Oletko ollut tilanteessa, kun laulaessa ääni elää ihan omaa elämää: miksi ääni ei toimi juuri nyt, kun sitä eniten tarvitsen?!

 

Eikö olisi ihanaa, jos voisit olla varma pystyväsi laulamaan vailla epävarmuutta ja äänen mysteeristä katoilua?

Vapauta itsesi ja äänesi laulamaan rohkeudella, joka sinussa on jo! 

Päästä äänesi soimaan varmana, sävykkäänä ja syvänä, kestävällä tekniikalla.

Laula rohkeudella -ohjelma on 4 viikon intensiivinen ryhmäverkkovalmennus, jossa opit vapauttamaan äänesi ja mielesi toimimaan laulamisen tukena eikä sitä vastaan.

Kun haluat laulaa rohkeudella, ja olet valmis muuttamaan itseä, ohjelma sopii sinulle.

Ohjelma sopii sekä laulamisen alkumetreillä kulkeville, että niille, jotka haluavat muokata jo hankittua taitoa.

Miksi Laula rohkeudella! -ohjelmaan?

 

Ohjelman yksinkertaisten, mutta tehokkaiden harjoitusten avulla opit käyttämään ääntäsi vapaasti mutta kestävästi. Opit tekniikkaa ja ilmaisua, ja löydät äänestäsi sävyjä, joita uskallat käyttää rohkeudella myös muiden kuullen. Mikä tärkeintä, opit, kuinka uskallat päästää irti ääntäsi rajoittavista ajatusmalleistasi, saat varmuutta ja syvyyttä ääneesi.

Ohjelmassa saat laulaa juuri sinun lempimusiikkia, johon halutessasi saat teknisiä ja ilmaisullisia ohjeita. Harjoitukset toimivat tyylilajista riippumatta, olipa mielimusiikkiasi pop, rock tai vaikka klassinen musiikki. 

Kaikki materiaali on käytössäsi ajasta ja paikasta riippumatta missä ja milloin vaan.

Lähtötasolla ei ole mitään merkitystä, jokainen etenee omalla tasollaan siirtäen harjoituksia käytäntöön omaan ohjelmistoon ja omaan tasoon nähden. Sinulla on yhteisön ja minun tuki takanasi, voit kysyä mitä tahansa ohjelmaan liittyvää myös ajasta ja paikasta riippumatta.

Opit, kuinka rentoutat itseäsi ilman intensiteetin kärsimistä, pystyt olemaan vapaa ja varma laulaessasi!

Miksi minä?

 

Opiskellessani laulua olin aivan kipsissä. Ääni jäi kiinni jonnekin kurkun syövereihin, vaikka kuinka opettajien johdolla haettiin tekniikkaa ja hengitystä. Keho kirjaimellisesti jännittyi pelkästä laulamisen ajatuksestakin. Rentoutuminen oli aivan mahdotonta, sillä heti, kun ajattelin laulamista, lihakseni alkoivat tehdä työtä minun tietoisesti niitä käskyttämättä. Lopulta jännittyminen meni niin pitkälle, että se oli normaali olotilani, tunsin ahdistusta, kiristystä, epätoivoa ja jopa häpeää - miksi en pysty laulamaan vapaasti? Miksi ääneni ei toimi kunnolla, miksi ääni kuulostaa niin hirveältä?

 

Huomaa, millainen voima ajatuksilla meihin on! Ei ainoastaan mieleen, vaan myös kehoon! Olin luonut itselleni toimintamallin, joka ei tukenut haluamaani vapaata laulamista. 

 

Pikakelaus eteenpäin tarinassani - laulunopettajaksi valmistuttuani tunsin, etten pysty enää tekemään opettajien neuvojen mukaan. Etsin vastauksia kysymyksiini, miksi minussa tapahtuu niitä asioita, joita en haluaisi tapahtuvan, tutkin fysiologiaa ja tekniikkaani. Mitä enemmän tutkin ja mitä enemmän tulin tietoiseksi omista ajatuksistani ja haitallisista toimintamalleistani, sitä enemmän ymmärsin itsestäni ja laulamisen haasteistani. Muutettuani ajatusmallejani pystyin vapauttamaan kehoani ja ääntäni, ja luomaan kestävän tekniikan.

 

Olin suorastaan häkeltynyt, kuinka kehoni vapautui, kun päästin irti tavoitteestani tuottaa kaunista ääntä!

Testattuani menetelmää huomasin, etten ole ainutlaatuinen. Samat asiat pätevät myös muihin, myös sinuun.

Laula rohkeudella -ohjelmassa saat

 

 • pääsyn 4 viikon intensiiviryhmävalmennukseen

 • 4 teemaa laulamisen fysiologiaan ja psykologiaan 

 • intiimit masterclass-tunnit Zoom-sovelluksella (arvo 197€)

 • henkilökohtainen opetus masterclass-tunneilla ohjelmiston ja ilmaisun harjoitteluun (arvo 497€)

 • viikottaiset tekniikkatunnit (arvo 397€)

 • nauhoitteet kaikista tunneista käyttöösi rajattomasti kurssin ajan (arvo 497€)

 • yhteisön tuki FB-ryhmässä (arvo mittaamaton)

 • BONUS: ÄäniLIVE-videovalmennukset 1-4 (arvo 97€)

 • arvo yht 1685 €

 

YLLÄTYSBONUS: rajaton pääsy Aito ja rohkea ääni -workshopiin ohjelman ajan (arvo 127€)

SUPERBONUS: extra-masterclass ohjelman aikana (arvo 157€)

NYT 127€

UKK

Millainen ohjelman aikataulu on?

