Peachpuff Brush Stroke Photography Logo

Ääni häviää juuri kriittisellä hetkellä, vaikka kuinka yrität ja puristat itsestäsi irti vielä vähän enemmän...

Tuntuuko siltä, että muut saavat laulamisen kuulostamaan niin helpolta, kun taas oma ääni ei tottele silloin, kun sitä tarvitset? 

Vapauta itsesi ja äänesi laulamaan rohkeudella! 

Ajattele - äänesi on täydellinen osa sinua, ja nautit laulaa myös muiden edessä.

Laula rohkeudella! on 4 viikon videoverkkokurssi, jossa opit vapauttamaan äänesi ja mielesi toimimaan laulamisen tukena - ei sitä vastaan!

Kun haluat kehittää tekniikkaasi ja uskaltaa päästää äänesi kuuluviin sellaisena, kuin se on, ja haluat muutosta - tämä itseopiskelukurssi on sinulle.

Verkkokurssi sopii sekä laulun alkutaipalelle astuvalle että niille, jotka haluavat muokata jo hankittua taitoa.

Miksi Laula rohkeudella! -verkkokurssi?

 

Yksinkertaisten ja tehokkaiden harjoitusten avulla opit tekniikkaa ja ilmaisua, ja löydät äänestäsi sävyjä, joita uskallat käyttää rohkeudella myös muiden kuullen. Mikä tärkeintä, opit, kuinka voit päästää irti ääntäsi rajoittavista ajatusmalleistasi, saat varmuutta ja syvyyttä ääneesi - tiedät täsmälleen, mitä voit tehdä, jotta äänesi toimii haluamallasi tavalla!

Saat laulaa juuri sinun lempimusiikkia, sillä harjoitukset toimivat tyylilajista riippumatta, olipa mielimusiikkiasi pop, rock tai vaikka klassinen musiikki. 

 

Pääset seuraamaan nauhoitettuja masterclasseja, ja muiden saamasta ohjauksesta saat valtavan määrän uusia ideoita omaan laulamiseen, tekniikkaan ja ilmaisuun.

Kaikki materiaali on käytössäsi ajasta ja paikasta riippumatta missä ja milloin vaan.

Lähtötasolla ei ole mitään merkitystä, jokainen etenee omalla tasollaan siirtäen harjoituksia käytäntöön omaan ohjelmistoon ja omaan tasoon nähden. 

Opit, kuinka rentoutat itseäsi ilman intensiteetin kärsimistä, pystyt olemaan vapaa ja varma laulaessasi!

Miksi minä?

Olen Jenni Ruuth - musiikin maisteri, laulunopettaja ja äänihäpeän karkoittaja. Opiskellessani laulua olin aivan kipsissä. Ääni jäi kiinni jonnekin kurkun syövereihin, vaikka kuinka opettajien johdolla haettiin tekniikkaa ja hengitystä. Keho kirjaimellisesti jännittyi pelkästä laulamisen ajatuksestakin. Rentoutuminen oli aivan mahdotonta, sillä heti, kun ajattelin laulamista, lihakseni alkoivat tehdä työtä minun tietoisesti niitä käskyttämättä. Lopulta jännittyminen meni niin pitkälle, että se oli normaali olotilani, tunsin ahdistusta, kiristystä, epätoivoa ja jopa häpeää - miksi en pysty laulamaan vapaasti? Miksi ääneni ei toimi kunnolla, miksi ääni kuulostaa niin hirveältä?

 

Huomaa, millainen voima ajatuksilla meihin on! Ei ainoastaan mieleen, vaan myös kehoon! Olin luonut itselleni toimintamallin, joka ei tukenut haluamaani vapaata laulamista. 

 

Pikakelaus eteenpäin tarinassani - laulunopettajaksi valmistuttuani tunsin, etten pysty enää tekemään opettajien neuvojen mukaan. Etsin vastauksia kysymyksiini, miksi minussa tapahtuu niitä asioita, joita en haluaisi tapahtuvan, tutkin fysiologiaa ja tekniikkaani. Mitä enemmän tutkin ja mitä enemmän tulin tietoiseksi omista ajatuksistani ja haitallisista toimintamalleistani, sitä enemmän ymmärsin itsestäni ja laulamisen haasteistani. Muutettuani ajatusmallejani pystyin vapauttamaan kehoani ja ääntäni, ja luomaan kestävän tekniikan.

 

Olin suorastaan häkeltynyt, kuinka kehoni vapautui, kun päästin irti tavoitteestani tuottaa kaunista ääntä!

Toimittuani lähes 15 vuoden ajan ihmisäänen parissa ja testattuani menetelmää oppilaisiini huomasin, etten ole ainutlaatuinen. Samat asiat pätevät muihinkin, myös sinuun.

lumoamo-4866.jpg
Nimetön suunn.malli (11).png
Peachpuff Brush Stroke Photography Logo

Laula rohkeudella -ohjelmassa saat

 

  • fokusoitua aloituskyselyn avulla omaa tavoitetta kristallin kirkkaaksi

  • pääsyn 4 viikon intensiivi-videoverkkokurssille 12kk ajan - ja voit aina palata uudelleen materiaaliin ja kerrata parhaat harjoituksesi (arvo 400€)

  • 4 teemaa laulamisen fysiologiaan ja psykologiaan, jotta voit vapauttaa tekniikkasi ja ajatuksesi rajoittamasta laulamista

  • voimaannuttavat ja idearikkaat masterclass-tunnit (4kpl) (arvo 497€)

