Ääni häviää juuri kriittisellä hetkellä, vaikka kuinka yrität ja puristat itsestäsi irti vielä vähän enemmän...

Tuntuuko siltä, että muut saavat laulamisen kuulostamaan niin helpolta, kun taas oma ääni ei tottele silloin, kun sitä tarvitset? 

Vapauta itsesi ja äänesi laulamaan rohkeudella! 

Ajattele - äänesi on täydellinen osa sinua, ja nautit laulaa myös muiden edessä.

Laula rohkeudella! on intensiivinen 4 viikon videoverkkovalmennus, jossa opit vapauttamaan äänesi ja mielesi toimimaan laulamisen tukena - ei sitä vastaan!

Kun haluat kehittää tekniikkaasi ja uskaltaa päästää äänesi kuuluviin sellaisena, kuin se on, ja haluat muutosta - tämä valmennus on sinulle.

Verkkovalmennus sopii sekä laulun alkutaipalelle astuvalle että niille, jotka haluavat muokata jo hankittua taitoa.

Miksi Laula rohkeudella! -ohjelmaan?

 

Yksinkertaisten ja tehokkaiden harjoitusten avulla opit tekniikkaa ja ilmaisua, ja löydät äänestäsi sävyjä, joita uskallat käyttää rohkeudella myös muiden kuullen. Mikä tärkeintä, opit, kuinka uskallat päästää irti ääntäsi rajoittavista ajatusmalleistasi, saat varmuutta ja syvyyttä ääneesi - tiedät täsmälleen, mitä voit tehdä, jotta äänesi toimii haluamallasi tavalla!

Ohjelmassa saat laulaa juuri sinun lempimusiikkia, sillä harjoitukset toimivat tyylilajista riippumatta, olipa mielimusiikkiasi pop, rock tai vaikka klassinen musiikki. 

 

Pääset seuraamaan nauhoitettuja masterclasseja, ja muiden saamasta ohjauksesta saat valtavan määrän uusia ideoita omaan laulamiseen, tekniikkaan ja ilmaisuun.

Kaikki materiaali on käytössäsi ajasta ja paikasta riippumatta missä ja milloin vaan.

Lähtötasolla ei ole mitään merkitystä, jokainen etenee omalla tasollaan siirtäen harjoituksia käytäntöön omaan ohjelmistoon ja omaan tasoon nähden. 

Opit, kuinka rentoutat itseäsi ilman intensiteetin kärsimistä, pystyt olemaan vapaa ja varma laulaessasi!

Miksi minä?

 

Opiskellessani laulua olin aivan kipsissä. Ääni jäi kiinni jonnekin kurkun syövereihin, vaikka kuinka opettajien johdolla haettiin tekniikkaa ja hengitystä. Keho kirjaimellisesti jännittyi pelkästä laulamisen ajatuksestakin. Rentoutuminen oli aivan mahdotonta, sillä heti, kun ajattelin laulamista, lihakseni alkoivat tehdä työtä minun tietoisesti niitä käskyttämättä. Lopulta jännittyminen meni niin pitkälle, että se oli normaali olotilani, tunsin ahdistusta, kiristystä, epätoivoa ja jopa häpeää - miksi en pysty laulamaan vapaasti? Miksi ääneni ei toimi kunnolla, miksi ääni kuulostaa niin hirveältä?

 

Huomaa, millainen voima ajatuksilla meihin on! Ei ainoastaan mieleen, vaan myös kehoon! Olin luonut itselleni toimintamallin, joka ei tukenut haluamaani vapaata laulamista. 

 

Pikakelaus eteenpäin tarinassani - laulunopettajaksi valmistuttuani tunsin, etten pysty enää tekemään opettajien neuvojen mukaan. Etsin vastauksia kysymyksiini, miksi minussa tapahtuu niitä asioita, joita en haluaisi tapahtuvan, tutkin fysiologiaa ja tekniikkaani. Mitä enemmän tutkin ja mitä enemmän tulin tietoiseksi omista ajatuksistani ja haitallisista toimintamalleistani, sitä enemmän ymmärsin itsestäni ja laulamisen haasteistani. Muutettuani ajatusmallejani pystyin vapauttamaan kehoani ja ääntäni, ja luomaan kestävän tekniikan.

 

Olin suorastaan häkeltynyt, kuinka kehoni vapautui, kun päästin irti tavoitteestani tuottaa kaunista ääntä!

Testattuani menetelmää huomasin, etten ole ainutlaatuinen. Samat asiat pätevät myös muihin, myös sinuun.

Laula rohkeudella -ohjelmassa saat

 

  • fokusoitua aloituskyselyn avulla omaa tavoitetta kristallin kirkkaaksi

  • pääsyn 4 viikon intensiivi-videovalmennukseen

  • 4 teemaa laulamisen fysiologiaan ja psykologiaan 

  • voimaannuttavat ja idearikkaat masterclass-tunnit (4kpl) (arvo 497€)

  • inspiroivat viikottaiset tekniikkatunnit (4kpl) (arvo 697€)

  • BONUS : ÄäniLIVE-videovalmennukset 1-8 (arvo 197€)

 

ARVO YHT. 1391 €

 

NYT 97€

UKK

Kuinka verkkovalmennus toimii?

