho jäykistyy ja ajatukset kiertää samaa pientä rinkiä? Ensin tuli lamaannus, sitten ihmetys ja uutuuden viehätys, ja jäljelle jäi epäusko: tätäkö tämä on nyt hamaan tulevaan asti?!

Asioihin tarttuminen on hankalaa, aikatauluttaminen on haastavaa, perheen ja työn yhdistäminen tuntuu mahdottomalta, tai aikaa on niin, ettei tiedä, miten sitä käyttäisi. Kaiken tämän keskellä pitäisi pitää itsensä toiminnassa ja selvitä hyvinvoivana tämän ajan yli siihen asti, kun arki normalisoituu.

Tiedän, miten sisäinen puhe voi kertoa asioita, jotka eivät ole tosia. Ymmärrän, miten mieli voi tehdä asiat hankalammaksi kuin ne onkaan. Yhdistelemällä palasia sieltä täältä löysin menetelmän, jolla saan mieleni rauhoittumaan, kehoni rentoutumaan ja itselle tärkeimpänä ääneni vapautumaan.

Mieli on valtava voimavara, tai se voi olla kaiken esteenä. Oletko huomannut, millä tavoin ja millaisin sanavalinnoin puhut itsellesi ja itsestäsi? Nyt jos koskaan kannattaa kääntää ajatukset itselle edulliseksi. Lisäämällä tietoisuutta itsestä lisää hyvinvointia.

Kaikki on jo meissä, kun annamme mahdollisuuden!

Käytä tämä erityinen aika eduksesi! 

 

Saat

 • mielenrauhaa

 • keskittymistä tähän hetkeen tässä arjessa

 • ideoita, miten voit pitää yllä hyvinvointia

 • tilaa uusille ajatuksille

 • simppeleitä harjoituksia siirrettäväksi hektiseenkin arkeen

 • työkaluja arjen keskellä jaksamiseen

 

Oletko valmis muuttamaan käsitykset mielesi (ja koko persoonasi) mahdollisuuksista?

Inspiroidu äänestäsi -pilottikurssilaisten palautteita

Kurssi on lunastettavissa vain su 19.4.2020 klo 23.59 saakka, sillä kurssi alkaa ma 20.4.2020. 

 

Kolme (3) nopeinta kurssin lunastanutta saa ilmaisena bonuksena 20min henkilökohtainen valmennustuokion oman harjoittelun fokusointiin.

 

Saat kurssin annin käytäntöön paremmin lisäämällä halutessasi pakettiin sinulle räätälöityä valmennusta, jossa varmistetaan harjoitteiden oikea suoritustapa, etsitään juuri sinua hyödyttävät harjoitukset ja työstetään mieli vapaaksi

   

 • 1x 55min henkilökohtainen valmennus - paikkoja on 10!

 • 3x 55min henkilökohtaista valmennusta + viikottainen sähköpostituki - paikkoja on vain 6!

Saat tämän 21 päivän intensiivivideoverkkokurssilla

 • pääsyn 21 päivän videoverkkokurssille

 • viikottaiset teemoitetut videoharjoitukset (3vk) (arvo 200€)

 • viikottaiset teemaluennot (yht n. 30min opasvideoita /vk) (arvo 200€)

 • viikottainen kyselytunti (3kpl) keskiviikkoisin klo 19 Zoom-kokouksena + 1 bonus-kokous (arvo 300€)

 • BONUS! 3 nopeimmalle 20min henkilökohtainen valmennustuokio fokuksen löytämiseen, toteutetaan ennen kurssin alkamista (arvo 90€)

 

 

PERUS

koko intensiiviverkkokurssi 

ja saat pääsyn kaikkiin kurssin materiaaleihin 2kk eteenpäin (kokonaisarvo yht 790€ )   

       NYT 67

 

MASTER

intensiiviverkkokurssiyksi (1) henkilökohtainen valmennustapaaminen 55 min kurssin aikana ja saat pääsyn kaikkiin kurssin materiaaleihin 6kk eteenpäin (kokonaisarvo yht 997€)

HUOM! Rajoitettu määrä, vain 12 paikkaa!

NYT 167

VIP

intensiiviverkkokurssi + viikottainen (3) henkilökohtainen valmennustapaaminen à 55min + viikottainen sähköpostituki (sis. video/audio/teksti, max 24h vastausviive), ja saat pääsyn kaikkiin kurssin materiaaleihin vuodeksi eteenpäin (kokonaisarvo yht 1597€)

HUOM! Rajoitettu määrä paketteja, vain 6 paikkaa!

 NYT 497

Palveluilla ei ole palautusoikeutta.

UKK

Millaista aikapanosta kurssiin tarvitaan?

Kaikki riippuu itsestäsi, kuinka paljon haluat muuttaa itseäsi ja käsityksiäsi äänestäsi. Kurssilla on n. 100 minuuttia videoita, joita voi katsoa oman aikataulun ja tarpeen mukaan. Materiaalit tulevat käyttöön viikko kerrallaan, koska sisältö rakentuu edellisen viikon aiheiden päälle. Kaikki materiaalit on käytössäsi vielä 2kk kurssin päättymisen jälkeen.

 

Mitä, jos minulla ei ole rahaa?

Jos haluaa saavuttaa tuloksia, niistä täytyy maksaa jokin hinta. Kurssin maksuliikenne kulkee Holvin verkkokaupan kautta, ja siellä on erilaisia maksuvaihtoehtoja. Näistä löytyy vaihtoehto useimmille.

