top of page

REKISTERÖIDY, JA SAAT JOULULAHJAKSI 24 TOIMIVAA ÄÄNIHARJOITUSTA KOOSTEENA - SÄHKÖPOSTIISI

HALUATKO HARJOITTAA ÄÄNTÄSI, JA KAIPAAT VINKKEJÄ?

 

Ääni jää kiinni kriittisellä hetkellä, haluaisit sen toimivan paremmin, muttet tiedä, kuinka saisit ääneen voimaa, kestävyyttä ja laajuutta. Kuulostaako tutulta?


Ei hätää, äänenkäyttöä voi ja kannattaa harjoitella, olipa kyseessä puhuminen tai laulaminen. Yksinkertaisilla harjoituksilla saat jo paljon aikaan: hallitset ääntäsi paremmin tilanteessa kuin tilanteessa ja samalla voit olla varmempi äänesi toimivan tärkeälläkin hetkellä sujuvammin, luotettavammin.

Joulukalenteriharjoitusten avulla harjoittelet ääneesi varmuutta, vapautta ja luotettavuutta. Rekisteröitymällä nyt saat joululahjaksi jouluaattona 24 harjoitusta koosteena.

lumoamo-4913.jpg

Hei, olen Jenni, musiikin maisteri, laulunopettaja ja äänihäpeän karkoittaja!

Työskenneltyäni ihmisäänen parissa yli 10 vuotta olen auttanut satoja ihmisiä eteenpäin oman äänensä kanssa, laulajia, puhujia, esiintyjiä... Ja tiedätkö, että suurin osa meistä kantaa mukanaan ajatuksia, jotka rajoittavat ääntä toimimasta!

Oma ääni on itsestäänselvyys, ainakin siihen asti, kun se toimii kuten aina ennenkin.

Ja valitettavasti pidämme negatiivisista käsityksistä omaa ääntä kohtaan aika tiukasti kiinni, vaikkei tarvitsisikaan.

Olitpa äänelläsi työskentelevä, laulava tai esiintyvä ihminen, rekisteröidy mukaan, ja saat 24 toimivaa harjoitusta äänellesi joululahjana sähköpostiisi.

bottom of page