 

Laula rohkeudella -ohjelma alkaa ma 25.5.2020 ja kestää neljä viikkoa su 21.6.2020 saakka. Kunkin viikon tekniikkatunnit ilmestyvät maanantaisin, masterclass-tunnit järjestetään torstaisin klo 18-19 live-tunteina Zoom-sovelluksella. Jos jollekin tunnille et pääse paikalle, kaikki tuntimateriaalit on siitä huolimatta käytettävissä rajattomasti aina kesäkuun loppuun 30.6.2020 saakka. 

 

Miksi hinta on tämä?

Tämä on ryhmävalmennus. Normaalisti sama määrä yksityistunteja maksaisi moninkertaisesti. Hinnoittelu on edullinen, sillä haluan antaa mahdollisimman monelle mahdollisuuden saada laadukasta ja tehokasta valmennusta.

 

Miten voin maksaa?

Ohjelman maksuliikenne kulkee Holvin verkkokaupan kautta, ja siellä on erilaisia maksuvaihtoehtoja. Näistä löytyy vaihtoehto useimmille.

 

Miten masterclass-tunnit toimivat?

Masterclass-tunnit ovat ryhmätunteja, joilla jokainen vuorollaan pääsee hiomaan tekniikkaa ja ilmaisua valmentajan johdolla. Ryhmätuntien ilmapiiri on salliva, ja jokainen uskaltaa olla omana itsenään omalla äänellään valmennettavana vuorollaan. Kuunnellessa toisia oppii myös eri tasoilla kuin itse tehdässä, siksi nämä tunnit ovat tehokkain oppimistapa!

Mitä voin saavuttaa 4 viikossa?

Kaikki riippuu itsestäsi, kuinka paljon haluat työstää itseäsi ja ääntäsi. Autan sinua löytämään omat kipupisteesi ja sinä päätät, kuinka paljon aikaa haluat käyttää muutokseen. Ohjelman nauhoitteet on käytössäsi vapaasti valmennuksen ajan, kaikki on kiinni itsestäsi!

 

Oletko valmis ottamaan tarvittavat ensiaskelet kohti unelmaääntäsi?

 

Jenni

Suurimmat oivallukset liittyvät anatomisiin analyyseihin. Tieto kehollisista tapahtumista antaa merkitystä säännöllisille harjoituksille sekä pyydettyjen mielikuvien toteuttamiselle laulun yhteydessä. On paljon motivoivampaa keskittyä harjoitteisiin, kun tietää mihin ne tarkalleen ottaen tähtäävät, eli mitä kehossa halutaan saada tapahtuvaksi. Olen jo pitkään kaivannut teknisiä selityksiä. 
Kurssiin osallistumista ei tarvinnut lainkaan jännittää, mikä onkin tärkeä asia. Tuli jopa sellainen tunne, että haluaisi olla muutoinkin Jennin oppilaana. Hän osaa selittää asiat selkeästi ja ymmärrettävästi, sekä tulee luontevasti oppilaan tasolle. Muun muassa tällaisista asioista tunnistaa todellisen ammattilaisen. 
ohjaajalla oli halu ja kyky huomioida kurssiin osallistujien yksilölliset tarpeet, jopa niin, että harjoituksia räätälöitiin ja niistä annettiin vaihtoehtoisia malleja, jotta ne toimisivat eri henkilöillä mahdollisimman hyvin.
Kiitos Jenni huikeasta kurssista. Pystyit antamaan neljässä viikossa enemmän kuin moni muu vuosien aikana.

Erja Jääskeläinen, Inspiroidu äänestäsi -pilottikurssilainen

Ajattele,

 • Ääni tottelee sitä, mitä haluaisit sen tekevän - ääni ei jää kiinni kurkkuun 

 • Voit olla laulaessasi rento ja nauttia vapaasta, soivasta äänestäsi

 • Selätät jännityksen niin, että uskallat avata suusi varmana myös muiden kuullen

 • Sinulla on kannustavan, samanmielisen yhteisön tuki

 • Kerta toisensa jälkeen tietäisit tarkalleen, mitä teet, jotta äänesi toimii. 

 

Laula rohkeudella! -ohjelma on kaikkea tätä!

SANOTTUA

Nainen, 36v.

"Kurssi oli ihana ja inspiroiva ja myös kokonaisvaltaisen hoivaava kokemus, tykkäsin kaikesta! Haastavaa itselleni oli vaientaa se kriittinen apinamieli - toisaalta myös uskaltautua omille rajoille - ja niiden yli, kun oli niin kannustava ilmapiiri. Rohkeus lisääntyi ja ennen kaikkea koin laulamisen iloa! Huippuhyvä ope!” 

Jussi Hölttä

"Todella hyvä ote, selkeästi rakenne hallussa ja sisältö suhteutettu hyvin käytettävissä olevaan aikaan. Oma käsiteltävästä aiheesta johtuva jännitys katosi session aikana. 
Konkreettiset harjoitukset antoivat mahdollisuuden havainnoida nimenomaan äänentuottoon liittyviä kehon tuntemuksia. Tästä heräsi ajatus uudentyyppisistä mindfulness-harjoituksista itselleni."

Tuula Pitkänen

”Kiitos Jenni upeasta kurssista! Oli hienoa päästä tutustumaan tällaiseen aiheeseen ammattilaisen johdolla ja huomata miten tärkeä asia oma ääni onkaan. Siihen ei tule kiinnittäneeksi mitään huomiota ennen kuin on jotain ongelmia sen kanssa. Jenni on selkeä ja napakka opeissaan. Ja sehän on tietysti hyvä asia äänikouluttajalle."

Haluaisitko vielä jutella, olisiko ohjelma sinulle sopiva? Ota yhteyttä!

jenni@jenniruuth.com

© Copyright 2020 Tmi Jenni Ruuth - Tietosuojalauseke - Yhteys