 

Kiinnostaisi, mutta on paljon muutakin tekemistä. Tuleeko tätä kurssia uudellen?

Tämä kurssi on räätälöity juuri tähän aikaan, eikä kyseisen kurssin uudelleen järjestämisestä ole varmuutta. 

 

Kuinka 21 päivää voi riittää muutokseen?

Kurssi on itseopiskelukurssi. Vastuu muutoksen täytäntöönpanoon on jokaisella itsellään. Annan sinulle työkalut, joilla on mahdollista työstää itseään ja ääntään jo 21 päivässä uudeksi. Loppu on kiinni sinusta itsestäsi, kuinka työkaluja käytät. Mikäli haluat varmistaa, että edistystä todella tapahtuu, annan mielelläni panokseni ja jaan kanssasi vastuuta muutoksestasi. Tällöin valitse kurssin ohelle henkilökohtainen valmennuspaketti.

Kuinka kurssi toimii?

Viikottaiset materiaalit ilmestyvät joka maanantai 20.4.2020 lähtien, ja kurssi jatkuu keskiviikkoon 13.5.2020 saakka. Viikottainen kyselytunti järjestetään keskiviikkoisin klo 19 Zoom-sovelluksen avulla videokokouksena. Kyselytunnilla saat vastaukset materiaaliin ja harjoitteluun liittyviin kysymyksiin, ja olen tukemassa muutostasi.

Linkki kunkin viikon materiaaleihin lähetetään antamaasi sähköpostiin, ja sinulla on aikaa käydä materiaalia läpi omaan tahtiisi aina 13.7.2020 saakka, jolloin PERUS-tilaajien käyttöoikeus päättyy. MASTER ja VIP -tilaajien käyttöoikeus kurssiin on pidempi yllä olevasti.

Mikäli olet tilannut henkilökohtaisen valmennuksen, olen sinuun yhteydessä sopiaksemme valmennusten ajankohdan. Henkilökohtaiset valmennusten käyttöaika on kurssin aikana, 13.5.2020 mennessä.

Nopean osatajan bonuksen 3 nopeimmalle (20 min henkilökohtainen valmennushetki) on käytettävissäsi ennen kurssin alkua eli su 19.4. asti.

Häpesin ääntäni ja sen toimivuutta, vaikka olin laulunopettajaopiskelija ja joogaopettaja. Vasta päästettyäni irti uskomuksistani ja mielen rajoituksista pääsin eteenpäin, pystyin olemaan se, mikä tunsin sisällä olevani.

 

Tiedän, miten sisäinen puhe voi kertoa asioita, jotka eivät ole tosia. Ymmärrän, miten mieli voi tehdä asiat hankalammaksi kuin ne onkaan. Yhdistelemällä palasia sieltä täältä löysin menetelmän, jolla saan mieleni rauhoittumaan, kehoni rentoutumaan ja itselle tärkeimpänä ääneni vapautumaan.

 

Kun testasin asiakkailleni menetelmiäni, huomasin niiden toimivan enemmän kuin vakuuttavasti muillekin. Autan sinua riisumaan väärät uskomukset itsestäsi.

Oletko mukana?

Jenni

Työhistoriani sekä musiikin että joogan parissa on opettanut minulle hyväksyvää läsnäoloa ja rajoittavista uskomuksista irrottautumista.

Näillä molemmilla on ensiarvoisen tärkeä asema sekä musiikin, ja erityisesti laulun, että joogan polulla - mielellä on valtava voima, jonka oikeilla välineillä pystyy valjastamaan itsensä avuksi.

 

Olen koulutukseltani musiikin maisteri (Sibelius-Akatemia 2008) pääaineenani musiikin teoria, musiikkipedagogi AMK (Savonia amk 2014) pääaineena klassinen laulu, joogaopettaja (Urban Prana 2016) multistyle 200h, lasten joogaohjaaja (barnyoga.com) (Perhejooga 2018), sekä Hoitava Hengitys HB -ohjaaja (Hoitava Hengitys 2019). Olen lisäksi osallistunut erilaisille äänen ja joogan lyhytkursseille.

© Copyright 2020 Tmi Jenni Ruuth - Tietosuojalauseke - Yhteys

Erja Jääskeläinen

Yleisesti ottaen parasta oli se, että ohjaajalla oli halu ja kyky huomioida kurssiin osallistujien yksilölliset tarpeet. Jopa niin, että harjoituksia räätälöitiin ja niistä annettiin vaihtoehtoisia malleja, jotta ne toimisivat eri henkilöillä mahdollisimman hyvin.

Kiitos Jenni huikeasta kurssista. Pystyit antamaan neljässä viikossa enemmän kuin moni muu vuosien aikana.

Miia Setälä

Todella hyvää työtä Jenni! Taisin joskus mainitakin että olen aika "kriittinen kuluttaja", mutta tätä kokonaisuutta voi, ainakin näin kahden viikon jälkeen, markkinoida hyvillä mielin.

Jenni on asiantunteva opettaja, joka osaa esittää asiat selkeästi, ymmärrettävästi ja kannustavasti.

Minna Kuivanen

Jenni on innostava opettaja ja videoita oli mukava katsoa, asiat ja harjoitteet selitettiin käytännönläheisesti ja helppotajuisesti.

Tälle kurssille mukaan lähteminen oli ehdottomasti yksi elämäni parhaita ratkaisuja! On melkein tehnyt mieli itkeä ilosta, kun on tajunnut miten suuren avun harjoitteista olen saanut 😊❤️
Kiitos, kiitos, kiitos!