  • inspiroivat tekniikkatunnit (4kpl) (arvo 397€)

  • BONUS : ÄäniLIVE-videovalmennukset 1-8 (arvo 197€)

 

ARVO YHT. 1491 €

NYT 147€

PARHAITA OIVALLUKSIA

Johanna Hurme

“Ääntä ei tarvitse pinnistellä mitenkään ja kehollinen liike auttaa äänen tulemisessa luonnollisesti ulos. Ääneni ei kuulostakaan laulaessa aivan hirveältä. :D
Läsnäoleva ohjauksellinen ote oli kurssin parasta antia, vaikka videot olivat tehty etukäteen. 
Harjoitteita oli helppo tehdä yksin kotona, eikä tarvinnut miettiä meneekö oikein, kuin asiat pilkottin, ja muistutettiin, millaiselta pitäisi kehossa tuntua.
Iso kiitos, tämä on ollut ihan älyttömän huikea kurssi.”

Maria V.

“Jos jaluat oppia laulamaan oikein, mene tälle kurssille. Jos haluat tutustua enemmän laulamisen syvään minään, mene tälle kurssille!
Sain paljon hyviä neuvoja tekniseen tekemiseen, ja ymmärrän, miksi ei kannata hypätä kylmiltään laulamaan.
Oivalsin, että oma mieli voi tehdä kepposia, jos ei itse keskity siihen omaan mieleen ja siihen mitä pitää tehdä ennen kuin alkaa laulamaan. 
Kiitos tuhannesti:) pääsin laulukilpailussa finaaliin, ja olen niin onnellinen!”

Nainen, 36v.

"Kurssi oli ihana ja inspiroiva ja myös kokonaisvaltaisen hoivaava kokemus, tykkäsin kaikesta! Haastavaa itselleni oli vaientaa se kriittinen apinamieli - toisaalta myös uskaltautua omille rajoille - ja niiden yli, kun oli niin kannustava ilmapiiri. Rohkeus lisääntyi ja ennen kaikkea koin laulamisen iloa! Huippuhyvä ope!” 

Näyttökuva 2020-6-17 kello 14.13.37.pn

UKK

Kuinka verkkokurssi toimii?

 

Saat pääsyn Laula rohkeudella -verkkokurssiin lunastettuasi Holvin verkkokaupan kautta kurssin, ja luotuasi tunnukset kurssialustalle. Saat 24h sisällä pääsyn kurssialueelle, ja kaikki materiaalit on käytössäsi tämän jälkeen. Voit edetä omaan tahtiisi, mutta suosittelen seuraamaan viikoittain etenevää kaavaa, jotta ehdit omaksua ja siirtää harjoituksia käytäntöön. Materiaalien käyttöoikeus jatkuu rajattomasti 12kk ostohetkestä. 

 

Miksi hinta on tämä?

Tämä on videoverkkokurssi itseopiskeluun. Sama määrä yksityistunteja maksaa moninkertaisesti. 

 

Miten voin maksaa?

Kurssin maksuliikenne kulkee Holvin verkkokaupan kautta, ja voit maksaa haluamallasi tavalla kortilla tai verkkopankissa. Mikäli käytössä on kulttuurietuuksia, ota yhteyttä sähköpostitse jenni@jenniruuth.com, ja hoidetaan maksu kuntoon!

 

Miten pääsen bonuksiini?

Bonukset on välittömästi käytössäsi saatuasi käyttöoikeuden kurssimateriaaleihin. Bonukset löydät kurssialueelta erillisestä Bonukset-osiosta.

Mitä voin saavuttaa 4 viikossa?

Kaikki riippuu itsestäsi, kuinka paljon haluat työstää itseäsi ja ääntäsi. Videoiden avulla pääset löytämään omat kipupisteesi ja sinä päätät, kuinka paljon aikaa haluat käyttää muutokseen. Ohjelman nauhoitteet on käytössäsi vapaasti 12kk ajan, kaikki on kiinni itsestäsi!

 

Oletko valmis ottamaan tarvittavat ensiaskelet kohti unelmaääntäsi?

Näyttökuva 2020-6-17 kello 13.54.36.pn

"Kiitos kaikille tästä päivästä, saipa taas paljon hyviä oppeja korvan taakse
"Nää on kyllä hyviä, kiitos kaikille <3

"Kiitos tuhannesti kaikille. Tuli paljon vinkkejä

"Taas hyviä vinkkejä

"Kiitos, tosi mukavaa miten kannustavia olette!

"Kiitos mahtavat kanssalaulajat rohkaisevista sanoistanne! <3

 

"Kevyen ja vaivattoman kuulosta :)
 "Meinasin just kirjottaa samaa, niin vaivatonta ja ihan kuullosta:) 
"Upean tunteikasta :)


 "Kiitos Jennille ja muille.  Haa harjoitus on mun top kympissä :)

Ajattele,

  • Ääni tottelee sitä, mitä haluaisit sen tekevän - ääni ei jää kiinni kurkkuun 

  • Voit olla laulaessasi rento ja nauttia vapaasta, soivasta äänestäsi

  • Selätät jännityksen niin, että uskallat avata suusi varmana myös muiden kuullen

  • Kerta toisensa jälkeen tietäisit tarkalleen, mitä teet, jotta äänesi toimii. 

 

Laula rohkeudella! -verkkokurssi mahdollistaa tämän!

© Copyright 2022 Tmi Jenni Ruuth - Tietosuojalauseke - Yhteys