top of page
Dark Blue and Blue Modern Thanks For Watching YouTube Outro.png
MAKSUTON VIDEOVALMENNUS

Kasvata
laulu-potentiaalia

Lataamalla maksuttoman videon tiedät, kuinka pystyt kehittämään laulutaitojasi ja käsitystä kyvyistäsi, ja huokumaan laululuottamusta - vaikka olisit aina ennen alisuoriutunut.

Valjasta uinuva laulupotentiaali hyödyksesi, ja lunasta paikkasi LAULAJANA!

Ymmärrän hyvin, että muiden taidokasta laulua kuunnellessa oma laulupotentiaali voi tuntua hyttysen kokoiselta!

Olet laulanut jo pitkäänkin, mutta silti jokin ei vaan loksahda paikalleen ja turhaudut laulamiseesi - ja muut pystyvät laulamaan helposti juuri sitä, mitä itse haluaisi...

Tunnet ehkä jääneesi jumiin samaan vanhaan tasoon toistaen samoja vanhoja kaavoja ja lauluja, mutta sisällä tunnet laulussasi olevan paljon enemmän, mitä kuuluu ulos.

Potentiaali on jotain sellaista, minkä tiedostat olevan olemassa, mutta sinulla ei ole mitään käsitystä, miten ihmeellä saisit kaivettua sen potentiaalin esiin itsessä - kuulumaan ja näkymään omassa laulussa (ja päästä tekemään laululla asioita, jotka vielä tuntuvat vain kaukaisilta haaveilta).
Hyvä uutinen on, että myös sinä pystyt kasvattamaan laulupotentiaalia, kun tiedät, miten se tapahtuu!
Kun haluat ottaa huikeita edistysaskeleita laulamisessa, yksinkertaisimmin teet sen hyödyntämällä potentiaalia, joka sinussa jo on.

Lataamalla maksuttoman videon saat selville, kuinka se tapahtuu.

KIITOS!

Olet upea, selkeä ja innostava opettaja ❤

- Nina

Jenni on osaava ja miellyttävä opettaja, jolla laajaa asiantuntemusta ja loistavia vinkkejä.

- Taija

Jennin kanssa työskentely oli itselle yksinkertaisesti käänteentekevä!

-Jenni L.

lumoamo-4913_edited.jpg
KUKA JENNI?

Hei, olen äänihäpeän karkoittaja Jenni Ruuth, musiikin maisteri, laulu- ja esiintymisvalmentaja ja äänenkäytön kouluttaja.

Lähes 15 vuoden ajan ihmisäänen kanssa työskennellessäni olen saanut auttaa satoja ihmisiä eteenpäin oman äänensä kanssa - laulajia, puhujia, esiintyjiä...


Olen kohdannut erilaisia persoonia yksilöllisine äänineen, mutta yksi suuri haaste on tunnistaa oma potentiaali ja taidot, jotka ovat avain sekä teknisen taidon kasvattamiseen että menestykseen.


Lataamalla maksuttoman videon tiedät, miten valjastaa uinuva laulupotentiaali hyödyksesi, jotta voit laulaa sitä mitä haluat, eikä vain sitä, mihin pystyt.

© Copyright 2023 Tmi Jenni Ruuth - Käyttöehdot -Tietosuojalauseke - Yhteys
bottom of page