 

Saat pääsyn Laula rohkeudella -verkkovalmennukseen 24h sisällä tunnusten luomisesta kurssialaustalle. Kaikki materiaalit on käytössäsi välittömästi ja voit edetä omaan tahtiisi, mutta suosittelen seuraamaan viikoittain etenevää kaavaa, jotta ehdit omaksua ja siirtää harjoituksia käytäntöön. Materiaalien käyttöoikeus jatkuu rajattomasti aina joulukuun puoliväliin 15.12.2020 saakka. 

 

Miksi hinta on tämä?

Tämä on videoverkkovalmennus. Sama määrä yksityistunteja maksaa moninkertaisesti. Hinnoittelu on edullinen, sillä haluan antaa mahdollisimman monelle mahdollisuuden saada laadukasta ja tehokasta valmennusta.

 

Miten voin maksaa?

Ohjelman maksuliikenne kulkee Holvin verkkokaupan kautta, ja siellä on erilaisia maksuvaihtoehtoja. Näistä löytyy vaihtoehto useimmille.

 

Miten pääsen bonuksiini?

Bonukset on välittömästi käytössäsi saatuasi käyttöoikeuden kurssimateriaaleihin. Saat Holvin ostokuitissa linkit sekä kurssialustalle että aloituskyselyyn. Tarkista siis, että antamasi sähköpostiosoite on oikein!

Mitä voin saavuttaa 4 viikossa?

Kaikki riippuu itsestäsi, kuinka paljon haluat työstää itseäsi ja ääntäsi. Autan sinua löytämään omat kipupisteesi ja sinä päätät, kuinka paljon aikaa haluat käyttää muutokseen. Ohjelman nauhoitteet on käytössäsi vapaasti valmennuksen ajan, kaikki on kiinni itsestäsi!

 

Oletko valmis ottamaan tarvittavat ensiaskelet kohti unelmaääntäsi?

"Kiitos kaikille tästä päivästä, saipa taas paljon hyviä oppeja korvan taakse
"Nää on kyllä hyviä, kiitos kaikille <3

"Kiitos tuhannesti kaikille. Tuli paljon vinkkejä

"Taas hyviä vinkkejä

"Kiitos, tosi mukavaa miten kannustavia olette!

"Kiitos mahtavat kanssalaulajat rohkaisevista sanoistanne! <3

 

"Kevyen ja vaivattoman kuulosta :)
 "Meinasin just kirjottaa samaa, niin vaivatonta ja ihan kuullosta:) 
"Upean tunteikasta :)


 "Kiitos Jennille ja muille.  Haa harjoitus on mun top kympissä :)

Ajattele,

  • Ääni tottelee sitä, mitä haluaisit sen tekevän - ääni ei jää kiinni kurkkuun 

  • Voit olla laulaessasi rento ja nauttia vapaasta, soivasta äänestäsi

  • Selätät jännityksen niin, että uskallat avata suusi varmana myös muiden kuullen

  • Kerta toisensa jälkeen tietäisit tarkalleen, mitä teet, jotta äänesi toimii. 

 

Laula rohkeudella! -verkkovalmennus on kaikkea tätä!

PARHAITA OIVALLUKSIA

Nainen, 36v.

"Kurssi oli ihana ja inspiroiva ja myös kokonaisvaltaisen hoivaava kokemus, tykkäsin kaikesta! Haastavaa itselleni oli vaientaa se kriittinen apinamieli - toisaalta myös uskaltautua omille rajoille - ja niiden yli, kun oli niin kannustava ilmapiiri. Rohkeus lisääntyi ja ennen kaikkea koin laulamisen iloa! Huippuhyvä ope!” 

Maarit Lappi-Heinonen

  "Jennin kannusta, innostava ja sydämellinen asenne oli kurssin parhaita asioita. Äänilevy mielikuvan käyttö ja rentouden löytyminen oli itselleni suurimpia oivalluksia laulamisessa. Verkko-ohjelmasta saa todella hyviä käytännöllisiä keinoja juuri itselle oman laulamisen parantamiseen, ja siksi tähän kannattaa ehdottomasti osallistua. Todella sydämelliset kiitokset, Jenni, sinulle!"

Mia-Mari Lepistö

"Parasta verkko-ohjelmassa oli kannustava vetäjä ja kannustava ryhmä! Jenni on ammattitaitoinen ohjaaja, joka osaa nähdä kunkin oppilaan tason ja antaa harjoitteita sen mukaan. Tällä kurssilla uskaltaa laulaa ryhmän edessä. Ilmapiiri on kannustava! Opin paljon uusia asioita sekä henkilökohtaisella vuorolla että muiden suorituksia kuunnellessa!

Kiitos Jenni mahtavista harjoitteita ja vinkeistä!"

Nimetön suunn.malli (11).png

© Copyright 2020 Tmi Jenni Ruuth - Tietosuojalauseke - Yhteys